62

Анонимен

преди 2 години

Най важното че ГЕРБ отече в канала.А Боко го ревнаха като свински мандолини.

61

Чичо Васко

преди 2 години

С президента-фигурант приключихме. Заемаме се с главния прокурор. И от него трябва да направим просто един фигурант.

60

Хубаво

преди 2 години

България избра достоен президент, а не учител по литература накичен с титла професор книжен плъх. Хората НЕ допуснаха протежето на ГЕРБ и ДПС мнозинството от хората са за промяната и против остатъчни продукти на Герб изкопаеми удобни хора *** и меки китки обслужващи Герб. Какъв човек на науката е тоя филолог по литература? Да има някакви постижения, открития, патенти, изобретения - ами нищо. Дори не трябва да е ректор.

59

Анонимен

преди 2 години

Радев си е има подкрепата, аз самия го подкрепям, но за парламентарните избори и Кирчо.....немам думи, голяма фалшификация стана там :))) Все едно мене изведнъж да ме изтипосат пред народа и аз магически веднага да водя пред всички останали, така ми изглежда положението с Кирчо :)))

58

Анонимен

преди 2 години

Тропнали Хоро и не им дреме за нищо а утре с патос ще борят Пандемията и Мафията .

57

Анонимен

преди 2 години

руския фигурант беше избран от 20% от имащите право на глас. какво ще ги правим 80%;от българите сега? чегъртане или направо разстрел?

56

Проблем човек герб

преди 2 години

Човека на ГЕРБ след провала си СЕ ГЛАСИ ДА СЕ ВЪРНЕ и ДА ЗАЕМЕ РЕКТОРСКО място в най-старият университет в България. Срам и позор за гербеският професор НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ВРЪЩА. Трябва ДА ИМА НОВ КОНКУРС за РЕКТОР и за него през крив макарон да види такава високо платена длъжност. Един сульа и льольо НЕ може и НЕ трябва да бъде Ректор.

55

За Герито

преди 2 години

професор Герджиков НИКАКВО връщане като ректор УВОЛНЕНИЕ от ПОСТА РЕКТОР за своя си провал да отнесе и понесе отговорност. Толкова много надежди и пари вложиха от ГЕРБ, ДПС за тоя професор по литература и книжен плъх. ЗАСЛУЖАВА да ЗАГУБИ хубавото си топло местенце на висока заплатка като Ректор на СУ. ПРОСТИ ДА ИМА СРЕЩУ ВРЪЩАНЕТО Му КАТО РЕКТОР !!!

54

Анонимен

преди 2 години

Тропни хоро в епидемия , санционират човек без зелен сертификат . *** ремици борили мафията хахс

53

до

преди 2 години

Изгоря от гласувалите простаци ,които ще го ядат след нова година при 20% активност сметни колоко са гласували и след това ги яж!!

52

Гледна точка

преди 2 години

До факт. Е това е най-тъпият коментар в мрежата. ДОКАЗАНО. Само чакай.

51

Таксиджиев

преди 2 години

Путин е отказал да поздрави Радев като е заявил,че ще го направи лично още тези дни в София. - Започна се!!!!!

50

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Народенъ Съдъ, Генерал Радев! Връщане на смъртното наказание,сключване на воене и икономически договор с Достоен Китай и ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НСКАЗАНИЕ! От Русия са ни братя и сестри само Брежневистите комунисти. За путинистите капиталисти ми е абсолютно все тая НАРОДН СЪД и БЕЛЕНЕ за турско-еврейската мафия кървава!

49

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше реален вот, то Кирчо нямаше да мине дори 4% бариера, ама такива са реалностите в БГ, нема справедливост :)))

48

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКой е този толкова *** град, дето живеят хора без мнение ?????

47

Анонимен

преди 2 години

Тропат Хора , санционират хора отишли на ресторант без зелен сертификат. Продължаваме промяната

46

Чичо

преди 2 години

Мракобесния Гумен Гадев ще унищожи държавата! Но вие си го избрахте - наслаждавайте се. Нищо добро не ни чака!

45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В 09.45 (френско време) гласувах за Другарят Генерал Румен Радев и Другарката Йотова с номер 6. Гласувах в изборната секция,нахождаща се във Великият Френски град Бордо. На влизане и излизане от изборната секция поздравих членовете с приветливото обръщение "Другари..." Бе ми отговорено по същият начин с "Другарю...". Да живее Народна Република България! Да живее Комунизмът! Слава безкрайна за Българският Трудов Народ! Обичам Ви,Другари! Веселинъ Радославовъ Димитровъ ЕГН 7112136860

44

Анонимен

преди 2 години

Що си мисля че тия дни едни хора ще заминат за Дубай. Ама не на разходка. Беше сно че президента ще остане на Дундуков и вече е факт. Служебното правителство на Радев, направи много повече отколкото герб за 12 години. И хората го видяха и избраха точно ПП а тя е създадена от бивши министри в служебното правителство на Радев. Промяната е започнала и продължава. И понеже тази промяна, касае точно едни хора да бъдат изправени пред съда, те ще заминат за Дубай.

43

Бог да го прости

преди 2 години

Сламеният човек на Гроб и ДПС изгоря за секунди