814

Щеше ми се ...

преди 2 години

Да има по-голяма твърдост малко , а не такава жилавост стоманата , обаче щеше да прегори ... И затова спрях, оказа се в последствие, че правилно съм спрял, защото нямаше да издържи удара, а някой хора не знаят да спрат!

813

Аха ахаааа ахаааа

преди 2 години

Да го прегоря и не можах! Виж другия класическия топлинно обработено прегоря! Ама тоя не можа!

812

Как да ти го обясня?

преди 2 години

По едно време много харесвах химията като наука!!! Има два вида обработка на стоманата - щеше ми да са три ама нямам условията за третия - гореща обработка на стоманата, химическа обработка на стоманата и студена обработка на стоманата. Е аз кокошки няма да напарвя един много забравен номер... обаче виж химическата обработка на стоманата я вдявам малко ... особено начина как да обединиш първия и втория метод ...

811

Как да ти го обясня?

преди 2 години

Аз много обичам тия неща дето никой досега не ги е правил! Абе глей сега аз принципно съм завършил скулптура! То камъка ти говори какво трябва и как трябва да работиш с него, и глината така в зависимост от характера и - по-мека, по-твърда. Ти не знаеш да слушаш материала приятел ... Както и тая неръждаемата стомана дето се води, че не е с качествата на първокласно оръжие ... ама тя говори ама малко хора знаят как да я накарат да загуби излишното и да си засмуче нужното ...

810

Глей го колко нагъл

преди 2 години

Викаш поцинкована ламарина? Неръждавейка някаква? Беше! След около 15 процеса стана нещо друго! Изсмукани всички примеси и заменени с разни други неща, които огънят си вкарва, ако знаеш как да го насочиш тоя огън каква дървесина да използваш какви други химически елементи трябва да се добавят към тая стомана дето принципно никой не може да я накара да стане нещо от нея, но всяко правило си има изключения! Твойто е ламарина приятел - това тука не ти е по-калибъра!

809

олд

преди 2 години

До КОЯ Е МАТА ХАРИ?????Деси бе Деси на летящия мишок Радев.

808

Анонимен

преди 2 години

Герджиков президент! Сбогом Румене, няма да липсваш!

807

олд

преди 2 години

какъв дебат - летящия мишок правеше коремното без лост...

806

Анонимен

преди 2 години

До Царят е гол Радев е избран с гласовете на ДПС. Да не мислите, че някой ще го забрави това?

805

Царят е гол

преди 2 години

Намесата на турция в българските избори в полза на про-турската дпс е пряк израз на неоосманистката политика провеждана от официална анкара от повече от 30 г. Крайно време е България да поиска официално защита на интересите си от ЕС като външна граница на ЕС.

804

Кой разбрал, разбрал

преди 2 години

Питаши радио Ереван: Кога България ще бъде добре? Радио Ереван отговорило: Вече беше добре.

803

Анонимен

преди 2 години

Дебатът беше много кратък и само един за да преценя за себе си реално кой е по- добрият. Аз лично съм против РР, но той се представи достойно, очаквах да се изложи, Герджиков не успя да го доминира тотално. И двамата са достойни за уважение. Но въпреки всичко Радев ме дразни, защото смяната на една власт в демокрация не става с вдигнат юмрук и Рашков. На 10 г е добре властта да се смени, но прехода да става мирно и без ексцесии, защото колелото се върти и Кирето е вече клиент на прокуратурата

802

До Анонимен 958

преди 2 години

Ти или си Копейкин ... Или си онази мързелива леличка-адвокат ... Която веднъж била част от общинската администрация в Пловдив .. И после не могла да си намери работа ... Затова орИва целия Фейсбук ... Елена ... нещо-си ... Се Казваше ...

801

Анонимен

преди 2 години

В понеделник когато се събудите с новината, че Радев печели изборите, присъствате на историческия момент на започването на второто комунистическо робство. И след него може и да няма повече България като държава.

800

Анонимен

преди 2 години

Руски шпиони, американски диктат, корпоративен клуб дърпа конците на двете харвардски карикатури, еврейско лоби определя външната ни политика...това носи Радев. Бог да пази България.

799

Анонимен

преди 2 години

Руски шпиони, американски диктат, корпоративен клуб дърпа конците на двете харвардски карикатури, еврейско лоби определя външната ни политика...Бог да пази България.

798

До Шонко Нъри

преди 2 години

Това беше яко ... :) ... +100

797

До Анонимен 945

преди 2 години

Така е ... И една дума не каза по същество ... Опа-а-а-а .. Радев ли каза ... Мислех, че говориш за чорапогащника ...

796

До Анонимен 943

преди 2 години

... Надявам се, че Радев ще го подкрепи цяла България ... .... Няма да остане на 50% ...

795

Анонимен

преди 2 години

Радев само преглъщаше и пиеше вода. Дойде му нанагорно този дебат. А физиономиите, които правеше бяха безценни! Някой трябва да ги събере в клипче.