59

Мошеника Тома

преди 2 години

От Фигуранта спчелих най-много аз, Спекуланта! Станах от *** лесничей, зам.мин.председател!;)))

58

Анонимен

преди 2 години

До До МайнаЗАЩОТО РУСКИТЕ АГЕНТИ ПРЕЧАТ

57

Анонимен

преди 2 години

Най слабия президент в историята на България.

56

Майна

преди 2 години

Този Ни се Подиграва в очите!!! КАКВО " ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ" С ТЕЗИ ЦЕНИ НА ТОКА?!?

55

ЗАЩО БЕ!

преди 2 години

Комунистите също вярват в Бога, само че техният бог се казава сиф..илис..тика Ле.нин, а тяхната коледа е на 7-ми ноември, когато се ражда измисления Съветски съюз...

54

Демократ

преди 2 години

Румене, и демокрация, и демокрация пожелай на българите, и повече демокрацяи пожелай на българите да имаме повече демокрация да живеем добре при демокрацията, ни българите сме демократи и много обичаме да живеем при демокрацията, демокрацията е най-добрата система, в нашата 1300 годишна история ние българите никога не сме живяли толкова добре както сега при демокрацията и искаме да имаме много демокрация.

53

Хайде,

преди 2 години

Поне по тези празници не давайте трибуна на т.н. "политици"! Тези хора заради личните си амбиции и обогатяване разединяват хората и ги побъркват с какви ли не глупости. Оставете хората на мира, като поне по време на тези светли празници не натрапвате визията си от медиите! Просто ги оставете да се повеселят спокойно няколко дни! И стига с тези фалшиви благопожелания! Вие ако мислехте за хората, нямаше да правите такива простотии!

52

Ха

преди 2 години

До USA Лъжеш, Коледа не беше празник за комунистите, от 1944 до 1990 години празнуването на Коледа беше забранено, вместо Коледа ни натрапиха дед Мароз, а пред църквите ни дебнеха бащите на днешните умно-красиви некадърници, които за 6 месеца управление, в двете служебни на Радев, съсипаха бизнеса, живота ни и България. За разлика от ***, които взривяваха и унищожаваха църкви Герб строят църкви, Борисов целува ръка на нашия патриарх, а Радев и Йотова на руския агент от КГБ Гундяев...

51

Василев

преди 2 години

И какво като има панелка в Дружба, трябва ли да се срамува Радев, че има това , което имат 90% от българите и го е постигнал по честен начин и с труд????Агент Аманда Фишер!ЦРУ!!!

50

Румен

преди 2 години

Честито Рождество Христово! Прави впечатление, че този път, за разлика от предходните 5 годни, Фигурантов не критикува и не сее омраза. Явно за него въпреки инфлацията, безумните цени на ток, вода, парно, храна и лекарства, въпреки явната некадърност и несправяне с проблемите от министрите в двата му кабинета, въпреки тоталния провал на същите с пандемията и стотиците жертви всеки ден....Киро, Кокоро, Тома Белев, Чашков и агентите на ДС са перфектни... и ни очаква светло бъдеще. Да, ама не!

49

Край

преди 2 години

Досадния неудачник мрънкач дето бил летец и генерал пък най-големия усепх в живота му е панелката в Дружба. Тоя ще ви направи богати - вервайте му. Той него си не оправил - ама вас почва всеки момент.

48

Анонимен

преди 2 години

Василев, на теб в САЩ ще ти е може би трудно, но по други причини, а ние тук ще трябва да търпим новия социализъм на Киро. Началото е поставено, някои продукти изчезнаха от пазара, защото производството им стана много скъпо, цените растат, бизнесите работят на загуба. А на теб ти е някак по-леко, най-вече защото не живееш тук.

47

Василев

преди 2 години

Махаме Гешев,България,ЕС,Победа!!!Агент Уейн Ходжис!ЦРУ!!!

46

Анонимен

преди 2 години

След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!

45

Благодаря!

преди 2 години

Благодаря Г-н Президент.

44

Анонимен

преди 2 години

Ако Фейсбук беше хакнат от къде щеше да се покаже Радев? Аман от фейсбук политици.

43

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ! ПОБЕДА!

42

реалист

преди 2 години

Комунист и вяра!!! На ход е ДС.

41

Анонимен

преди 2 години

ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРУП РУМЕН РАДЕВ

40

user

преди 2 години

Радев, стига празни приказки, а се хванете на работа. За 10 години 1.6 милиарда е намаляло населението на България. Имотният пазар търпи бум, но няма да има кой да живее вътре. За две години населението на град като Варна изчезва. Това трябва да е основната задача на всички в правителството. След още 10 години една турска рота ще може да ни прегази за закуска.Знаеш какво е ***, в момента това правите с всички млади, които намразват България и бягат от нея.