101

СанодоволенСедесар

преди 2 години

Откакто преди четвърт век СДС-Шайката изкорми държавицата ни,превръщайки всичко в руини и в скрап,включително и здравеопазването, и образованието ни, и прокуди милиони квалифицирани и образовани млади хора,обричайки ги да мизеруват и да чистят тоалетни по гари и летища на Запад,всичко в ограбената държава е в . айна .

100

Анонимен

преди 2 години

Ако мерките бяха медицински, преболедувалите щяха да имат доживотен зелен сертификат, но понеже не са, ваксинираните имат по-дълъг срок на сертификата от доживотно имунизираните преболедували.

99

До 77

преди 2 години

Ти луд ли си? Генна и клетъчна терапия, маскирани под кодово название ваксини! Stefan Oelrich, president of Bayers Pharmaceuticals Division, made these comments at this years World Health Summit, which took place in Berlin from October 24-26 and hosted 6,000 people from 120 countries. Oelrich told his fellow international experts from academia, politics, and the private sector that the novel mRNA COVID vaccines are actually cell and gene therapy that would have otherwise been rejected by the public if not for a pandemic and favorable marketing.

98

До Анонимен 86

преди 2 години

"Доколкото разбирам повечето от вас защитават естественото преболедуване, с всичките му последствия. Ами давайте. Преболедувайте си. Какво чакате. Ама после не ревете наоколо .. доказано е че има сериозни последствия при значителна част от хората..." ------ Не си в ред. Зло и глупаво същество си. Преболедувахме го повечето. Още миналата година. Тази си ходим навред без на мордници и сме добре. Нещо друго да предложиш? Гледай да вложиш този път поне капка разум в него, обаче.

97

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам защо ги канят тия професори и специалисти по телевизиите... така като гледам трябва да ви канят вас коментиращите вие сте по-компетентни като гледам :))))

96

Анонимен

преди 2 години

Престанете вече. Реакцията на организма и при преболедуване, и при ваксинация зависи единствено и само от състоянието на имунната му система. Отговорът на дразнителя зависи само и единствено от състоянието на организма. Основната грижа на всички институции трябва да е създаването на условия за добро здраве на населението- добра храна, чист въздух, свободно време и достатъчно движение, добра хигиена, достатъчно топло и светло в домовете. Да, скъпо е, но нищо хубаво на този свят не е евтино. Аре.

95

Анонимен

преди 2 години

Аз спрях да взимам този вирус на сериозно когато на брат ми жена му се разболя имаше всички симптоми но го изкара леко. Даже теста положителен. Брат ми и дъщеря му които живеят заедно не можаха да го хванат от нея.... какво да говорим повече.

94

Анонимен

преди 2 години

Не е еквивалент. То има много по-висока степен на защита от инжекцията, защото при него организмът се е срещнал с живия вирус, в неговата цялост и се е справил сам, като е изградил естествен устойчив имунитет. А за инжекциите виждаме, че не са особено ефективни. Много инжектирани са болни и то сериозно. Няма сериозно протичащо повторно заболяване, обаче. Затова и извиване ръцете на преболедувалите и ограничаване действието на ЗС до 6 м. в много държави е тенденциозно и геноцидно.

93

АнонимеН

преди 2 години

МИЛИОНИ ПРОБВАХА БУСТЕРНИТЕ ДОЗИ НА КОВИД ВАКСИНАТА И СА ВЕЧЕ С КУПЕН ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ КЪМ ОТВЪДНОТО !

92

Анонимен

преди 2 години

Проф. е казал нещо вярно, но ни дава грешен съвет. Ако в медиите и обществото, като цяло, се водеше таква кампания за здравословен живот, каквато ковид истерия се вихри вече 2 години, то "българина" отново щеше да стане пример за здраве и дълголетие, както е бил в началото на 20-ти век. Ако лекарите и учените воюваха за забраната на палмовото масло и натриевия глутамат с такава енергия, с каквато рекламират ваксините, нямаше да сме на 1-во място по сърдечно-съдови заболявания и смъртност от тях.

91

Анонимен

преди 2 години

Ковид делтата го излекувах в къщи с 3 шишета червено вино бордо супериор от лидъла точно за 5 дни. Айде и успехи с ваксините.

90

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува како мислят математиците и учителите по география.

89

Хм

преди 2 години

А как ще обяснят факта, че се оказва неистов натиск за ваксиниране на млади хора и дори деца, които въобще не са в риск, а възрастните са пренебрегнати?Май целта на ваксинирането е самото ваксиниране.

88

Аха

преди 2 години

Какво казва шефът на ковид отделението в Пирогов, доц. П. Атанасов, човекът, който вече 2 г е на първа линия! Хората, които са преболедували ковид е безумно да се ваксинират и че, да ваксинираш преболедували е като да гасиш пожар с бензин. https://youtube/watch?v=WYKA1NBfXfk

87

Урсула

преди 2 години

Ех Руменчо, Кирчо, Кунчо 165 милиона пари ви дадох да излъжете овцете за експеримента а вие ми шикалкавете. Ако не жигосате всички задължително искам си парите обратно.Аммаа аааа!

86

до 84

преди 2 години

Може да си го минал без да си разбрал. Аз не съм ваксиниран и съм постоянно сред хора и още не съм го хванал или просто не съм разбрал. За това повечето хора които са този сучай не го приемат сериозно

85

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 86/ ОТДАВНА СМЕ ГО ПРЕДОЛЕДУВАЛИ И ТО ДОСТА ЛЕКО , НО НЕ СМЕ *** КАТО ТЕБЕ, ДА НЕ ЗНАЕМ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАМЕ ОТ ГРИП И ТО СМЕШЕН!

84

Анонимен

преди 2 години

Хиляди пробваха естественото преболедуване, и сега са на небето.

83

АнонимеН

преди 2 години

И ТОЗИ ДОКТОР ИМА ОЩЕ МНОГО ДА СЕ УЧИ!!! ВИСОКИЯ ПРОЦЕНТ СМЪРТНОСТ Е ЗАРАДИ НЕПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ С АНТИБИОТИЦИ КОИТО СКАПВАТ ИМУННАТА СИСТЕМА И ДОКАТО СЕ ВЪЗСТАНОВИ И В БОЛНИЦА НЕМОГАТ ДА ТЕ СПАСЯТ!

82

Анонимен

преди 2 години

Доколкото разбирам повечето от вас защитават естественото преболедуване, с всичките му последствия. Ами давайте. Преболедувайте си. Какво чакате. Ама после не ревете наоколо .. доказано е че има сериозни последствия при значителна част от хората...