122

Анонимен

преди 2 години

Сертификатора, смисъла на живеенето не е в това да станеш, да ядеш, да работиш, да акаш и после пак да си легнеш и това вечно. Ако ще бъда такова "живо" същество с ваксината за ковид, не благодаря. По-добре да живея истински 1 година, борейки се за правото да бъда истински човек, отколкото 10 год да бъда *** на някого.

121

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, изповеди от психиатрията. И аз се чудех защо стана толкова популярна професията психиатър. Масова епидемия на болни мозъци.

120

Анонимен

преди 2 години

Познавам ваксинирани от 11 месеца вече, аз самата съм ваксинирана с две дози преди 7 месеца, все още на никой ваксиниран нищо не му се е случило. За една седмица погребваме втори член на моето семейство- от Ковид, неваксинирани! Не ми говорете глупости, е няма вирус, че ваксините убиват и т.н. Те ваксините може и да ни убият след време, не знам, но сега умират неваксинираните, това го знам!

119

Анонимен

преди 2 години

138, аз съм антиКовиднаксър и не искам никой да умира. Обичам хората, точно каквито са. Нито добри, нито лоши, нито глyпави, нито умни, хора! За това пиша по форумите. Защото искам да оцелее. Ние българите. Нямам против другите нации, докато те не се обърнат против нас. Същото важи и за ковидваксърите. Живейте както искате, но не се обръщайте срещу нас. Не ви преча, но не ми прочете вие. Защото поставите ли живота ни в опасност, ще бъдем задължени да се защитим. Нека всички живеем, това е целта!

118

До 138

преди 2 години

А ти мислиш ли, че всички ваксинирани "скоро ще измрат"!? Това "скоро" го чуваме отдавна.....

117

Пълно с идиоти

преди 2 години

Лоша работа в тази България, ейййй, Лола. Лол мат'риал, глупав народ. Вярвайте колкото си искате в конспиративните теории, те авторите им направиха милиарди на ваш гръб. Бунаци!

116

ваксърин

преди 2 години

Има логика. Хем населението намалява. Хем няма виновни лица за бесене в Страсбург. Целта оправдава средствата. еми искат хората хем да си харчат многото пари . Хем да живеят в чиста природа. Ако бях като чичко бил . И аз така щях да дам пари за требене на популации.А ръгайте минуси . Бааахахааъ

115

До 8 miko

преди 2 години

А аз като ти гледам правописа май и ти не си от най-надеждните иЗточници ......

114

аз

преди 2 години

Първо вирус,после затваряне и сертефикати,психясване на хората от изолацията.Ваксини,ваксини и все повече болни-защо?Сега най-новото най-хубавия християнски празни да не носи името Коледа,а някаква тъпотия,за да не засегнем мюсюлмани и евреи.Я махнете Ханука и Байрям да видите какво ще се случи?Всяка вяра има своите празници,не посягайте на тях!Взаймно зачитане е нужно!

113

Анонимен

преди 2 години

Те самите организатори и важни участници не го крият,вие още питате истина или лъжа е?!

112

Анонимен

преди 2 години

И "събитие 201" ли е фейк??

111

Умно измислено!!!

преди 2 години

През 20 век имаше войни, които редуцирваха населението, но нанасяха поражения и върху инфраструктурата, а сега просто ще се отърват от хората без да пострада инфраструктурата. Явно "специалните хора" са намерили елегантен начин да се отърват от 90 % от населението и ваксинацията е този начин. Тази част от населението са ненужни консуматори които само замърсяват околната среда и влошават условията на живот на "специалните хора".

110

Анонимен

преди 2 години

до 123 Тъпите ваксери като теб ги чака възмездие .Споко бял ден никои няма да види като се ваксинира .

109

Ааа

преди 2 години

Добър ден!

108

славянин

преди 2 години

''Да повторим: този т.нар. календар за появата на вирусните мутации е фалшив и поради тази причина: известно е, че вирусните варианти се появяват по естествен начин и затова няма как да бъдат планирани.''А тогава на какво основание предсказвате всяка бъдеща вълна бе, наглеци!? Нали не може да се планира!? Защо мислите, че живеем в гора и пасем трева и можете да ни баламосвате като д.битък!? Нарковаксърите можете да ги правите на м.ймуни без никакъв проблем, но нормалните хора не можете!

107

Анонимен

преди 2 години

Както вече писах Хомо Бройлерус-Консуматора требе системно да бъде тъкан, полиран и въртя на шиш и дезинформуран от сите посоки, за да няма никаква ориентация кое е горе, кое долу, кое е ляво, кое дясно и да стои шашардисано със зяпнала устичка за да могат го дояр и стрижат без зор даже и с желание вълчите овце.

106

Бay

преди 2 години

глупави конспиратори...

105

Анонимен

преди 2 години

Ей големи простотии са написани в коментарите. Ваксинираните щели да измрат и да полудеят от страх и ще почнели да убиват неваксинирани. Много филми гледате, ей....как може изобщо подобни паранои да се споделят в социалните мрежи? Пазете си ги за вас, семействата ви и психиатрите ви. Неваксинираните- не се ли взехте за нещо повече, от това което сте? Не сте богопомазани,нито богоизбрани. Днес е погребението на неваксиниран член на моето семейство!

104

Анонимен

преди 2 години

Doyce Vele пише ли нещо значи е обратното. Те се купени медии от тъмните сили за обььркване на неродаа..

103

макарон

преди 2 години

Не е новина. На се. Банка сайта ги има разходите за тестове и ваксини. От 2017 почват да поръчват. Изводите . Всеки сам за себе си