267

Глуповати наивници

преди 2 години

Слави загуби 400 00 гласа, ДБ изгуби 200 000 и Ристю, БСП изгуби 100 000 гласа и себе си, а ИБГНИ се самоубиха! Радев си има Нов играч в лицето на Киро с 670 000 гласа!

266

До 319

преди 2 години

Кобрата си е виден гербер

265

До Анонимен 16

преди 2 години

"Гласували 25% д мълтвите души. Този парламент няма да представлява бг народ."Дали няма да го представлява, в крайна сметка, който не иска да гласува, няма да мрънка. Да вървят май*ата си, *** дето ги мързи да идат до урните. Грам не ме е*е за тях!!!

264

Анонимен

преди 2 години

Днес е един прекрасен ден, а неделя ще е още по-весело, Бау, Мяо, Мики Маус, германци, програмисти, професора и вся осталная ....

263

Гласоподавател

преди 2 години

Бат Бойко ви краде, ама ся ше видите как краде алчно юпи. Милен Велчев ще ви се види светец, бат Бойко ще изглежда като обикновен лихвар, а Костов и Нинова ще се учат от тях. Първите 34 милиона евро духнаха за чекмеджетата им, следват още няколко милиарда. Да ви е честито новото, още по-крадливо управление. Ние, българите в чужбина ще ви гледаме отдалеч

262

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Кобрата, Тервел, Ицо Хазарта и много други видни българи застанаха до Канадеца и Кокорчо.

261

чалга интелектуалец

преди 2 години

Най- абсурдното е десни да гласуват за леви. Ако си размениш обувките, ще видиш дали има ляво и дясно и дали ще можеш изобщо да ходиш така. Само след 2 крачки тръгваш бос.

260

не става

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо ша на оправят за 600-тин дни, вервайте им.

259

Ашколсум

преди 2 години

Ристю, Мая, Каракачанков, Бабикянов, Вагенин всичко е леш, а Гешев хареса това!

258

Анонимен

преди 2 години

Ако се изчистят избирателните списъци от мъртвите души ГЕРБ няма да съберат и 10%

257

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 300 Кого плашите, ние преживяхме 12 години ББ :)

256

Анонимен

преди 2 години

Цял ден ви повтарям, че десните ще се оженят за столетницата по заповед на козяк, ама четете ме бе! Затова бягат ристю и Атанасов, от срама...

255

Интервю за Работа

преди 2 години

Влиза един грозен, глyпав и нагъл селянин в офиса - ще му правят интервю. Добър ден, първи въпрос на интервюто ни е "Осъждан ли сте за кражба и крали ли сте изобщо някога в живота?" - Да - казал човечеца. - Добре Дошли в ГЕРБ! Нает сте!

254

Зозо-БаУ-Тролъ

преди 2 години

Тълкувайте го като си искте, само малко сте таковани, не много. Сега вървте да разправяте, че не ви разпориха задниците, тия невзрачните чалгари.

253

Бay

преди 2 години

До До Бay мне, само Бау съм и за това се регистрирах. :D

252

Анонимен

преди 2 години

"Я нема да гласувам". "Оно нема за кой". Ееее, тогава *** ще си слагат представители в нашата Държава и всички ние ще живеем по техните правила и тези на Фащ

251

Истукан

преди 2 години

Радев извърши геноцид срещу българския народ и уби хиляди хора с ваксината. Предателите се наказват само със смърт. Народът ще го убие пред президентството с камъни.

250

Анонимен

преди 2 години

Кефи *** че ще пресъхне кранчето за точене на пари от държавата от геберастите.Хиляди ще останат на сухо,въпрос на време е!Това си личи от злобата с която пишат ***.ите си комантари.

249

Ей това е победа

преди 2 години

Антон Кутев, Елена Йончева искат оставката на Нинова

248

Истукан

преди 2 години

Радев трябва да е в затвора за смъртните случаи от ваксината и геноцида с въвеждането на зеления паспорт.