236

стига експерименти!

преди 2 години

Защо трябваше да се освобождаваме от турското и предаваме на руското зло?

235

турски рахатлък

преди 2 години

- ще плачим за турски дрипи...

234

военната хунта

преди 2 години

отново на власт докато се разберат цивилните...

233

Off

преди 2 години

Това показва колко п1р1о1с1т1 народ е българския, от глад ще умре, хляб за 5 лв ще яде, но Радев та Радев. Ок, ще ревете с кървави сълзи но след изборите, зомбита.

232

Зозо

преди 2 години

Рундю само за последния месец е изтеглил 1,5 милиарда нов заем. Къде са парите Рундьоооооооооооооо???

231

ГЕРБ

преди 2 години

По 45000 ваксинирани на ден и нито един починал. Първи ден на льотчика - 45 ваксинирани. 145 ден на льотчика - 310 починали...

230

Анонимен

преди 2 години

Румен Сертификатов Радев го чака отрезвяващ душ на изборите.

229

Един от митинга

преди 2 години

До - предател 266 -платен *** на прокопиев и комунистическото отроче пишман прависта Бойкикеффф! Първо генерал смърт с дясната ръка тарашков и ежедневна смърт от един самолет хора, това ли предлагаш ? Предлагаш да се върнем 1946-1947година национализацията , Белене , Скравена ?Това ли бе промит мозък комунистически или си зелен чорап никога не работил ?

228

верните некадърници

преди 2 години

Под егидата на путинова Русия!

227

Striker

преди 2 години

Хахах, тва е няква стъкмистика в стил: бабини червени приказки! На тоя Ф_ат/мак 20% ще са му някакво чудо! След 7 месеца на тотален провал, липсващи 7 милиарда за Хемус, спрени проекти, летящи цени и по 200 починали на ден от ковод не познавам нормален, който да избере Му_н=ьо Крадев и шайката некадърници!

226

Тангра

преди 2 години

Абе какъв професор. Да застава зад тоя лаком търбух.Искал дебат, ми той не може да говори. Нали го видях. Нямало доказателства за кражбите. Те всички са невинни. Да ги ожали човек с джобните им евро и злато.

225

Анонимен

преди 2 години

Радев е бита карта

224

аз

преди 2 години

Може и да не се стигне до балотаж! Хахахаха - ерата на Тиквата завърши

223

Tangra

преди 2 години

Продажнте *** ще получат каквото заслужават.Живейте си с мисълта че няма карма.Знакът който си слагате ще свети и на внуците ви.Айде лайквайте !За да възкръсне България тя първо трябва да се отърси от сребролюбивите кърлежи.

222

как си го нагласихте

преди 2 години

нагаждачи! Всичко е предрешено от Москва ш БКП-ДС

221

Радев-фигурант

преди 2 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

220

Анонимен

преди 2 години

Чухме от един запис опорните точки на Боко.Да се иронизира Радев и да се напада по всички медии.Само че бумеранга ще се върне със страшна сила към тия,които са го хвърлили.

219

-

преди 2 години

Народе, още на първи тур да ги ПРИКЛЮЧИМ герберунгелите!!!

218

Льотчика

преди 2 години

Носи разруха, зараза и смърт! Кораба край Камен бряг е символ на цялото му управление.

217

Анонимен

преди 2 години

Аз съм п..Ст и вие сте прости,затова се разбираме.Това е електората на ГЕРБ.Заради простотията на единия и още по-голямата простотия на другите сме на това дередже.