15

Анонимен

преди 2 години

"В най-добрия случай Анкара може да претендира за мястото на "незаобиколим фактор" - ситуация, в която по-скоро може да пречи на стратегическите цели на останалите, отколкото да реализира своите собствени.">>>>Ето ви отговора на заглавието, ако не ви се чете всичко.

14

Ямболски цървул

преди 2 години

Имахме ракети,които разцепваха Истанбул на 2.

13

АнонимеН

преди 2 години

До Ха-ха/ РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА АТАКУВА ТУРЦИЯ, АКО ЩЕ ТУРЦИЯ ДА НАПАДНЕ ГЪРЦИЯ! ТУРЦИЯ СИ ОСТАВА В НАТО И ПРИ НАПАДЕНИЕ НАД ДЪРЖАВА В НАТО! НО ФАЩ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ ТУРЦИЯ И ДА СИ Я ПРЕВЗЕМЕ :D

12

Krom

преди 2 години

Ердоган си показа рогата твърде рано. Сдърпа се с Щатите, в хладни отношения е с Европа, а с Израел направо е на нож. Шанс за високотехнологични оръжия просто няма. Все още го коткат заради голямата армия, но е все по близо до цветната революция. Повод не липсва - конституционно тоя мандат му е последен. Със сигурност ще опита хватките на съмишленика си Путин. Все пак са огромна сила а ние граничим. Което не е добре за нас.

11

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДИ 2 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ПОДПИСА И СТАНА ЧАСТ ОТ АРМИЯТА НА ЕС! НАПАДЕНИЕ НАД БЪЛГАРИЯ Е НАПАДЕНИЕ НАД ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС! ТЪЙ, ЧЕ ТУРЦИЯ ДА ВЛИЗА КОЛКОТО СИ ИСКА В БЪЛГАРИЯ САМО ЩЕ ПРЕДИЗВИКА НАЦИОНАЛИСТИТЕ КАТО БРЕЙВИК ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ! ДА НАПЪЛНО Е ВЯРНО, ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕ И ЩЕ ПРЕМИНЕ НО КАКТО ВЛЕЗЕ ТАКА И ЩЕ ИЗЛЕЗЕ :D

10

Ха-ха

преди 2 години

До NE MUTLU TURKUMАко Турция нападне Гърция,това ще е огромен подарък за Русия!Тогава чл.5 от устава на НАТО не важи и Русия спокойно може да атакува Турция.А знаем колко са важни за Русия Проливите!Естествено,това е ужасен сценарий за САЩ и те се стремят всячески да потушат напрежението между Гърция и Турция.

9

Асан

преди 2 години

Туркия е третата армия у света :)))

8

Анонимен

преди 2 години

По АМ Тракия 90% са само турски тирове,тия некви пътни такси плащат ли въобще?

7

Факт

преди 2 години

Турция беше в отлични позиции да постигне желаното,но липсата на гъвкавост, дипломатичност и реална самооценка провалиха много неща.Всички проблеми за Турция идват от това,иначе потенциалът наистина е голям.Докато гърците с хитрост,дипломация и лобита се справят с много по-малък ресурс.

6

NE MUTLU TURKUM

преди 2 години

Турция за 24 часа ще влезе ,ще премине и ще излезе от другата страна на Гърция.

5

АнонимеН

преди 2 години

ТУРЦИЯ СИ БЕШЕ ЗЛЕ И ПРЕДИ КОВИД ,НО СЕГА ТАМ ЩЕ СТАВА САМО ОТ ЗЛЕ ПО ЗЛЕ В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ!

4

zzddr

преди 2 години

За това интелигентните държави не разчитат на армии. Армиите са безмислени в модерното общество. Спрете им доставките на Газ, ток и суровини на Турция (или която и да е друга държава в региона) и са приключили до там.

3

Анонимен

преди 2 години

Аз лично отсега предпочитам България да е турска република. Всички ще живеем много по добре!

2

dogan

преди 2 години

Като се проведе реферндума след две-три години, поне 90% от раята ще гласува за Обединение с Майка Турция! И сега всички най-обичат турски сериали, кючек и шкембе чорба!

1

Ямболски цървул

преди 2 години

Че те отдавна са си супер сила.Добре,че е Русия от време на време да им дърпа юздите.