60

У нас без Пламък

преди 2 години

Няма да мине ! И помирение и прошка за Gya урите ни родни НЕМОЖЕ да има ! Троскута се трети.а с мотика и през корен ! А гангрена със СКАЛПЕЛ ! Френската революция сътвори за тази цел ГИЛОТИНАТА ! Ще ни потрябва ско.о !

59

Кой КЛА в Батак

преди 2 години

Българи помаци ! Българи едичери ! И днес у нас е СЪЩОТО !

58

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, как Путин още ги търпи...

57

Човек - без ЧЕСТ

преди 2 години

Това е днес gya урина днешен у НАС !

56

Анонимен

преди 2 години

Така е гусин Питен, така е! Ама той и Хитлер анексира бивши германски територии, щото не можел да ги гледа как ги мъчели!!! Да дааааа....

55

ВГЗТИ

преди 2 години

Намесата на Русия, която върна Крим обратно там където винаги е бил, предотврати геноцидът, който се извършва последните 7г. над народа на Донбас. Хиляди избити без съд и присъда, стотици сринати училища, детски градини, болници с хората и децата намиращи се в тях. Укропите действат също както терористите и фашистите, създадени с парите на демократите на запад. Русия е силна днес, западът умира в агония под ислямската инвазия. Това е.

54

Gya урска държава !

преди 2 години

И съдбата си ЖАЛКА ЗАСЛУЖАВА !

53

У нас е пълно с

преди 2 години

Gya ури !

52

Анонимен

преди 2 години

България трябва да мобилизира 20 000 мъже които да строят мостове и тунели и паралелно да се подгодвят за военни действия. 2000 лв заплата + застраховки

51

Анонимен

преди 2 години

:) на *** почна да му става горещо . Досега не е имало сличай запада да реши да смачка някого и да не го направи. Нещата се правят с техноилогично превъзходство а не с водка. Без значение дали *** създават технологиите.

50

Анонимен

преди 2 години

Една армия от 50 000 души пращаме в подкрепа на Украйна и Грузия с 155мм гаубици и 500 БТР-а натъпкани с бомби и гранатомети

49

Да те е СРАМ

преди 2 години

Да се наричаш българин , до такова ОБЕЗЛИЧАВАНЕ и Морално разложение стигнахме !

48

Х

преди 2 години

Бази и войници на САЩ в България, за да не минава през *** *** на комунистите да стъпват тук!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Путин кога ще разбере че няма никакво право да се меси в политиката на чужди нему държави === Тогава когато и САЩ разберат, че ерата на еднополюсният им свят след т.нар. студена война е свършил и престанат да се бъркат на другите. В това отношение Путин се ограничава само до съседи, в които САЩ искат да сложат ракети. Докато САЩ нямат граници. Вчера го каза ясно - те са на нашата граница, няма накъде повече да отстъпваме. Представи си обратната ситуация, но със САЩ, не Русия.

46

МАЙОРА

преди 2 години

До Даам Тя войната отдавна се води! Путин води война срещу Запад от 15 години! Нарича се Хибридна война! И само за нея има силички! Истинската армия на Ботокса е пропагандата, интернет троловете и петоколонниците, а не ръждясалите танкове и наборниците във въшкарници! :))))))))

45

Анонимен

преди 2 години

България трябва да мобилизира 20 000 мъже които да строят мостове и тунели и паралелно да се подгодвят за военни действия

44

sd

преди 2 години

Чекиста си призна, че воюва в Донбас. Доста е слязло нивото с напредване на възрастта. Слуховете за болест изглежда са верни. Тази съветска пропаганда не е мръднала на сантиметър.

43

На връх ШИПКА

преди 2 години

Кракът ти да не СТЪПВА *** ПРОДАЖНА !

42

Даам

преди 2 години

След този ултиматум на Путин трябва да се готвим за война

41

Българин днес

преди 2 години

Звучи ПОЗОРНО ! Три Световни войни и ние сме винаги с.ещу Русия а после се пишем - БРАТУШКИ ! А сме живи гювенд// !