33

Анонимен

преди 2 години

Абе ваксинирайте се бе,неграмотни !

32

Бay

преди 2 години

До 35 според мен ако си ваксиниран задължително те блъска кола! Това крият от нас!

31

Живко

преди 2 години

Подготвя се почвата за въвеждане на задължителна ваксинация! Днес на посещение е дошъл висш *** функционер със задача да кърши нашите йесмени за задължителна ваксинация и въвеждане на сертификати във всички сфери на живота! Да не допуснем Фарма фашизма на българска територия и да се изправим като един! Долу фармамафията и фашистите от олигархичната групировка "Нов световен ред"!

30

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Още една теза на антиваксърите пропадна. Какво ще правим? Трябват още конспиративни теории, мислете!

29

Що бе, Стойчо?

преди 2 години

Задължително ли ще е? Щеш - не щеш, ще се бодеш........

28

До 27

преди 2 години

Дарявахте кръв или дарявахте плазма за ковид пациенти? Надявам се правите разлика .

27

Асан

преди 2 години

Досега що е искал съгласие :)))

26

До 27

преди 2 години

Лъжеш.

25

ъъъ

преди 2 години

Щели да обсъждат дали големите ученици да не се тестват с "обичайните" тестове - те, аджеба, вече са обичайни само у нас и още няколко бананови републики. Ама нищо, обсъдете го, че най-накрая да си получите отдавна изпросените камъни по наглите кратуни.

24

Анонимен

преди 2 години

Това за дарява ето на кръв на ваксинирани не е вярно аз съм ваксинирана и съм дарявала. Стига сте си измисля ли вече

23

Анонимен

преди 2 години

1. "Вече няма да се изисква писмено съгласие за поставяне на ваксина" 2."Кацаров каза, че препоръчва в МОН да обсъдят дали големите ученици 8-12 клас да не се тестват с обичайните тестове за възрастни, още повече че те могат и да се ваксинира" И нещо, което са пропуснали да споменат: 3. СЗО приема, че присъствието на децата в училище е равно на съгласие за ваксиниране.

22

Анонимен

преди 2 години

Майка ми си счупи тазобедрена става и на входа на болницата я питат дали е ваксинирана и правят бърз тест. Слава Богу, че бяхме с връзки и не успяха да се заядат, но не ми се мисли къв ужас ще е, ако постъпваш просто така. Веднага те отбелязват като прокажен, ако не си ваксиниран.

21

ХХ

преди 2 години

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ОТ ВАКСИНИРАНИ НЕ ИСКАТ ЗА ВЗЕМАТ КРЪВ ЗА КРЪВОДАРЯВАНЕ

20

Бay

преди 2 години

матираха антиваксърите. :D Любимото извинение отпадна. :D

19

Анонимен

преди 2 години

С тези "ваксини" пандемията никога няма да приключи. Ваксинираните се заразяват и в един момент, когато изчезне ефекта от ваксината ще са на същата позиция отпреди ваксинирането... Днес например има 9%от починалите... ваксинирани... Тези хора са повярвали, че ваксините са панацея и вече са мъртви.

18

Анонимен

преди 2 години

Хахаа, сложиш ли си я, значи си се съгласил НЕписмено. Будалите да се бодат.

17

Анонимен

преди 2 години

До Minuva42 ""От днес нататък няма да се изисква писмено информирано съгласие за поставяне на ваксина срещу коронавирус, както не се изисква за други ваксини."ами и за други ваксини изискват! За ваксините от ваксинационния календар подписвам информирано съгласие за децата всеки път. Това защо да не отпадне също?" Ами Кацаров, като истински антивакър зне какви са аргументите на антиваксърите. Те твърдяха, че САМО за ваксината за Ковид се изисква съгласие. Така само ги объркваш. :)

16

Анонимен

преди 2 години

Мътят нещо водата. Как ще слагаш експерименталка без изричното съгласие на обекта на експеримента? Отварят вратичката за огромни съдебни искове. Не ме Кацата ще ги плаща, ама никъде по света не смеят да го направят.

15

ББ

преди 2 години

Този не става. На кака приятеля Мангъров става, даже бих му пуснал ако съм жена.

14

Мефистофел

преди 2 години

Съседът от горния етаж се вакснал и инфаркт го сполетял....жена му реве като ненормална, аз и викам, ами неграмотнице защо му даде, сега поне му вземи по-евтин ковчег, че като се разгние под земята да не го изцапа с кръвта си!