16

Анонимен

преди 2 години

Не дали е застрашена. Колко е застрашена? Особено в Австрия, Германия, Гърция и други такива.

15

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Аз глупави правила не спазвам, ама вие си знаете. ;-) Мишки!

14

Анонимен

преди 2 години

Когато ви искат маска където и да било просто попитайте,кой член на конституцията нарушавам?

13

Анонимен

преди 2 години

Глог-17 не признава юредически грешки. Трепе наред.

12

Анонимен

преди 2 години

По тази логика- Престъпление е да се нарушават законите,но това не означава,че трябва да спазваме мерките.

11

Анонимен

преди 2 години

Мисля че Австрия и Германия вече приключиха с демокрацията но тях по мога да ги разбера,нациското в тях е живо и само чака да изкочи на повърхността при първия удобен повод.Скоро ще ги последва и целия ЕС,дружно ще се изпикаят на демокрацията,естествено с грижа за хората,така както са твърдели всички лидери преди да дойде тоталитаризма на власт!

10

Анонимен

преди 2 години

"Те бяха създадени със заповеди, за да се спазват по-лесно. В част от тях има юридически дефекти, но съдилищата решиха, че и така са добре и могат да действат." Ще ви кажа още по-лесни и ефективни способи. Може да отвличате децата на несъгласните и да ги биете с тояги. Е, има малко "юридически дефекти", но пък действа много добре. Явно за вас няма граници в налагането на приумиците ви. Или поне законите не са такива граници.

9

до 5

преди 2 години

Инвестирай ако имаш пари. Другите стават слуги на часника и чорбаджиите или запада.

8

Анонимен

преди 2 години

Този доц. Гройсман (вероятно евреин) дали знае, че в българските съдилища масово падат всякакви наказателни постановления, издадени за неспазване на мерките, с мотива, че заповедите на министъра на здравеопазването са незаконни и противоречат на Конституцията?

7

ДА ТИ КАЖА НЕЩО

преди 2 години

НОВОТО НОРМАЛНО НЕ Е НОРМАЛНО, АМА ТО НЕ БЕШЕ НОРМАЛНО ОЩЕ ПРЕДИ ПАНДЕМИЯТА И ЕПИДЕМИЯТА ДА ЗАПОЧНАТ!ВИЖ СОФИЯ - 65 ПРОЦЕНТА ОТ СОФИЯ ВСЕ ОЩЕ Е ПОСТРОЕНА В ЕДНО ВРЕМЕ 1945-1990, КОЕТО ВИЕ ВСИЧКИ ОТРИЧАТЕ! 30 ГОДИНИ ПО-КЪСНО!НЯМАМ ДРУГО КАКВО ДА ДОБАВЯ!

6

Анонимен

преди 2 години

Вие на фатмашката военна диктатура демокрация ли й викате!? Демокрацията няма нищо общо с военната ви хунта и фашистките й човеконенавистни мерки.

5

Юрист

преди 2 години

"Преподавателят по право в Софийския университет "Св. Климент Охридски" доц. Симеон Гройсман беше категоричен, че част от мерките у нас противоречат на Конституцията, но това не означава, че не трябва да се спазват." Колега, това ваше изказване е абсолютно срамно и недопустимо!

4

до 3

преди 2 години

Тая демокрация е изгодна на всеки добре платен и образован човек. Ясно от кои си, щом се разлая. Инвестирай си енергията в квалификация и току-виж усетиш колко хубава е демокрацията. Който може и не е мързелив, успява. А другите плачкат.

3

Анонимен

преди 2 години

Тая демокрация е буржоазна и изгодна само за мафията, големите държави и за шепа техни бг слуги политици и банкери. Друго всичко мизерства. По- добре си беше при народна демокрация която сега оплюват, че е била тоталитарна.

2

Анонимен

преди 2 години

Всеки трезво мислещ заможен образован човек знае, че мерките не са нарушаване на демократичните ценности. Подобни мисли се въртят в главите на ратаите, работещи неквалифициран труд. Там се избиват комплекси, че хем сме ратаи, демек чисти роби, ама давай да се пъчим как мерките ни нарушавали правата.

1

Анонимен

преди 2 години

"противоречат на Конституцията, но това не означава, че не трябва да се спазват" !!!!!!!! Чува ли се какво говори????????