27

Анонимен

преди 2 години

Абе какво става с Кунчев, да не сте го отвлекли бе?

26

3та доза

преди 2 години

Ше требва трета доза да играе тука. Мнението ми като изтъкнат математик, доцент и диригент е, че не трябва от вкъщи да се излиза преди 3та доза от ваксината. Тоалетни не трябва да се ползват от хора, които не предоставят сертификат, диплома, пръстов отпечатък и да им се бърка отзад. Последното е по нареждане на Азис.

25

Анонимен

преди 2 години

Какво, мангъра обърна палачинката ли?

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Именно тези, които са ни докарали да сме първи по смъртност по принцип да подвият опашки, а не постоянно да гледат как да усвоят пари от пандемията.

23

Анонимен

преди 2 години

Кунчевпитеците, какво ще кажат в защита на ваксините?

22

до 10 от славянин

преди 2 години

Вярно, по новите медицински стандарти една новоразработена ваксина покрива 5-годишния си задължителен изпитателен период за 3 месеца и вече е готова за масова употреба!

21

Анонимен

преди 2 години

Това е вълната на неваксинираните. А това, че в България повечето не са ваксинирани води до опустошителни резултати. Ясно е!

20

Мангъропудел

преди 2 години

Това ли ви е нормалното бе ваксъри? -- Това в БГ е нормалното, споко.

19

Анонимен

преди 2 години

Като си шампион по заболели и смъртност в целия свят, трябва да си подвиеш опашката и да се замислиш за грешките си. Ама явно бг антиваксър не може да мисли.

18

Анонимен

преди 2 години

Докато не се ваксинират и децата няма как да се спре тая напаст.

17

ПроСоТо

преди 2 години

Е,вече фанаха да сагаврат с нас!!!..Уж "Заради успешното разпространение на ваксините, датчаните по същество се върнаха към ежедневието преди пандемията",па сега.."Обмисляли да върнат ограниченията заради МНОГОТО НОВИ СЛУЧАИ"..?!?!?!..Е,питам аз:..-За какво "УСПЕШНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ" на ВАКСАТА става дума,като..ОТНОВО ЩЕ ВЪВЕЖДАТ ОГРАНИЧЕНИЯТА?!....КОЕ Е "УСПЕШНОТО" НА "ВАКСИНИРАНЕТО"?.../изключвам ФИНАНСОВИЯ успех на ВаксаМАФИЯТА../.

16

славянин

преди 2 години

Какво ще кажат сега цвилещите победоносно нарковаксъри, че масовото бодене в ''умните и образовани'' държави ги ''освободило'' от ''пандемията'' и им върнало свободата!? Колко пъти трябва да пиша, че всички ''победителки'' на ''пандемията'' с масово бодене ще падат една по една като гнили круши!?

15

Петър Танчев

преди 2 години

Българите доказаха че не са наивници като прехвалените западняци, които повярваха че "филантропа" Бил Гейтс мисли и дълбоко се е загрижил за тяхното здраве, при положение че от 30 г. той плаща милиони на хакери за разработката на компютърни вируси с цел да принуди клиентите си да купят най-новата версия на Уиндоус. Не желаем да ставаме доживотни абонати на компанията му Пфайзер. Искаме да си запазим суверенитета върху телата, върху начина на живот и върху бъдещето на нашите деца.

14

Бате Сечко

преди 2 години

Означава едно-,, ваксините" са пунта Мара, и могат да си ги наврът в г... зъ!!! Има всъщност друг план, и,, Пландемията" е за парлама...!

13

доста

преди 2 години

6е се 4удат как да си оцветяват 99процента плацебо

12

Анонимен

преди 2 години

Хах, точно за Дания, когато махнаха мерките, прогнозирах че световните кукловоди ще им дадат точно 3 месеца почивка (както на послушните мишки от експеримента дават сиренце) и пак ще им нахлузят хомота на шията! Не съм никакъв пророк, просто за пореден път теориите на конспирациите се оказаха истина 1 към 1!

11

Анонимен

преди 2 години

Това ли ви е нормалното бе ваксъри?

10

мафията

преди 2 години

си купува власт и медицинско порьчение от сащ

9

Анонимен

преди 2 години

Оптимизмът на фармафията се увеличава.

8

Анонимен

преди 2 години

По новите стандарти, ако сега тръгнат да правят нова ваксина до началото на пролетта ще е готова и изпитана.