241

до 278

преди 2 години

Нали ти я ясно, че всички тия са хора с вродени хормални проблеми или с психични проблеми, получени при обработка от НПО-та през младежките години. И все още те са много малка част от обществото. Защото нормална жена се възбужда от гол мъж, както и обратното - такава ни е природата. Така се възпроизвеждаме, така съществуваме. Всички тия реклами се плащат от болни мозъци, за това едно време Хитлер ги е горил. Сега видяха някой лев и решиха да си го връщат, да съсипят Европа

240

Истината

преди 2 години

Опорочават традиция, на която се радват толкова много деца.Няма нищо против хората с различна ориентация, но смятам, че това е прекалено и недопустимо!!!!

239

Братя

преди 2 години

Да и аз не вярвам да го кажа ама ще го кажа - предпочитам ссср диктатура пред това!!?!Отврат!Господи, пребери си вересиите, моля те!

238

бай Тъпчо

преди 2 години

Влязла Снежанка в къщичката на джуджетата, хапнала, пийнала, свила се в едно от креватчетата, завила се и заспала.Дошли джуджетата, седнали на масата и почнали да се оплакват кой им бил ял от паничките с лъжичките и им пил от чашките. Ама едното джудже вдигнало завивката на леглото си, видяло Снежанка и викнало: Айде кой ял-ял, лягайте и гасете лампата! Ей на туй му се вика хубава приказка!

237

Анонимен

преди 2 години

Хомосексуалните имат равни права с хетеросексуалните.......Аз пък утре мога да видя някоя секси жена,да искам да спя с нея и тя да ми откаже защото съм твърде грозен за нея. Дали да я съдя за дискриминация тогва. На мен не ми пуска пък на хубавците им пуска.

236

Толерантност...

преди 2 години

Да, толерантността е относително понятие, което се опитват да ни наложат от години. За мен обаче това вече не е толерантност, вече става прекалено натрапчиво! Дядо коледа, супермен и кой ли още не направиха гей. Не ме разбирайте грешно, не казвам, че има нещо лошо да си гей, напротив... но показността е доста грешна в случая!

235

Анонимен

преди 2 години

Светът се нуждае от нов потоп. Който следва да тръгне от гей - ропа, да мине през свинска Америка и да завърши из Австралия. Толкова гнусни човечета скоро не са се пръквали в такива количества.

234

България енай-добре

преди 2 години

Бях на 20 години когато през 97-8год. видях за първи път в Лондон двама мъже на годините на баща ми да се държат за ръце и да се целуват - още няма да го забравя ! Набило ми се е в главата като картичка. Отвратителна гледка ! Нас ни възпитаваха, че мъжа е стожера в семейството, че мъжа е силен, смел, грижи се за жената. Имахме някакви идели от соца.. Европа е пропаднала.. да им пикая на парите. Там е пълно с гейове, лесбийки, наркомани.. всякаква ***.

233

Светозар

преди 2 години

Едно време уважавах и симпатизирах на скандинавските народи и държави. Сега ме отвращават. Сега толерастите ше кажат: ама имат високи доходи. При тая скъпотия там, убийствени данъци и такси, плюс толлерастията, живота май не е чак толкова добър там.

232

Крупская

преди 2 години

Напускаш ЕС и се натрисаш на гейовете в Русия или Китай.

231

Анонимен

преди 2 години

Норвегия не е член на Европейския съюз. Това за сведение на много "грамотните" противници на ЕС. Колкото ви е познанието, толкова ви струва и мнението. А то е кръгла Нула. Изтупайте се от нафталина, накрая. Аман от алкохолизираните ви копнежи по соца. Колкото и да лаете, вие сте изпята песен. На никой не му пука за мнението ви. Шепа хора тук ронят сълзи. С това и ще си останат. Амин.

230

!

преди 2 години

Снежанка с госпожата , това бих гледал

229

Анонимен

преди 2 години

Всичка хубаво ама дядо коледа що не е черен. Тая реклама нещо расистка ми се види

228

Анонимен

преди 2 години

Хомосексуалните имат равни права с хетеросексуалните. Рекламата отбелязва годишнина от ДЕКРИМИНАЛИЗИРАНЕТО на хомосексуалистите? Кое не е ясно? Щом по цял ден може да ни облъчват със сексистки материали, и да ни поробват в някакви измислени женски и мъжки стереотипи, значи може и това! Нарича се свобода на изразяване и има нужда да се напомни свободата на определени хора. Еманципацията е естествена. Сори

227

Нека!

преди 2 години

Нека, бе! Нека!Това е новото нормално. + маските + ваксините + образование, клонящо съм нула + семейни ценности, клонящи към нула. Да имаш брак - архаична отживелица. Както днес сочат с пръст не ваксинираните, съвсем скоро така ще сочат и хетеросексуалните. Пълен провал сме ! Да идва тоя Апофис и да се свършва !!!

226

Експерт

преди 2 години

Дядо Коледа е гей, Снежанка е л есбийка, а джуджетата са трансджендър чета.

225

До 254

преди 2 години

Те много от изповядащите исляма са обратни бе. В арабските страни бедните дето нямат пари да издържат жена се клатят по мъжки. Доста е разпространено.

224

Анонимен

преди 2 години

Е след такъв филм за дядо Коледа ,как да обясниш на едно дете,че това не е нормално? Ами дядо Коледа го прави, значи така е редно.

223

просълзен

преди 2 години

внимателно изгледах клипчето :) ах колко образователно и разяснително е . сега не е лошо да пуснат такива образователни клипчета със Снежанка , с том и джери , ну пагади , маша и мечока ,,,,,,,, избора е голям . нека децата се ориентират от малки .

222

Отец Паисий

преди 2 години

Спасението е в правия път на исляма, деца мои!