54

изтрещаване!

преди 2 години

Извинявайте, ама това е пълна лудница!Половината ми роднини са болни и ваксинирани !!! Аз обикалям да им пазарувам, като някъде даже и не ме пускат! Аз- здравия, неваксиниран човек гледам болни и ваксинирани?!?Ко стаа?

53

Ще си

преди 2 години

кажат всичко без бой...В статията директно се казва каква е целта...масово тестване с незаконни и нищожни "тестове", водещо до някакви данни с манипулирани бройки и принуда за отравяне с бълвочите..

52

Анонимен

преди 2 години

продавам вину, сланинка, трошийка

51

Бабата от Москва

преди 2 години

ДА слушаме ли 71 годишна пенсионерка с дисертация правена в Русия. Пенсионирала се на клатикурска административна длъжност като зам. директор реално нищо не е работила освен пари да взима и работна смяна очилата на бюрото. Нищо вярно НЕ Е КАЗВАЛА за епидемията. Говореше за плато и дори за затихваща вълна без нужда мерки преди месеци в интервю. Сега ВАКСИНИТЕ хората да се БОЦКАТ в момента да стават уязвими и да се разболеят пак пълна глупост.

50

Анонимен

преди 2 години

Аман от вашите локдауни ......Нямате ли си друга работа, като да лекувате хората, ами трябва да ги разболявате със страх и паника?

49

Анонимен

преди 2 години

за страхливия ни президентин е по важно да остане президентин,кво значение има че народа мре.

48

Анонимен

преди 2 години

в интерес на народа е да не гласуват нито за президент, нито за правителство да не идват повече из роди да го тормозят

47

Taню

преди 2 години

Колко изтрeщял народ... Живи и здрави. Стойте си вкъщи, да ви запечатат панелките отвън, не локдаун...

46

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Само да попитам...професорката,а ще мога ли при...тотален локдаун да излизам от къщи и да ода до...тоалетната ,която ми е на двора.Живея в Кривунделово и всичко ми е на двора,за...сега.

45

Анонимен

преди 2 години

"Тя подчерта, че проблемът може да бъде разрешен единствено на база на ваксинация">>>>Прави ли ви впечатление, че от една седмица насам смениха плочата на "само пълна ваксинация ще реши проблема". Стават все по-нагли.

44

Чико от Порто Рико

преди 2 години

Видя се, че не може да се разчита на солидарност от обществото спрямо уязвимите групи, пък и е противоестествено да поставиш живота си на пауза, заради напълно непознати хора. Затова затваряй уязвимите вкъщи, или силно им го препоръчай, пък те да правят каквото искат, в крайна сметка правото на живот е индивидуално право, всеки е свободен да прави с живота си каквото реши, било глупости, било да го живее мъдро, каквото и да означава това.

43

Анонимен

преди 2 години

Ще плашиш гаргите, караконджул такъв.

42

Анонимен

преди 2 години

какво е 'локдаун'?

41

Лекар

преди 2 години

40, то ако се гледа тази статистика, още преди 1 месец трябваше да въведат локдауна

40

Анонимен

преди 2 години

но ще преценим според изборните резултати

39

Анонимен

преди 2 години

Бабата го каза в прав текст-зеленият сертификат е само за да те принудят да се ваксинираш.Иначи си плещи глупости както обикновенно.

38

Анонимен

преди 2 години

Клета несретна женица. Професор.

37

Анонимен

преди 2 години

да обобщим казаното: неваксинираните да се ваксинират, тези, които са преболедували, имат имунитет по-добър и траен от ваксината също трябва да се ваксинират, ваксинираните да се ваксинират (щото ваксините не дават 100% гаранция и ефективността им драстично спада 6-7 месец), децата от 5-11 с 1/3 доза 12-18 с 1/2 или на кратко казано - всички трябва да се ваксинират, вероятно поне веднъж годишно ... до кога не е ясно. wtf?!?

36

Анонимен

преди 2 години

Наложете го бе. Както знаем сме могъща икономика и можем да си го позволим. Да видим кой има по-големи топки.

35

Анонимен

преди 2 години

Когато дадете пълната картинка на цялото състояние на здравната ни система отчет по нета. КОЛКО БОЛНИЦИ ДОКТОРИ СЕСТРИ САНИТАРИ ИМА В ЦЯЛАТА БЪЛГАРИЯ И КОЛКО ОТ ТЯХ ЛЕКУВАТ КОВИД И НАЙ ВАЖНОТО КОЛКО ОТ ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ СА ВАКСИНИРАНИТЕ тогава може да говорим за Локдаун или ваксиниране дотогава ще ви смятаме за Измамници