368

Аха

преди 2 години

До Родител 2"Яд ме е само, че харвардския ми изглеждаше нормален с жена и 3 деца"=/=/И Чикатило е бил женен ис дете или деца.

367

До392

преди 2 години

"Кирчо ще изкара най-много до лятото"=/=/Ако Кирчо изкара до лятото ще успее да свърши това, за което са го пратили и вече ще е твърде късно.

366

Родител 2

преди 2 години

Зелен сертфикат имат животни, а не хора. Това е перверзия, но сме свикнали с такава от ЕС. Яд ме е само, че харвардския ми изглеждаше нормален с жена и 3 деца

365

Анонимен

преди 2 години

Вероятно Тошко не е ваксиниран

364

Анонимен

преди 2 години

До До 396 - Не ми отговаряш... :) ... Да започнем с фашизъм. Какво означава? След като дадеш отговор на този въпрос, тогава да търсим приликите и разликите между Възраждане и фашизъм. Една от разликите е в расизма, който е част от фашизма. Зеленият сертификат е дискриминационен точно както расизма т.е. щом Възраждане е против него, значи по този показател е антифашистка. Щом си чел толкова много, колкото твърдиш, ми кажи кои са другите признаци, че една партия е фашистка... :)

363

Анонимен

преди 2 години

Търговси представител на ваксините ли си Кириле?

362

песента на шпаклата

преди 2 години

Излъгали ни политици, отново - чегърт, чегърт, чегърт. Зелен сертификат- чегърт, чегърт, чегърт. Задължителна ваксинация - чегърт, чегърт, чегърт.

361

Анонимен

преди 2 години

Проф. Чорбанов- Министър на здравеопазването!

360

Банки

преди 2 години

Една майничка от Пловдив ще боде шопите?? Да бе, да, ще стане.

359

Анонимен

преди 2 години

До 392 така е няма да изкара дълго. Но той вече с прибързаните си действия си създаде един неочакван противник, поне един но доста силен.

358

До 396

преди 2 години

Аз знам. Много по-добре, отколкото предполагаш. Но явно ти не знаеш, щом питаш мен. Проследи, прочети историята на създаването на фашистките партии. Ще се учудиш колко много съвпадения има. Твърде много.

357

Анонимен

преди 2 години

До няколко месеца, това правителство ще се разпадне. Хаосът в действията му е гаранция за това...

356

Анонимен

преди 2 години

Една шкембе чорба има повече профил и автентичност от канадската чорба от леща и гола вода.

355

ИТН

преди 2 години

Кирето ли ще го чегъртаме щото ни излъга?

354

Анонимен

преди 2 години

До Доколото знам, - Я кажи кое прави партия Възраждане фашистка? Ти знаеш ли какво означава думата фашизъм? Я провери бързо, защото съм убеден, че не знаеш, а за Възраждане знаеш още по-малко... :) ... Някой някъде ти казал нещо си и сега пишеш коментари хахаха ...

353

Даа

преди 2 години

Някой от Фак синираните разбраха че са прецакани и има нещо нередно НО гледат да не са само ТЕ и продъльават да облъчват НЕ ФАК синираните

352

Анонимен

преди 2 години

Импортираният канадец излезна кух като баце. Но диференс.

351

Анонимен

преди 2 години

До запознат, елита си измисли зелен сертификат за себе си за да се скрие зад него, а народа да се оправя в зависимост дали има връзки или не.

350

Анонимен

преди 2 години

"До 387 Маратона от избори Приключи! Разберете го вече! Тези партии,ще изкарат пълен мандат! Бъдете сигурни в това!-:)" - Не те познавам лично, иначе лично бих се хванал на бас с теб, че Кирчо ще изкара най-много до лятото. Бъди сигурен в това. Обзаложихме ли се? ... Просто запомни какво си прочел и жив и здрав лятото ще разбереш, кой е имал право... :)

349

Доколото знам,

преди 2 години

в България са забранени фашистките партии. И тъй като "Възраждане" определено е фашистка, което ще си проличава все повече, на следващи избори ще и бъде отказана регистрация. Да папат сега каквото могат. "Независимо от темата на разговора, става въпрос за пари". Гладният озверява, справка - техните членове.