281

А пък

преди 2 години

този е най-обикновен ЛИГАВ ЧЕРВЕЙ и СЛУГА....Явно не е Българин....Да се изнася към "Великите" Западни полета, след като тук не му харесва....То навсякъде по света хората се бунтуват и има непрестанни протести, а този се изживява като велик анализатор на българската народопсихология...Да анализира, французите и германците, като толкова ги харесва...

280

Ваксиниран

преди 2 години

До АнонименАнтигрипна ваксина има и тя функционира доста отдавна. Това, че вие не знаете съвсем не означава, че няма такава. А докторът е анестезиолог и работи на първа линия. Фактите говорят повече от мнението на всезнаещите българи - най-много болни, най-много умиращи, най-бедни и не на последно място - нискоосведомени

279

Анонимен

преди 2 години

На врачката със сигурност по-вече вярвам, отколкото на теб. "Смелите борци" от първите редици, които замениха шала и кърпата на устата с един зеещ, хвърчащ купешки пар.цал, носен от някои с месеци в задния джоб. Важно да капе в касичките, по малко, но редовно. Боцкай се ако искаш през месец, ходи с три маски отпред и една отзад, но не давай акъл. И преди вируса бяхме на същото дередже, тоест на последната дупка на кавала и в африканския свят.

278

Доктор Сън

преди 2 години

Всеки си решава за ваксините, ама и всеки който не си е сложил кой му плаща лечението? Ей това не е ок, нямаш ваксина лекувай се сам или си плати лечението. Няма проблем. Защо , ако аз се ваксинирам( поел съм риск) трябва да плащам на ганяя дето се налива с ментаци по кръчмите и силом се заразява????

277

Анонимен

преди 2 години

Нека всеки си реши за себе си дали да се ваксинира. Аз го направих преди евентуално да се разболея. И да, ужасен вирус. Много тежък с много висока температура поне 5 дни. Възрастните хора, ако го преборят, след това имат ужасни последици, като тромбози, кръвоизливи в белите дробове, сърдечни проблеми.

276

мда

преди 2 години

Абе, вие пропагандатори сте като многоглаво чудовище - режеш едната глава, още десет се появяват, да ни убеждават и най-вече да ни обиждат. Не сме ви обидени...говорете си. Знаем, че всичко от любов към нас го правите:).

275

Жорж

преди 2 години

Обяснявай си ти , на б..ай Г...аня, че си нямаш друга работа. Той Г...аньо всичко знае, ти ще му казваш, ай де бе.....

274

Последни Новини

преди 2 години

Да попитам и Стийв Кърш и той ли е със Средновековно Мислене - това е създателя на Оптичната мишка, която всичко ползваме, 230 милиона долара състояние, завършил Масачузетският Технологичен Институт, щото вчера излезе с данни, че КОВИД Ваксините убиват 850 души на 1 милион, което я прави най-Смъртоносната Ваксина в Човешката история и то 850 пъти най-смъртоносната, защото предишният рекорд за Ваксина-убиец е 1 на 1 000 000 убити, а сега 850 на 1 000 000. А Дългосрочно - не е още дори ясно!!

273

Анонимен

преди 2 години

До Д.Г.Д. "В България зависимосста между умствен капацитет+образование и заплащане е обратнопропорционална!С" Тва кой ти го каза, една продавачка в Билла, или някой "експерт" пред блока?

272

До 325

преди 2 години

Остави ги тия, защо въобще си губиш времето да им обясняваш неща, за които нямат и 2 гънки да разсъдят!? Уникални ***, онзи ден един коментираше в една друга новина, че нямал зъби щото в пастите имало отрова (само да вметна, че българите са с най-развалените зъби в Европа)! Това е уникално проста и *** нация, затова са на последните места по всичко, винаги всичко знаят и могат и пак са опашкари! Не си губи времето, падаш на тяхното ниво, а това е огромна разлика....!

271

Дан сан

преди 2 години

Ваксърите умират от страх защото Кунчев почина след трета игла. Човекът си даде живота за експеримента. Само така след години ще имаме истински ваксини- благодарение на доброволците, които се редят на опашката като агнета на заколение,

270

до 322

преди 2 години

Не. Проблемът е, че сме неграмотни ***, които обаче се мислят за много умни и компетентни по всички въпроси. С математиката и логиката сме скарани. Вероятностите са ни тъмна Индия. Не можем да различим настинка от грип, но за сметка на това прекрасно знаем какво е, и какво не е коронавирус. Децата ни са последни в ЕС по четене, математика и природни науки, както и едни от последните в Европа изобщо (според независимите оценявания PISA). Така че и по-зле ще става, свиквайте.

269

Анонимен

преди 2 години

До до 297 от славянин "Все едно аз да повикам майстор да ми оправи пералнята например, който своята пералня не може да оправи!" Паралела ти е неадекватен, защото лекаря плаща със здравето си докато стане добър лекар, а майстора на перални не плаща със знанието си, за да стане майстор (та да му липсва то като символ на провалената му експертиза). Но явно от много "прозрение" си останал слабак по логика.

268

Няма лошо

преди 2 години

И без ваксини става както се вижда, е верно мреш пред болницата, возиш се 4 часа в линейка, бели петна в мозъка след ковидно, сърдечни проблеми, тромбоцити, но може да факт е ! Червена зона туристи няма да стъпят в Бг близките 3-4 години. Професоре кво им обясняваш на ганявците :) Те сами се убиват остай ги.

267

Анонимен

преди 2 години

До Ъм Как да верваш ве човек, кажи как, то не беха кюлчета, то не беха пачки, то не беха мутри, каква вяра искаш от простолюдието :))) Всеки лекар, който си разбира от професията, ще ти каже, че нема измислена ваксина против грип, сега че ти промиват гладкия мозък е друго нещо :)))

266

Анонимен

преди 2 години

Да ме извинява този доктор, но да се изкажеш така, само по себе си е доста средновековно и показва едно много ограничено мислене, пък бил то и учен човек.

265

Анонимен

преди 2 години

До до 297 от славянин "Здравето не се съсипва от учене, а от противоестествен живот," Предполагам, че "естествен живот" за теб е еквивалентно на това да не си даваш зор и да не си причиняваш много много стрес. Само дето в никоя професия свързана със знание не се става добър ако не си даваш зор ( то и по принцип за никоя, но има професии, които са по-скоро физическо напъване). Ако се разчиташе на такива като теб, още щяхме да висим по скалите и да съзерцаваме деретата или небето.

264

Ъ

преди 2 години

Проблемът не е във ваксините, а в това, че ние сме опитните зайчета. Както и задължаващото участие в експеримента.

263

хайдеее

преди 2 години

Хайдее, още един изпълзя...Спрете се, бе господа професори, доценти и т.н. Не си продавайте душите за пари, да не съжалявате после.

262

до 297 от славянин

преди 2 години

Здравето не се съсипва от учене, а от противоестествен живот, тиквичке, а човек който си е разсипал здравето от такъв живот, няма как да бъде лекар той своето здраве не може да опази и да възстанови но ни баламосва че може нашето! Все едно аз да повикам майстор да ми оправи пералнята например, който своята пералня не може да оправи! Ама си много ощетен горе в кутията, за да направиш такива паралели!