282

Бау

преди 2 години

Така е като **открито** имаме турска етническа партия, която сее омраза сред гражданите на БГ. Парламентът трябва да бъде ТАБУ за тях. Никаква демокрация не са донесли турците в БГ. Това е лъжа!!

281

Анонимен

преди 2 години

RADEV SE PLA6I OT TOVA 4E TURCITE 6TE GLASUVAT ZA GERDJIKOV NA VTORIQ TUR.ZATUY E TAQ SME6EN PROTEST.NO OT DE DA GO RAZBERAT TOVA TIQ PROSTI HORICA

280

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРЕПИТЕ ОРГАНИЗИРАТ МЕЖДУНАРОДНИ СКАНДАЛИ- ДОКАТО НЕ СМАЖАТ БГ НЯМА ДА СА УДОВЛЕТВОРЕНИ, А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ И ОЩЕ МНОГО ОТ РАШКОВИЗЪМ ДАМАДЖАНКОВ....

279

Роко2

преди 2 години

Националистите въведоха наредба за нзадължително гласуване и аверите им от ДПС плашат с глоби хората да гласуват теа партии на ДС си играят с вас балъци....

278

Гошо рапа

преди 2 години

Тока за бизнеса в Германия 95 Е за Мвч. в България 204 Е -чекаме инвестиции ( е да некав албански бизнесмен собственик на фирма за ел,коли-чки щял бил да инвестира в Ловеч,а русенска фирма за спортни ел. коли бега в Германия)Бизнеса иска евтин ток и пътища,не умни и красиви депутати дето били много честни .

277

Факти

преди 2 години

2016 ДПС официално подкрепи Радев няма проблем,2021 ДПС официално не подкрепи никой-въййй турците идат! Комунисти сър!

276

ATLANTA

преди 2 години

Манолова, Бабикян И Хаджиадвокатчето дали са на протестта?

275

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Нали Майчето, Пинокио и Учиндолеца искаха повече секции в чужбина? Ами да им търсят сметка на тя!

274

РОСЕНЕЦ

преди 2 години

ПОНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ГИ ОГРАМОТИМ МОЖЕ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ТЪРСЯТ МАЙКИТЕ СИ В ИНДИЯ И АНАДОЛА

273

РОСЕНЕЦ

преди 2 години

МИНИСТЕРСТВО ПО ЕТНИЧЕСКИТЕ ВЪПРОСИ Е РЕШЕНИЕТО ИМА ТОЛКОВА ЕТНОСА У НАС НО САМО РОМСКИЯТ И ТУРСКИЯТ ЕНОСТ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ ЗАЩОТО 90 ПРОЦЕНТА ОТ ТЯХ СА НЕГРАМОТНИ

272

Анонимен

преди 2 години

До 309 малоумнициЕее , по друго си е при герберската хунта да ти подават така кинти по европроектчета а ?

271

Анонимен

преди 2 години

Протестиращите нетрябва да правят протест пред турското посолство а да смажат антибългарскитне лидери на антибългарската противоконституционна терористична партия ДПС

270

малоумници

преди 2 години

Когато човек не знае накъде върви, отива там, където не иска. Това направиха Мая Галевица, Христо дългоноско, Слави Чалгаря, Тошкуту на Слави и техните подопечни. На кого се сърдите, това ви го причиниха въпросните господа. А Радев и Рашков ще ни вкарат във война със съседката ни. Най-малкото което направиха, е да пуснат мигрантите, които там са милиони. половината да ни пуснат, ще не прегазят. И всичко това заради едната власт. Струва ли си?

269

БГ

преди 2 години

Майчин език в България - Турски.....Газим едно дете и изчезваме.......Тия си ги спомняме... вече само.

268

ВМЕСТО ПРОВОКАЦИИ

преди 2 години

ТРЯБВА промяна в ЗАКОНА. Например ЗАБРАНА на хора да гласуват които НЕ владеят Български език и такива които са с чуждо гражданство и си живеят в чужбина. Това са конкретни мерки и план за действие, а не провокаторски скандали организирани от ГЕРБ.

267

ТАКА ДЕ И?

преди 2 години

ТОВА ГО ЗНАЕМ. Партията ДПС самото и съществуване на територията на България е против конституцията и против националната сигурност и национални интереси. В САЩ например там е НЕМИСЛИМО да има партия на етническа основа за Америка всички са американци.

266

Това са Провокатори

преди 2 години

ПЛАТЕНИ от ГЕРБЕРОСТИТЕ нарочно, за да предизвикат скандал.

265

Мефистофел

преди 2 години

Му-ха-ха, когато имаш доообитък който дойш грижиш се за него - храниш го добре, лекуващ го и когато престане да върши работа - даваш го на касапите! Истината е една - доообитъка си е доообитък от която и страна на границата да се намира! Защо трябва да се радваме на доообитъка който храним, а някой друг го дои, че и ***!

264

хмм..

преди 2 години

Тъжна картина е това което гледам. На тези избори виждам хора, жадни за власт. Начело на президента и назначените от него министри. Готови на всичко да вземат власта и за съжаление са на крачка от това... Имам предчувствието, че ни чака Виденова зима... Историяа се повтаря..

263

Панев

преди 2 години

Този протест е организиран от Рашков по нареждане на Радев , който се чувства застрашен от гласовете на подавателите в съседна Турция ! А защо трябва да гласуват за него ?!?!?!