88

Старото бутало

преди 2 години

Предстои еякул-ация между БСП и ГЕРБ

87

103

преди 2 години

Селски, преди година и половина управляваше Тупана Борисофф :) Пиян ли си?

86

Милко фен

преди 2 години

Милко Калайджиев като премиер и вицепремиери Кондьо и Азис и за нула време ще се оправим !!!!

85

Анонимен

преди 2 години

До ХПАми тогава гласувайте за БСП, тя е партия, която наистина мисли за интересите на хората и държавата, а кадрите и , са на много високо ниво, а не калинки събирани по пътищата!

84

анонимен

преди 2 години

За година и половина се окраде толкова много , колкото ГЕРБ и за 120 години да управляват ще са на половината.

83

В.Узунов

преди 2 години

ГЕРБ и ние от ДПС може да направим коалиция и тогава да ви питам аз. Каква метла ше падне не ми се мисли.

82

Безмислено е

преди 2 години

ДБ, ИТН и ПП отново с 41% и пак със 102 депутати, три безсмислени избора, само дето даваме 300 милиона на вятъра! Жалки 10% дето Радев прелива от пусто в празно.

81

:)

преди 2 години

Славчо разби най-подкрепената БГ партия за 1-2 седмици. Изборът му на хора направо ме кара да мисля, че е ортак на Тиквун. Тошко Африкански - лидер??!?! Грозният Плагиат - Министър??? Продавача на джапанки - Премиер???

80

1. ГЕРБ,2. БСП,3.ПП

преди 2 години

1. ГЕРБ най-вероятно , 2. БСП , 3. ПП , 4. ДПС или ИТН , за президент е добре да се гласува за Росен Миленов, но надали ще го допуснат, защото той е чист човек и не е свързан с мафията, нито със задкулисието

79

ХП

преди 2 години

Няма значение кой ще "спечели" изборите на 14 ноември! Единствената възможност за съставяне на правителство ще е Коалиция. Уви!!! Това ще е коалиция между Гърбавите на Винету с ПиПи (дългото чорапче), не е изключено към тях да се присъедени и ДБ! Ако се окажа прав, това ще е пълен крах за държавата!

78

Малко за политика

преди 2 години

Звездният миг на ИТН беше след изборите на 4-ти април но те не можаха да го разберат. Тогава и ДБ и БСП и ИБГНИ бяха готови да подкрепят тяхно правителство без да искат министерства. Нещо не им достигна за да го направят. А Наполеон е казал: "Във войната и в политиката пропуснатият миг не се връща вече". Сега вече съвсем ясно е, че тръгват надолу. И никой не е сигурен, какво може да се очаква от тях след следващите избори. Предполагам, че е възможно да кажат "Щом не сме първи - без нас".

77

Другари и другарки

преди 2 години

Времето за промяна свърши

76

Марко и Снежина

преди 2 години

Няма да има партия, която да прехвърли 20-те процента.

75

Смешно е вече

преди 2 години

Същото като предните избори само дето ПП вземат половината гласове на Мая и Слави. Единственната разлика ще е че ГЕРБ ще сглобят кабинет и вече никой няма да се съобрази с партиите на протеста които преливат едни 10% от пусто в празно

74

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ще обърка сметките на Задкулисието. Поне 10% ще вземат.

73

Време за промяна

преди 2 години

Какво ще бъде различно в състава на следващият парламент? Сигурното е, че пак никоя партия няма да има самостоятелно мнозинство. Ще трябва да се събере мнозинство за правителство. След като ПП се включи, този път може наистина да се сформира правителство със или без ИТН.

72

анализатор

преди 2 години

Ха-ха-ха-а-а,брадатия герберастки козел се самофинансирал.Кой лъжеш,бе аланкоолу.Паричките ти идват от ГЕРБ.Това ЕООД с двама души на трудов договор не е сациологическа агенция.Свали 3-4 процента на ГЕРБ,качи 3-4 процента на Кирчо,и ,картината е ясна.

71

СС

преди 2 години

ИТН в 2 процента, когато ти е крив макарона

70

шмatka

преди 2 години

Откровена нагласена лъжа ,както и самите избори ще бъдат такива!

69

???

преди 2 години

Що за "народ" дава 22 % за 12 годишно провалено, корумпирано и опростачено "управление"???