398

Анонимен

преди 2 години

Айде оживя след 3 седмици и 3 ваксини, а аз още не познавам грипа, но ще го изкарам, няма начин. Ще си полежа и ще тръгна. Като всички останали.

397

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 443 460 Изброявам му напразните усилия да се размножава :)

396

Анонимен

преди 2 години

"имам нахалството да не съм и умрял" - това със сигурност не го е написал Кунчев. Не е в стила му, нито прилича на възрастта му. Изобщо човек, който току-що е преболедувал "яростния" вирус, не би написал подобно нещо. Значи той не е в състояние да го прочете и да упрекне "писателя".

395

Анонимен

преди 2 години

Куньо, аз никъв не изкарах и то без ни една ваксина. 3 деммици изчезна и бил бек-кого лъжеш? На умирачка си бил от ваксините, ама за пари няма да признаеш.

394

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина е починал, както някои твърдят, предполагам, че след изборите чак ще разберем. И ще е починал от друго. Поне официално. Да не се излагаме пред трезвомислещите хора в момента, в който се опитваме да ги убедим да участват в световния експеримент целокупно.

393

До dmt

преди 2 години

"Снимка - Архив.Жалко" ------- Е че каква да му турят? Има едни такива в малък форма, с надпис отдолу,с имена и години - също бива.

392

dmt

преди 2 години

Снимка - Архив.Жалко

391

До Анонимен 443

преди 2 години

"До Lora 442 Похвално сте се постарали, ваксатроле, но всеки ден има починали ваксинирани и това се съобщава. Програмист, бау, Лора :)" --------------------- Ти към тоя тр ол в трите му проявления се обръщаш? Не е нужно. Той не е светата троица. Елементарен тр ол си е просто.

390

Анонимен

преди 2 години

С лек ковид бях аз миналата година - загуба на обоняние, малко кашлица, главоболие и слабост и всичко отшумя за седмица. Не ми се е налагало да се крия месец. И не, бях без нито една доза инжекционен разтвор с незнайно какво. Него защо го скрихте? И сега не се е показал. То преразкази всеки може да си прави от чуждо име.

389

Анонимен

преди 2 години

А, той и дядо може така да ни "увери". Нищо че почина преди 35 години.

388

Анонимен

преди 2 години

До Програмист_ИИ 449 Каква е причината да си добавите символи :) Мислите, че ще изглеждате различен ли :)

387

Д.Г.Д.

преди 2 години

Та къде е Кунчев?

386

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Доцент Кунчев явно се върна от оня свят след 3 ваксини, 4-тия път няма да бъде такъв късметлия...

385

Анонимен

преди 2 години

До ??? 448 Тук сме и пак питаме, но не хиляди пъти. Сега питаме и кой пише от негово име?

384

учуден

преди 2 години

С лек Ковид-цял месец самоизолация?Невероятно ...И не е ли редно обществото да има информация за човека,който отговаря за общественото здраве?Впрочем,кой го замества?Може ли такава важна позиция цял месец да не е оглавена от друг?Или просто това е начин да разберем,че със или без главен здравен инспектор-все тая.А агитацията от ваксиниран и цял месец болен и укриващ се де факто човек някяк трудно ще стигне където трябва.

383

Анонимен

преди 2 години

До Lora 447 Няколко дни бяха 19, 1 или 2-*** не си спомням да е имало. Повечето са над 60 год., няма логика да са с фалшиви сертификати. Все си мисля, че трябваше да се докаже, че помага и едва тогава да се започне масова ваксинация. А доказателството трябваше да стане при рисковите групи.

382

11

преди 2 години

До Анонимен 445 ---- Не, че нещо, ама Кунчев лично каза по телевизията, че е с три ваксини. Така че, някъде си спал и не си разбрал. Това навежда и на мисълта, че писаното във Метата не е от него.

381

Д.Г.Д.

преди 2 години

Първо по мобилен телефон се бяха свързали,сега по фейсбук бил писал...Преди това защо излизаше в ефир през ден?

380

Програмист_ИИ

преди 2 години

До До строги меркиНищо няма да напълните, защото сте едни малки, страхливи, плоскоземни мишчици, които треперят зад екрана. След три дена контролът преминава в ръцете на програмистите и всички антиевропейски антиваксъри ще бъдат вкарани в правия Европейски път.

379

???

преди 2 години

Къде са сега тези дето хиляди пъти на ден питаха къде е Кунчев?