26

Анонимен

преди 2 години

Този генерал е фашист. Само благодарение на Сталин и Русия България беше извадена от списъка на държавите сутрудничещи с Хитлер, иначе скед ВСВ щяха буквално да разкъсат България. Ако бяха запалили снимка на Хитлер - какво тогава, ако бяха по умни щяха да се сетят и Хитлер да изгорят и тогава какво ще каже Каракачанов?

25

ВМРО

преди 2 години

Т. нар " знаме на дъгата" което е и гейският " флаг" всъщност е знамето на " еврейската автономна област" в далечният Изток на Ссср , създадена след 1917 г! Много поучителен факт нали?

24

Професор Ког

преди 2 години

Целият ЕС стои зад ЛГБТ. Никой нищо не може да им каже. Такова е! Нов Свят, нови НЕЩА.

23

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

България е имала страхотни генерали и полководци. Генерал Иван Колев, генерал Владимир Вазов, но *** си тачат крадеца и фашистка Луков.

22

Анонимен

преди 2 години

Болни мозъци, психично бричнати, дразнещи същества това са тия, и ще им позволяват да се показват полу голи по улиците танцувайки , sorry не танцувайки гърчейки се с лиги по устите пред деца по улиците.

21

Барбата

преди 2 години

Целта им е е една. Премахване на ценностите и традициите чрез опростачване. Така се превзема света от корпорациите с помоща на шайката на С.О.Р.О.Соидалните нпо-та. Целта ги издава, не стедствата.

20

Мъко,мъко

преди 2 години

Криминалисти по цял свят знаят-най-жестоки и извратени са хомосексуалисти,ревност,завист са техен стимул,убиват свои съперници без капка милост..Грешка на природата са.Кокошка не става петел,петел не снася яйца,от бик няма мляко.Има плюс и минус,ин и ян.Останалото е болест.

19

Анонимен

преди 2 години

Потресен съм от видяното , мисля че трябва да се задействат службите вече

18

Анонимен

преди 2 години

Това е провокация. ЛГБТ са интелигентни, и добре организирани и финсирани, няма да се изложат така. Най-вероятно шкeмбe войвода си прави ПР.

17

Шопо

преди 2 години

Е кво ги чакаш,бе Каракачанов!?Нали си воевода???

16

Анонимен

преди 2 години

легендарния български генерал Христо Луков (български офицер, български национален герой от войните за национално обединение, български общественик, убит от комунистическа терористична банда).----===---Всъщност корумпиран нацист, с тайни сметки в чужбина, шеф на легионерите, мразен дори от управляващите заради привързаността му към нацистка Германия. Убит от боен отряд, а не от банда. Не са го ограбили за да са бандити, а директно разстреляли. Интересно е, че жена ликвидира нациския мачо.

15

Анонимен

преди 2 години

Путин на форума Валдай: Моля, не идвайте в къщичката ни с новите си ценности. "Западните страни имат право да се движат към социално обновление, но ние ви молим да не влизате в нашата къща с нови социални ценности." Това ни е познато, и у нас преди 100 години също правиха опити за нов ценностен ред. В Русия винаги ще има само два пола, децата винаги ще имат майка и баща а не родител 1 и родител 2, бебетата се хранят с майчино мляко, а не с човешко мляко. Ние ще се опираме на духовните ценности, историческите традиции и на културата на нашия многонационален народ.

14

Бay

преди 2 години

за арест са. Независимо какви са.

13

Анонимен

преди 2 години

Какво друго очаквате да правят сбърканяците? Само вижте противната дружинка на видеото.

12

минувач

преди 2 години

Прокуратурата да се самосезира и освободи Боян Расате.

11

Анонимен

преди 2 години

До LGBT Ми тогава що се натискате да осиновявате деца бе, сбъркан?

10

LGBT

преди 2 години

Американските учени са доказали с научни методи, че хомосексуализмът е нормален. Хомосексуалните бракове са най-екологичните и най СО2 неутрални бракове, хомосексуалните семейства нямат деца, а науката е доказала, че едно бебе отделя 50 тона СО2 отпечатък на природата с дишането и енергията която се харчи за грижите около него. Ако температурата се повиши с 1.5 градуса заради СО2 тогава планетата ще бъде унищожена, трябва да бъдем отговорни и да спасим планетата!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Има много тясна и магнетична връзка между вируса,ваксините и *** идеологията ;)"-----------------Да, и връзката е намаляване популацията на планетата!

8

маркиз дьо саП

преди 2 години

Обратните са едни от най-агресивните хора на света! Те мразят всеки нормален! Не могат да приемат, че огромната част от обществото не ги одобрява, и ако имат възможност реално ще обезглавяват! Крайно време е да им се даде отпор с всички сили и средства!

7

BillaПатриот

преди 2 години

И този '' патриот'' си прави самореклама.