31

Анонимен

преди 2 години

Защо та Защо,ами защото си разнебитихме имунните системи с тия бъркочи които на всичкото отгоре се оказа че не вършат никаква работа!

30

Анонимен

преди 2 години

Защото това е по сценария на събитие 201. Така би трябвало да изглежда истинската пандемия.

29

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните сеят заразата и никой не им прави забележка.

28

коко

преди 2 години

нарастващо самодоволство ?

27

Сатана

преди 2 години

Да Ви светна, градовете Розуел,Корона,Ухан,държави САЩ, Китай, Русия, Канада, Италия и Мексико и местността зоната на тишината.

26

Анонимен

преди 2 години

Другото тъпо е че националистическите партии освен антиваксърска реторика имат к отричане чумата реторика, което настройва хората страдащи от чумата или имащи загинали близки срещу тях. Аз например се отказах от всички наши националистически партии след като вече имам две жертви в моето семейство. Истинските националисти трябва да искат съд за тия дето пуснаха чумата!

25

Анонимен

преди 2 години

Една камара празни приказки а най важното го няма:Защо Европа,континентът с на голям брой ваксинирано население се пука по шевовете от тая зараза?

24

Ами,тема за размисьл

преди 2 години

''Европа в единствения регион в света, където случаите и смъртните случаи непрекъснато се увеличават''. Европа, е най ваксинирания континент сьщо така. В Африка дори ситуацията е по добре. Всеки да си прави изводите,

23

Анонимен

преди 2 години

"Превантивните мерки не лишават хората от свободата, те я гарантират."-----------Гарантиране на свободата чрез ограничаване на правата, е поредната гениална мисъл на *** брюкселски чутури. Явно мислят, че всички хора са същите като тях самите.

22

Анонимен

преди 2 години

Защото нито ваксини мерки маски ограничения сертификати са пълна лъжа и измама нищо нее ефикасно както вас долни *** дето искате да убивате хората неви искаме никакви ваксини и лекарства и сертификати майнатави на вас ина ваксинитеви стигасте увеличавали бройките долни лешояди никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига забрана за всички ваксини и лекарства и сертификати айде върветеси на майната бог да ви накаже най скоро време

21

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксините са плацебо, за да успокоят хората да не се пазят. Целта на елита е повече да няма затваряне, за да им вървят печалбите и овцете пак да си *** от тяхната чума, мислейки че ваксините са ги предпазили да не *** чак толкова много. Решението е пълно затваряне докато не се пусне хапче срещу вируса подобно на тамифлуто. А за периода на затваряне хората трябва да получават пълния си доход чрез отнемане на имуществото на милиардерите, които и без това са виновни за изтичането на вируса

20

Анонимен

преди 2 години

"Защо Европа се върна към "мрачните дни на COVID пандемията""------------Защото много хора се ваксинираха.

19

Анонимен

преди 2 години

До 20: И на снимките с маските от испанския грип пише : Пази другите.

18

Анонимен

преди 2 години

Пардон - спайк*

17

До 13

преди 2 години

Докато вие повтаряте като папагали телевизора, аз предлагам профилактика с 86% ефективност за най-рисковите и ранно лечение за нерисковите - по най-добрите протоколи в света - тези на алианса FLCCC. По техните протоколи базирани на Ивермектин, всички нерискови могат да прекарат К*вид без опасения за дългосрочни поражения, каквито има при в*ксините като плюса е, че ще имат имунитет за цял живот. А не бустери с токсичния скайп на всеки 6 месеца.

16

До 3

преди 2 години

Ти не си у ред или не знаеш да се изразяваш

15

Анонимен

преди 2 години

Ваксината кофти, с нежелани реакции, горе-долу 1 на 500. Вируса още по-кофти... Ситуацията е зад нас вълци, отпред пропаст...

14

Анонимен

преди 2 години

Е, нали всичко беше супер в Европа? 80-90% ваксините и бяха забравили короната! Истината е, че за 10 години е възможно да избие 1/4 от населението на земята

13

Анонимен

преди 2 години

Това което хората не осъзнават е че инфлацията ще ни довърши паралелно с пандемията.Вирус+глад,с благодарности от банките и правителствата.

12

Анонимен

преди 2 години

Може да не са 100% ефективни тези ваксини, но това е с което разполагаме. Ти какво предлагаш? Да стоим като овце на заколение? Да си затваряме очите и да твърдим, че вирус няма?