76

Сегрегация Смърт

преди 2 години

Сегрегацията е факт. Болшевиките пасти да ядат пред тия новите. Направо ги удариха у дземъта.

75

Коприва

преди 2 години

"Мале страх" - песен на НЛО

74

До Анонимен 70

преди 2 години

"Пак ли някой е ял прилеп?" -- този път е антилопа гну. Все тая де. Стана скучно и натрапчиво. Никой вече не се вълнува. Набодените по 1-2 пъти няма да се включват повече в масовката. Даже те разбраха за колко зле режисиран театър става въпрос.

73

Анонимен

преди 2 години

Цирк свят в действие, сега плашат младите за да им сложат иглата която ще с готвят до дни, и ще ги убеждават колко много ще ги пази

72

Анонимен

преди 2 години

След като още нищо не се знае,защо тогава всички(***)заедно като по команда почвате да всявате шок и ужас?

71

смЕх

преди 2 години

До Магически Цяр - нали знаеш, че алкохолът е токсичен и така реално пречиш на имунната си система? Всъщност, май не го знаеш, но се ръководиш по приказките на разни, които едва са завършили основно.

70

:)

преди 2 години

Сега ще се ваксинирате през 6 месеца. Аз не съм ваксиниран и няма да се ваксинирам.

69

Анонимен

преди 2 години

Уплашил той! Глупости! Хората претръпнаха отдавна и не обръщат внимание на тези циркове вече. Отдавна разбраха, че вирусът си е като всеки останал, парламата и политиката край него е в повече само. Е, има по някой друг психо, който се връзва все още. Останалото са платени тр о лове, които поръчково раздухват и съчиняват простотии, ама напоследък тях никой дори не ги чете. Вкл. медийните тр о лове - четем ви заглавията, позасмиваме се и не си губим времето по-нататък.

68

Бил Гейтс

преди 2 години

Аз имам ваксината за него, вие само трябва да се съгласите да ви я поставят. Страничен ефект е, че ще ви израстне опашка, но поне ще сте живи и защитени от ковида.

67

Анонимен

преди 2 години

Германците скоро казаха: или ще се разболеем или ще умрем или ще се ваксинираме, речи напомнящи втората световна война, ето го сега и новия щамП от измамата ковиТ.

66

Стар

преди 2 години

Аз се справям за сега с винце и тук таме ракийка, спортувам всеки ден 1ч на открито, не гълтам лекарства за кръвно, не се ваксинирам и не слушам новини. По телевизора гледам само дискавъри. За обяд сьомга, сладки картофи и бордо. Жайде че жената е сложила масата.

65

Анонимен

преди 2 години

Просто спрете с тъпотиите и който оцелее ще разказва! По-добре с пръснатите пари да се подпомагат семействата на отишлите си от Ковид, отколкото да се наливат за ваксини и за мерки и за помощи на бизнеса! Щеше вече да е минала вълната, всички щяха да са го прекарали и нямаше да има толкова умрели, защото целият свят щеше да преболедува и жертвите щяха да са по-малко!

64

Анонимен

преди 2 години

Пак ли някой е ял прилеп?

63

Анонимен

преди 2 години

Страх ме е само котката да не ми излоча ракията,а за другите неща само на СЗО им се иска да са истина..

62

Магически Цяр

преди 2 години

Аз се ваксинирам с ракия. От поне 4-5 години не ме е пипвал вирус. Последния път когато ме пипна вирус, го карах за една вечер, пих една ракия и на другия ден бях като нов. И даже не си измислям.

61

Анонимен

преди 2 години

Знае се мушмули! Мушмули знаят!

60

неокортекс

преди 2 години

На някои тук им се привиждат заговори, защото от това много печелели разни групи от хора. Истината е, че всички икономики по света страдат яко от пандемията и като теглите чертата, накрая тоталът е здраво на минус. Да, някои компании са на голяма печалба от ваксините, но те са само част от световната икономика и не могат да компенсират космическите загуби. Излезте малко от фейсб0клyк балона си и се огледайте. Конспирациите са много привлекателни. Затова и пеперудите изгарят в пламъка на свещта.

59

До интуиция

преди 2 години

Нито първото ше стане, нито второто. Спри транквилантите или алкохола. Избери си.

58

Анонимен

преди 2 години

Важното е че стадото вече се контролира без проблеми,отук нататък ни чакат"хиляди"мутации!

57

Анонимен

преди 2 години

Ами Мустафоф ви каза от една телевизия какво го очаква света. Ше са мрие ЯКО ши са мрие..От това по ясно казано едва ли някой някога ще го каже. В БГ починалите минаха 25 000 хич не са малко за един 5 милионен народ. Така че тези дето се правят на управници да спрат полетите да затворят границите и стриктно спазване на меркит за безопасност.Ако ли не вируса ще продължава да убива защото тези ваксини го направиха да мутира като чума. Ще започне да заразява и по въздуха който дишаме.