42

Майстора

преди 2 години

Чухте ли новината вече? Която настойчиво и тенденциозно прикриват всички медии? Омикрон е вариант с изключително леки симптоми. Само в горните дихателни пътища (хрема). Едва 1.7% от болните въобще стигат до болница - вероятно по-малко отколкото която и да е нормален грип. Ваксини не са нужни. Бустери не са нужни. Локдауни не са нужни. Пандемията върви към естественият си край. Последни разпродажби на експериментални терапии!

41

Анонимен

преди 2 години

ВЧера една вирусоложка не успя да покаже по ТВ по-силни ефекти от омикрон отколкото от грипа и в заключение рече, че повече информация ще има след 1 месец! А в Лондон знаете ли колко заразени ще има в тоя срок?....... Пиша за заразени, тъй като засега НЕ СЕ ЗНАЕ дали пораженията от омикрон са силни след заразяване или само в бързото заразяване му е силата на тоя вариант

40

Анонимен

преди 2 години

Има общи господари с макарона.

39

Анонимен

преди 2 години

Ковида не ме обича, а аз съм баси пича! Все бяга от мен, където съм аз, него го няма, некво митично същество, легенди се разправят, някои дори твърдят, че са го виждали в гората, в мъзата...

38

А защо не и по време

преди 2 години

Вируса ще празнува сигурно може точно по време на празниците да разцъфти заразата. Много българи идва предварително още по-рано преди празниците от чужбина и ще пренасят новият вирус у нас е поне ще се фукат с парите спечелени от чужбина разните гастербайтери

37

Кон

преди 2 години

Този Омикрон братовчед на френския Макарон ли е? По покана на нашия Президент ли ще пристигне през януари?

36

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

ПРИГОТВИЛ СЪМ СИ ВАКСИНАТА, СЕГА БЕРЕ ДУША В КАМЕРАТА,независимо, че е с изтекъл срок на годност.заедно с осолена сланинка с червен пипер и лук. Всеки ден три пъти по два пъти по 100 гр. Чакам "омикрона"Препоръчвам я на здраво мислищи !!!

35

Анонимен

преди 2 години

Добре Тодоре. Съгласихме се с тебе. Ми то и Омикронът изглежда е християнин - почива си по Коледа!

34

Антъни Маркучи

преди 2 години

Уточнение: Омикронът ще дойде на 5 януари (сряда), в 13:47 с влака Букурещ-София.

33

хахахахахаха

преди 2 години

И кво? Ние ще затворим всичко като е вече тук, а не преди това, така ли? Ясно ни е че на никого не му пука за хората! Важно е да не провалим бизнес. Както е казано - ден година храни. Друго си е 200-300 лева куверт за мизерна пържола тип подметка и евтин алкохол тип "спирт и есенция". Всичко в таа държава е умрЕла работа. Вече на нищо не вервам.

32

CОV Score 2021

преди 2 години

Забравих да обявя победителя на Ковид игрите 2021. Д уинер ис ..... България.

31

Пародия на държава

преди 2 години

Бай Шиле пак изпълзя от бузите на Фунда. Бай Шиле скрий се на топло и *** обратно.

30

Анонимен

преди 2 години

Значи сега Кунчев излезна в отпуск замести го Кантарджиев с двама измамници се върти цял корона бизнес супер.

29

Анонимен

преди 2 години

Не знам бе, аз 2 години вече не мога го хвана този страшен и заразен Ковид, а прекарах 3 грипа. Имам 2 отрицателни антигенни(абсолютни ментета са това) и 3 отрицателни бързи. Как го намирате тоя Ковид бе

28

Ъъъъъ...

преди 2 години

По празниците, ама кога точно? В колко часа?

27

Анонимен

преди 2 години

И одеве четох във Фейсбук за мъж на 37 години с инсулт след ваксината.Жена на около 60 пак с инсулт 4 дни след ваксината, един градски изпадна в кома на същия ден.Е мерси!Не ви ща подобието на ваксина.

26

Анонимен

преди 2 години

тоя кото някоя врачка,пробва докато уцели нали беше около 15 декември

25

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

MORONIC вариантът е ваксината! Истинската, работеща ваксина! Малко хрема, отпадналост, и приключваш с ковидизмишльотината! Интересно защо ги е толкова страх от него! Разваля играта май!

24

Анонимен

преди 2 години

Вирусо тръгна по ваксинираните! ---> имаше такава конспирация, че ваксината съдържа белтък, който може да се атакува от друг вирус, един вид задна врата. Ама не вярвам на конспирации.

23

Анонимен

преди 2 години

Неваксинирана БГ от днес е в НИСКО РИСКОВА зона, а ваксинирана Гърция Франция, Англия във ВИСОКО рискова зона ?-----Поради незаначителния пътникопоток в България, Омикронът все още не пуснал корени в дробовете ви. Празниците и завръщането на гурбетчиите, затъжени за родата ще постигнат равновесието и ще ти донесат покой.