131

До Христосков

преди 2 години

Тоя икономист всички го знаем. Завършил в в Свищов и доскоро беше министър на финансите. Страх го е от високо и живее в дома на кума. За кратко беше хванал гората, тоя Горанов.

130

Калеко Алеко

преди 2 години

Баш фигуранта го е страх да излезе на дебат с Герджиков и се таи като мишка, но затова пък насмете питомеца си кокорчо да призовава Борисов на публичен дебат, че той ББ си има достатъчно финансови специалисти които крепиха България цели 12 год. преди да затънем в блатото на радевата Хунта с пишман специалистите Кирчо и кокорчо, които боксуват на всяка крачка и правят гаф след гаф ... !!!

129

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна прогнозира 4ти избори напролет!

128

Да дойдат санитарите

преди 2 години

Тиквун Банкянският У/й Сплесканият нещо е слънчасал.

127

Анонимен

преди 2 години

То остава и Борисов да приеме дебат от мoшeник... Ха-ха-ха. Нали ще слезе на неговото ниво...

126

Анонимен

преди 2 години

Крадеца Кокорчо вика дръжте крадеца, ха ха.

125

Анонимен

преди 2 години

Ама тези 8 милиарда са у чекмеджето нема кво да ги дирите на друго място.А у чекмеджето със сигурност има много повече от тази сума.12 години политиката на герп беше кради като за последно и колкото може!

124

мак

преди 2 години

Няма да откликне. Ако пък се съгласи, ще избере мисирска медия, която ще му позволи монолог за магистрали и завод до завод, грачене срещу Радев задължително, да говори каквото му изнася, да отговаря на удобни въпроси. Така че такъв дебат няма смисъл. Жалко, щяхме да се позабавляваме.

123

Анонимен

преди 2 години

Анонимен136*Анекдот - сори моя грешка

122

Ухаа

преди 2 години

До АнонименПрокуратура има само за неудобните!За Баце си има Каскетура...Анадънму?!

121

Кервана си върви

преди 2 години

Кучетата лаят. Един живот е все така.

120

Бойко Българоубиец

преди 2 години

СЕВДО! ПОМАГАЙ!

119

Перниканец

преди 2 години

Тиквата на говори със завършили повече от 8-ми клас, а дебатите са по третокласните пътища (той затова е и с джипка). Като види някой с кирка или лотата - тогава е дебата. Като равен с равен.

118

Бойко Българоубиец

преди 2 години

ЦЪР ЦЪР! НЯМА МЕ!

117

Радев Българоубиеца

преди 2 години

Румен Радев ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 6 месеца Радев докара България до първо място по смъртност !

116

До 119

преди 2 години

Ако става въпрос за образование и възпитание,то Борисов трябва да е на дебат с някой каруцар.Имат еднакви изрази.

115

Анонимен

преди 2 години

Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева", пише в поканата

114

Анонимен

преди 2 години

Няма да забравя докато бяха министри, когато Бойко или някой от приближените му се опитваха да умнеят двамата министри как гледаха учудено хахаха Не им се вярваше, че трябва да слизат на такова ниво...На всеки се е случвало да си отвори устата и да не знае как да реагира когато срещу него стои яко нагла простотия...и с купени дипломи....Ако се събират на Бойко бисерите в един тефтер и ще е много забавно след време...най-четените анегдоти за всички времена !

113

Леля Пена

преди 2 години

Е,СЕГА ББ ЩЕ СИ ПОВРЕДИ И ДВАТА КРАКА,А МОЖЕ БИ И ГЛАВАТА,ЗА ДА НЕ ДОЙДЕ НА ДЕБАТ.

112

KARENIN

преди 2 години

До HeinrichHimmlerБаце е продукт на комунизма: Пропаганда, без ясна фактология, общи приказки, арогантни изрази с които да прикрие некомпетентността си. Но няма как примитивното си същество да скрие...С една дума: ***...