115

Анонимен

преди 2 години

Ако ще съблюдават реда, трябва да арестуват всички, които ни налагат противозаконни наредби, като започнат от здравния министър. И без това Кацата се издъни като пропиля куп държавни пари за безполезни тестове, които няма да бъдат доставени. Този човек е вреден с каквото и да се захване! Първо него да арестуват!

114

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос 1 клас Защото всички сте такива "умници" затова сте на това дередже.

113

Анонимен

преди 2 години

До ЗАКОН И РЕД "НЕ МОЖЕ ДА ИМА АРЕСТ ЗА НЕНОСЕНЕ НА МАСКА," Ареста е за неизпълнение на полицейска заповед и възпрепиятстване на органите на реда. Аман от интернет адвокати.

112

Въпрос 1 клас

преди 2 години

Ако 100 човека носите маски и 1 не носи какво ще ви стане? Нали сте с маските където ви предпазват? Където пипате асансьора, после входната врата после трамвая/метрото/рейса и я вадите от задния джоб. Тя стои там попринцип, опъвате я за да захване всичко + носа ви почти от очите, защото така е показано, че се носи. Возите се, държите се за седалката, после натискате бутона да се отворят вратите. Прибирате я. Купувате си баничка, пипате врати и дръжки. После пак я вадите, пак прибирате.. Пародия.

111

Кривондел

преди 2 години

В други държави последиците за неспазване на полицейско разпореждане са много по-брутални. Тук им скачаме при всеки случай, в който действат така...а после ги критикуваме защо не смеят да действат.

110

Валя

преди 2 години

Така трябва - браво на полицията, ако искаме ред и дисциплина!!! Сигурно е антиваксърка от сектата на неонацистите - които вярват в конспирации и пълнят форумите със скрап!!! Как щели да ни чипират и какви ли не още глупости!!! Добре, че хората вече не им се връэват!!!

109

Анонимен

преди 2 години

Дамаджан ЧашкоФ, дали ще реагира на това своеволие от неговите подчинени?

108

Анонимен

преди 2 години

Тези полицаи- уж умни хора, пък изпълняват *** заповеди.

107

Анонимен

преди 2 години

До 115 "но нападането на полицай" Леле, то страшно бе, жена го нападнала. Мани, ще го счупи горкия! Той крехък, нежен... Всъщност изобщо нападала ли го е?

106

Н1

преди 2 години

Прочее, слушалките. Една приятелка на жена ми, "май нейми си тръгна от гости и си забрави портфейла и ключовете. Опитахме да и викнем от терасата, но тя беше забила музиката в ушите си и как да ни чуе от 30 м. височина. И понеже станахме център на внимание, спряхме да се дерем в очакване умницата да се усети като си бръкне в чантата. Ние сме лекомислени с тия техники, които постоянно въртим из ръцете си и ни отклоняват вниманието на улицата и в кола. Така че правилно с тая.

105

Анонимен

преди 2 години

Карала ли е BMW?

104

ЗАКОН И РЕД

преди 2 години

НЕ МОЖЕ ДА ИМА АРЕСТ ЗА НЕНОСЕНЕ НА МАСКА, КОЕТО Е АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ, А НЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! ЖЕНАТА ДА ГИ СЪДИ, ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!!

103

Анонимен

преди 2 години

поредния милиционер с комплекси.

102

Анонимен

преди 2 години

До 111,Неносенето на маска е административно нарушение, но нападането на полицай, защото си върши работата не е!

101

до 100

преди 2 години

Сравняваш държави с нашите? А да те попитам, как уважаваш някого който прескача закони и морални ценности за 20 лева? Ти замислял ли си се изобщо какво значи думата уважение и респект?

100

Анонимен

преди 2 години

До до 96/104 Чакай да видим: "мерките са пародия". Мне не са. И помагат. И маските пазят, защото НАМАЛЯВАТ РИСКА от заразяване. Не гопредотвратяват, но го намаляват. Дистанцията СЪЩО го НАМАЛЯВА. Тъй че първо трябва да си изясниш какво си и защо го правиш, защото приказките ти говорят нещо различно от това, което твърдиш, че си. А че си седнал да защитаваш някаква, която хептен е скъсала синджира, това вече съвсем омазва нещата.

99

И защо

преди 2 години

...САМО ЕДИН ЧОВЕК СА ГЛОБИЛИ КАТО ИМА ХИЛЯДИ БЕЗ МАСКА ИЛИ ПОД БРАДИЧКАТА??

98

Анонимен

преди 2 години

До 107,Просто е! Има правила! Правилата трябва да се спазват!

97

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е, че тия актове накрая са само разход за полицията, и полицаите знаят, че това не върви и само си усложняват живота като пишат актове. Затова е нормално да последва момент, в който ще им дойде в повече и ще започнат да действат неадекватно, с което ще се всее хаос. Ако мислите, че това не е предвидено...

96

Анонимен

преди 2 години

Арестували са тази кrAVа , защото иБай ти Г. е европеец вече. Тази държава не ви е бащиния и да избухвате по селски. Да направят глобите за такива по 1000 лв., да видим ще се мята ли тогава или ще сложи маската и набързо ще започне да им целува четирибуквието.