142

Анонимен

преди 2 години

Протестиращите що не протестират за 608 машини незаконни, които ЦИК не знаеше, че съществуват? А? Тези 608 машини струват над 3 милиона лева. Кой ги купи?

141

му-ха-ха

преди 2 години

Утре чакам уводна статия в Работническо дело срещу Турция с масова подкрепа от трудовите колективи....

140

varg

преди 2 години

Време е братя и сестри,българи!!!

139

Анонимен

преди 2 години

ТеУевизията е на 5 минути от посолството, ясно е кого са дошли да "поздравят" протестиращите. Поне му е близо до Ректората, може да избяга и да се скрие там.

138

Анонимен

преди 2 години

Ако Гербджиков излезе и каже, че ГЕРБ и ДПС са мафиотски организации, Аз ще призная, че той е обединител на нацията и ще гласувам за Него!

137

Анонимен

преди 2 години

Айде като сме започнали, да си организираме и протест пред канадското посолство с искане да си вземат Киро Канадеца? На бас, че ще се съберат много повече хора!

136

Зозо

преди 2 години

Кирю - измамата, Асан - дупченият отзад билет и Черното еврейче - Лорер ще оправят положението :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

135

koko

преди 2 години

Пред телевизията на Слави трябва да протестирате.Нали увеличихте секциите в Турция.Хоората ви молиха да не го правите,но вашата недалновидна политика сега ви го връща.

134

МЮМЮН

преди 2 години

Харесвам герб ! Башбакана наш човек ! Машаллааа .....

133

Волен Сидеров

преди 2 години

Програмата на Атака: 1000 лева минимална пенсия и 2000 лева минимална заплата, сега веднага. Национализиране на всичко и връщане на наборната казарма. На България й трябва силна армия да се бие с Турция и да е независима от НАТО.

132

му-ха-ха

преди 2 години

ГЕРБ беше ограничил гласуването в чужбина до 35 секции.Румен Радев го отмени-а сега що риве....

131

Анонимен

преди 2 години

Тия ги признавам само ако отидат при Бялата Златка и го извлекът за парцалите и го поканят да се присъедини към протеста.Инапе са фалшиви .

130

Анонимен

преди 2 години

ДА СИ ПРИПОМНИМ :!!!! НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК ,, ТРЕТИ МАРТ " СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПРАЗНУВА С ТУРСКИЯ ЕРДОГАН , БЛИЗО ДО САН СТЕФАНО , В ИСТАНБУЛ !!! ОБЕЩАНИЯТА НА ГЕРБЕРУХИ ЗА ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЕ ИЗПЪЛНИ !!! ЗА ТУРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ....ОТ ТЕБ ЗАВИСИ БЪЛГАРИНО В НЕДЕЛЯ !!!

129

Реалността

преди 2 години

Пред телевизията на славчооу защо не ходите??? Той го направи това нещо възможно!!! И защо не си отворите очите или ще слушате само рашко какво ви казва......

128

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Асан и да се съдере шипков мармалад няма да яде ! Радев ще е президент ,а Карадаиь не е научил българския ,че да се напъва . Карата със двама трима българи във партията си никога няма да стане президент , а Герджиков каквото и да говори се надява на герб във съюз със Карадаиь да го направят първи ,но това е невъзможно . А че Турция ни се меси постоянно по всякакъв начин във вътрешните работи ,а нас ни е страх да се държим достоино е самата истина

127

от северозападО

преди 2 години

Ква Турция, кви пет лева, баце, тоа орапляк - президенто се е натаковал у гащите оти ше има дебат сега, он дири всекак ка да го потули!!! Тиа "протестиращи" са негови ора отвсъкадем!!

126

Али Реза

преди 2 години

Избирам Герджиков!! Турския президент на България!!

125

Анонимен

преди 2 години

защо трябва да плащам заплатата на наглия неграмотен пелтечещ тапир не говорещ български с майка му турция и живеещ на гърба на хората??

124

Анонимен

преди 2 години

Абе ***, само да вмъкна, цяла година гледам как нареждате Радев, а накрая си обра 50% от гласовете, следователно на балотажа ще бие с много. Изглежда Троловете нямат Никакво Влияние, кръгла НУЛА. За това спрете не си губете времето.

123

Анонимен

преди 2 години

До 122 Много грешиш! Там бяха истински българи! Нямащо нищо общо с когото и да било! Недопустимо е друга държава,да решава бъднините ни! Долу ГЕРБ и Герджиков! Българи сме бре ей! Турция Не може да решава развитието ни! 500 г ни стигат! Аман от Хаджи Генчовци по земите ни! Радев ще победи Турция!-:)))