171

А руснаците

преди 2 години

Говорят и за идването на пета вълна!

170

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук "Къде е Ангел Кунчев, нали беше ваксиниран?Защо сега заема болнично легло" Я си дай източника на информация, че Кунчев въобще е в болница.

169

180

преди 2 години

Този пилот не разбира от пътнически самолети. И това е ПРОБЛЕМ!

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 204 Не ти е добра аналаогията. Когато стана това България се беше затворила и почти нямахме случаи а във въпросните държави вреше и кипеше. Сега е обратното. По скоро държавите от които идват те трябва да се притесняват, когато започнат да се връщат обратно от България.

167

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Къде е Ангел Кунчев, нали беше ваксиниран?Защо сега заема болнично легло, нали уж ваксината защитаваше от хоспитализация на 110%?Миналата година когато нямаше нито един ваксиниран защо такава криза нямаше?Повече от ясно на всички, е ваксините увеличават драстично смъртността от короната и това се наблюдава абсолютно навсякъде и имаме рекордна обща смъртност от САЩ чак до Австралия просто защото там сега се лъже, че уж хората не умирали от корона вече, а от миокардит от вакса..

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен с "Ваксаджията" Щом толкова се разпространява вируса и имаме малко ваксинирани, значи 90 % от неваксинираните го разпространяват. Твоята теза само доказва противното. Който иска да се ваксинира, нека го направи, който не иска - няма нужда да се оправдава с ваксинираните, които са го разболяли. Това са направо измислици. Самият персонал в заведенията не е ваксиниран, ето откъде най-много идва заразата - с храната. Навремето бремената ми майка така с Хепатит се разболяла от заведение.

165

ЗА ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ И КАЦАРОВ , ДА ЗАПЛАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ НА БЛИЗКИТЕ И РОДНИНИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ НА К-19 -----КАТО ГЛАВНИ ВИНОВНИЦИ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ПАНДЕМИЯТА И ЛИПСА НА АКТИВНА ИМУНИЗАЦИЯ!....АКО ЛИ НЕ --СЪД И МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ , ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!/ВМРО-В.МИХАЙЛОВ/

164

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли комунистите, всичко тръгва по този ред. Хаос, анархия, разсипия. Не са забравени виденовци, лукановци, станишевци, орешковци сега и радевци. От гербавите се оказа, че по-добро няма и не е имало на тази територия. Има статистика.

163

До194

преди 2 години

Искам всеки неваксиниран в болница да плащах100%. И 1500 лева не стигат (пътеката). Като платиш няколоко хиляди за дядо си, ще ваксинираш баба си.

162

Анонимен

преди 2 години

Махнете зеления сертификат. Стесирахте народа и сега веки с температура и положителен тест иска да влезе в болница вместо да си седи вкъщи и да отстъпи мястото си на някой нуждаещ се.

161

Анонимен

преди 2 години

А колко от починалите са били пушачи, пияници, с нездравословен начин на живот, торбари и занемарени. Това не е ли от значение. Смехории....

160

Анонимен

преди 2 години

До От Пирогов "Кацаров, ела и виж, че болничната аптека е празна. Нямаме лекарства за лечението в реанимация (дексаметазон,норадреналин, омипразол и др). Караме близките да купуват, както беше при Жан Виденов" Звучи като лош филм, а е самата реалност. Ние си мислехме, че след Виденов повече НИКОГА няма да се сещаме за ПРЕСТЪПНОТО управление на комунистите, а ето че 80% не само, че си ги докараха, но сега със зъби и нокти защитават сввввинщините им. ВирОс няма. Всичко е "под контрол".

159

Анонимен

преди 2 години

Ако сега ви е страшно, изчакайте следващия месец като почнат "холандците", "белгийците", "англичаните" и "германците" да се прибират за Нова година. Е тогава ще видите вие бройки заразени. Нали помните какво стана преди 2 години, когато затвориха цялата държава заради 10 заразени на ден, обаче ония понеже ревяха и ги прибраха със самолети. Първата вълна при нас нали знаете как дойде? Със самолетите от въпросните държави. Изчакайте 1 месец и после пак ще си говорим.

158

300

преди 2 години

Намаляват жертвите. Като измрат невасинираните старци, ще спре.

157

Бустер

преди 2 години

Аз започвам всеки ден с бустер от 100 грама домашна гроздова.

156

До 148

преди 2 години

Не се излагайте! Не може по данните за един ден да се правят изводи за тенденция. Трябват ви данни поне за една седмица. Смешката от понеделник беше, че по данните за събота и неделя ще се прави извод за хода на вълната.

155

до 186

преди 2 години

топно ваксинирания е оценил заплахата и е взел и взима мерки. Вие без ваксините обикаляхте месеци наред, от 105 хиляди заразени в момента 12 хиляди са ваксинирани , останалуте кой ги е заразил, хайде по сериозно в схемите. Та вие до скоро че и сега още много от вас невакс не вярвате че има вирус бе ахмакк

154

Анонимен

преди 2 години

До 193/ И с по-големи букви да тракаш, по умен няма да станеш

153

Анонимен

преди 2 години

Защо не казват от новозаразените неваксинирани, има ли боледували преди тази вълна и колко са с антитела?

152

Анонимен

преди 2 години

184 стига лъга. Неваксинираните също ходят на работа. Това че на тебе ти искат вакса означава, че си ресторантьор. А точно в тоя бранш никак не плащате истинските осигуровки. Така че не се прави на пичага. Точно вие не издържате работещите неваксинирани. Ама никак даже. По скоро те издържат вас и сега се чудите как да ги върнете в заведенията, защото те са и тези който ви поддържат бизнеса. Но нали знаете кой се съгласи за сертификатите! Айде сега сервирай на бабички. *** и те са малко ваксиниран