39

Анонимен

преди 2 години

Тя и астрата беше безопасна до момента, в който най-развитите държави не я спряха. Сега Модерна е забранена изцяло в Исландия, а в скандинавието е забранена за младежи под 30 години. Та това са фактите за сега.

38

Гиб Мелсън

преди 2 години

Гадното на цялата тази история е че няма край. Първо принуждават отделни групи заради сертификата. После идва ред на всичк възрстни. После ще принудят и учениците. И накрая следват и децата в детската градина. И който не е боцнат-натирен и изолиран. Но има решение. Гласуваме за Възраждане и се спасяваме от медицинския фашизъм.

37

Анонимен

преди 2 години

До 42"80% от населението са неподатливи" Ох, не мога. От къде ги намирате тея лафове.

36

Анонимен

преди 2 години

Абе какви факти, като до сега не можеха да се подават реакции от физически лица, а само от медицински. То вече и децата не ви вярват. Жалки сте!!!

35

Не на ваксините !

преди 2 години

Няма да ми сложат чип който при взаимодействието с 5джи да излъчва електромагнитно поле за да светят в тъмното и да се лепят стотинки по мен! Чипа дава данни за моето днк-а на Амазон които след това ги продават на Бил Гейтс защото моето ДНК е много ценно! И аз съм ценен! Аз съм българче което от всичко разбира! На мен нации които се напиват с бира акъл за нищо не могат да ми дават! Аз съм много важен за човечеството за това тез мултимилярдни компании се интересуват от мен Иван от Каспичан !

34

dl

преди 2 години

Като цяло,българинът мрази всеки и найвечепознаещите от него.Знаещите са малко,а "разбирачите"бол.Тук няма вяра в институций,в наука,в религияв абсолютно нищо.А защо няма вяра в институциитета нали тези"разбирачи" ги избират,пък после друг е виновен.Обаче страдаме всички вкупом.А вярващите в конспиративни теорииами,толкова си могат

33

ИМА МНОГО

преди 2 години

НО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ, А И ВЛАСТИТЕ НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА СЕ СЪОБЩАВАТ. ТО НЕ МОЖЕ МИЛИАРДИ ДОЗИ БЕЗ РЕАКЦИИ.

32

Анонимен

преди 2 години

До Лупаняма как да ме хване 80% от населението са неподатливи и не могат да се разболеят от ковид имат хрема като другите 40 вируси и толкова

31

Makedon

преди 2 години

Vo MK koristime vakcini so pominat rok POKLON od BEGETO .... NIKAKVI STRANICNI EFEKTI NEMA

30

Лупа

преди 2 години

Радвай се, че не си ваксиниран, но много старателно се моли да не те хване ковид, че може да е страшно!

29

Анонимен

преди 2 години

Пак е пълно с коментиращи, които са прочели само заглавието на статията.

28

Анонимен

преди 2 години

ръководител на ковид отделение файзер одобриха ваксините за деца питах го ще си ваксинира ли децата и знаете ли какво ми каза НЕ

27

Анонимен

преди 2 години

Интересното е, че всички усложнения от ковид инфекцията, антиваксърите приписват на ваксините, с ясното съзнание, че е лъжа.

26

Анонимен

преди 2 години

Така че заплахите какво ще ни случи след 5 или 10 години са напълно безпочвени!

25

Анонимен

преди 2 години

Напълно се потвърждават съмненията, че ваксинираните са обречени или на смърт , или на осакатяване до края на съкратеният им живот

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "като го питам за ковид ми намига" И аз ад говорех с човек, който ми разправя врели некипели неграмотни приказки за това колко са вредни ваксините и аз щях да ти намигам. Сега като се замисля, съм го правил с няколко такива индивида. Просто намигането не значи това, което си мислиш. Гледай усмивката, с която е съпроводено.

23

До 26 чипирач

преди 2 години

Че ваксината ти е истрила мозака е ясно ама ни е ясно що са напил да са правиш на умен

22

Ако сте

преди 2 години

От "печелившите" няма да говорите за ползи, а за вреда ;)

21

Анонимен

преди 2 години

Добре,че са антиваксърите да разберем и дългосрочните странични ефекти от Ковид.

20

F

преди 2 години

Питайте коритаров и Ваня Костова