62

Анонимен

преди 2 години

Като не ги харесва стаден, може да използваш "колективен" имунитет. Същото е. Отклоняте си от темата . Изводът - колкото е по-високо нивото на ваксинация, толкова по-малко души в болница и по-малко умрели. Броя случаи е без значение, на запад тестват нон стоп и откриват повече. Умрелите и хоспитализираните са железния аргумент.

61

Дедо

преди 2 години

Добре ))) Само не разбрах от статията ....маски , сертификати , туй - онуй.......))))) ?

60

Кометарите

преди 2 години

затвърждават това, което всеки комлексиран българин знае, но не си признава като тепичен ***!Виждате, че сте дъно, но казвате не е вярно, Испания такива, Германия унакива, Холандия еди какви си! Я се покажете на вън и вижте къде живеете-ГЕТО! А след оше някоя година, ще разберете изцяло от къде изгрява слънцето!! Или както казва доклад на ООН оъ 2018 достъпен в интернет - България ще бъде първата страна в света където ромеите ще си имат собствена държава!!

59

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Браво на испанците, сега да видим кога ще им сложат бустерна, пета, шеста и Nта доза, щото и Норвегия, и Дания, и Швеция и не знам колко си още "цивилизовани" страни уж бяха приключили с пандемията, а мине не мине си ги боцкат наново.

58

Англия защо не може?

преди 2 години

А Англия защо не може да постигне при почти 100% ваксинирано възрастно население.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако живеех с баба ми например,да се ваксинирам заради нея?Не е ли нужно само тя да се ваксинира и съответно чудотворната ваксина на Били спасителя да я пази?Така се оплитате вече във ваксърските си речи,че и плъховете в избата ви се смеят!!

56

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър- АТАКИСТЗнаем знаем, и си ни е добре. Ваксинирани сме, живеем добре. А вие скъсаните как сте? Нещо с науката не се разбирате, дочуваме?

55

Анонимен

преди 2 години

добре бе, разбрахме те че си мн отвоорен, СТАДЕН имунитет е възприет термин във вирусологията, напиши го в гугъл и там и на англиски ще ти излезнат публикации. Аман от едидни тъпаннаpu>>>>НЕ Е ТРУДНО да мислиш логично, щом Вие се възприемате като, част от стадо, Ваш проблем. На български стаден имунитет звучи все едно ваксинираните са част от стадо. Ваксиниран

54

Анонимен

преди 2 години

Айде айде още не е минал тестовия перипт на тез бъркочи , така че не ми превъзнасяйте ваксинирането

53

Миряна

преди 2 години

Стаден имунитет се получава ако не се ваксинираш чрез голяма и висока смъртност. ТОВА ЛИ искате антиваксери,може и Вие да сте в тази група. При чумата са измрели милиони и така тя е изчезнала, защото е нямало ваксини и лекарства.Много ваксинирани се разболява, но оживява.Ваксинирайте се.

52

Крети

преди 2 години

Проблемът на Агуеро със сърцето е сериозен, може да спре с футбола, не бе готина ваксата поемайте смело!

51

Франкония

преди 2 години

Преди малко жената ходи на пазар в Ерланген и да види километричната опашка пред вакси-центъра при Сатурн. Бедна ви е фантазията, каква е паниката тука в Германия. Блъсканица за бустерната доза, от днеска на свободно за всички.

50

Ами

преди 2 години

Те испанците с техните бикове стаден имунитет ще имат, какъв друг ;-)

49

Анонимен

преди 2 години

В австрия са ваксинирани 65%. Абе вие не можете ли да четете?

48

Анонимен

преди 2 години

В Дания имат 18 починали за цяла седмица . В България 1400. Намерил кого да критикува тъпия антиваксър!

47

Австрия защо не може

преди 2 години

А Австрия защо не може да постигне при почти 100% ваксинирано възрастно население.

46

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на ваксинирана Германия спадна тази година с 10%, до максималното ниво на най-острата фаза ковид-19 пандемията 2020 година. 10% това е твърде много.

45

а Дания?

преди 2 години

А Дания защо не може да постигне при почти 100% ваксинирано възрастно население.

44

пепи

преди 2 години

Радвам се че имам фенове които стават и лягат с моята особа . Но това не помага при борбата с корона вируса .

43

Анонимен

преди 2 години

"Днес.бг веднага се поправете да не се излагате като..лаици. Стадото овце може да има стаден имунитет, но хората не са стадо, а групи. За това при хората има ГРУПОВ имунитет.".... така е, ама ваксите си държат на термина "стадо", кво да ги правиш, преживни!?