58

до до лекар

преди 2 години

Лични наблюдения! Франция е пламнала, доста познати и колеги вече ги "тресе", но всички казват горе-долу едно и също - отпадналост и ги клони на сън. Повечето се изпозаразиха в обществения транспорт и по магазините преди Коледа.

57

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До 70 "Ако имате някакви проблеми и хванете омикрон шанса ви да оживеете е нищожен" ...Клоyните от сутринта правят представление!

56

Анонимен

преди 2 години

Лъжливите опорки на ваксърите се познават по това, че се повтарят с едни и същи думи по цял свят и постоянно-от политици, платени доктори, артисти и циркаджии. Буквално с едни и същи думи. Лесно е да се провери-загубих съпругата си, родителите си, едва оцелях, бях 40 дена на командно дишане, ех, ако знаех, щях да се ваксинирам....А? По цял свят едни и същи лъжи.

55

Анонимен

преди 2 години

Така ли е по план? Чудно кой ли ги прави тези статистики ?

54

ACDC

преди 2 години

Няма по-просто нещо от български журналист. Може би само спортен журналист. Вече две години след почивни дни броят на обявените случаи е по-висок по обясними причини, но журналистите продължават та виждат рязък скок. После се, чудим защо тези журналисти дават трибуна на разни Витановци и Мангъровци.

53

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Айде ковидпсихарите ще избухнат. Те за две години не можаха да разберат че след почивни дни се събират повече тестове. Толкова им е капацитета.

52

Койчо

преди 2 години

Днес излизат резултатите от почивните дни. Споко,утре ще са наполовина.

51

до 70

преди 2 години

Ми ти още имаш сили да драскаш тук, значи оцеляваш, манипулаторо. В момента карам обикновена настинка. Сополявя се, нещо. Ще ти фана омикрон на кукуво лято.

50

Няма да се плашите

преди 2 години

Антиваксърите, никой не живее вечно, само вие малко по - малко. Но да гаранции няма, сега ще е голямото раздаване.

49

Анонимен

преди 2 години

В държавите, в които 100% от пълнолетните са ваксинирани, Омикрон поразява предимно ваксинираните. А кой друг бе ***?

48

Анонимен

преди 2 години

Омикрон не е настинка не лъжи хората скот ***! 10 дена не мога да стана от леглото, ту се оправяш за няколко часа, после пак всичко почва. При положение че нямам никакви заболявания. Ако имате някакви проблеми и хванете омикрон шанса ви да оживеете е нищожен

47

До Лекар

преди 2 години

Ти изследва симптомите на омикрона, или и ти като нас четеш новини?

46

Анонимен

преди 2 години

Щама Омикрон, поразява предимно ваксинирани.

45

До Лекар

преди 2 години

Зная, още помня Свинския грип, яко ме тръшна тогава...! -))) Но, за хора с що-годе среден имунитет като в Бг и без сериозни заболявания Омикрона преминава по-леко за разлика от Делтата, но пък е доста по-заразен. При нас, у Франсето, яко се е развихрил!!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Кой прави статистиката и на кой се слага? Искаме имена.

43

Анонимен

преди 2 години

След като е повече от очевАдно, че ваксините предпазват в голяма степен, защо *** не вземат да се ваксинират?

42

Анонимен

преди 2 години

За една нощ решиха, че не е политически коректно да признаят пред света, че в неваксинирана България случаите на заразени намаляват, просто това дразни силно останалите, и затова решиха да се коригират тази сутрин. Well done!

41

ПП безхаберници

преди 2 години

Интересно ,от 1200 за ден отиват на 3500 , отново огромен брой починали и нищо? Антиваксърите на радев ще газят през трудовете на децата ви, но няма да си мръднат пръста. премиера с какво се занимава някой знае ли? Има ли изобщо правителство???

40

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина има починали след една, или две дози и ги пишат починали от ковид, е крайно време да се оповести кой прави статистиката и да потърсим обяснение.

39

Моми-крон

преди 2 години

Добро Ви утро