16

Ще играе

преди 2 години

Пушка Мазалат, 7.62мм.

15

СБА

преди 2 години

Ваксината ще е като преглед на кола всяка година.Няма не искам няма недей.

14

Протеста

преди 2 години

Толкова много лъжете че забравяте какво сте излъгали преди Мантрата ви беше че след 2 игла живота се връща нормално. Асега какво измислихте 3 игла писле ще писледва 4 5 6 и т н игли докато уморите хората или ги пратите в лудниците. То бива алчност за пари но вие надминахте Хитлер. Хиляда процента съм сигорен че никой от вас и членовете на вашитв сенейства не са ваксинирани с тези експерименти Това сте вие ко ито се мислите за недосегаеми но знайте че няма безсмъртни рано или късно и вашия край..

13

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте, така лично ще допринесете за намаляване броя население на земята . Посрещайте с голи гърди/ задн...ци всеки нов щам и мутация . Давай!

12

aa1830

преди 2 години

"... и да могат да предложат на хората след 6 или 9 месеца да си подставят бустерна доза..." - правителствата не ти предлагат а те принуждават да се ваксинираш (без сертификат не може да ходиш на работа - пример от Австрия).И как да им вярваш какво ти инжектират, като дори незнаят колко месеца е защитата и дали ще важи срещу евентуални мутации... Един вид аре по едно пфайзерче на няколко мвсеца.... Алооо Урзулоооо, ЕС, брюкселски тикви - не ставате за нищо!!!

11

Гиб Мелсън

преди 2 години

Този сертификат се оказа по нетраен и от винетка. Винетката поне е за една година.

10

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът и от боледуване, и от ваксинация е нетраен. Между 3 и 9 месеца. Зависи от човека. Това поне е доказано. Мангъра ви излъга.

9

Прощавайте

преди 2 години

Ще ме прощавате, но не съм говeдо, за да ходя със сертификат на ухото. Отказвам.

8

Анонимен

преди 2 години

Има ли значение? Спокойно могат през половин година да пускат нов щам и всички, които не се ваксинират веднага срещу него да ги водят антиваксъри.

7

Анонимен

преди 2 години

Не е бил безсрочен, а само за 1 г.

6

от Последни Новини

преди 2 години

да добавя, на всяка, врътка, лъжа и манипулация на коята Стадото е клъвнало като шаранчета, Пъдарите ставаха на крака да ръкопляскат и да се заливат от смях на какво Marc Van Ranst им говори!

5

Последни Новини

преди 2 години

Офцъици, гледайте Изтеклото Видео на Белгийският Вирусен Комисар (може би като длъжност подобна на какво Кунчев и/или Бръснатата глава Генерала Коремен хирург с инди анско име Яко-се-мре, забравих му името, изпълняваха в България) Marc Van Ranst, който на лекция в Масонската Ложа Чатън Хаус в Лондон пред Вашите Пъдари им обяснява как ви лъжат, манипулират с Вирусна епидемия за Пари и Власт, включително как Медиите са им в джоба, а теже дето не са им в джоба преписват от платените, иначе са фалит

4

До ДА

преди 2 години

Ами не си далеч от истината. Нали ще пускат хапчета до една година. И предполагам ще почват с тях да лекуват поразиите от ваксините.

3

славянин

преди 2 години

Колко пъти писах вече, че ''свободните'' набодени са просто завършени д.били, които не могатда различат черното от бялото!?!?

2

ДА

преди 2 години

Е,кво чудно има-в Австрия ,джонсън вече важи 6 месеца,после ще стане 3 и после всеки месец!Само да не стане като хапчетата за кръвно,всеки ден до края на живота!

1

Money

преди 2 години

Целта е една - колкото се възможно повече печалба.