114

До Sostin

преди 2 години

Дефинирай "антиваксър".

113

ХХХ

преди 2 години

Да помислим с опразнените си глави ...поне малко ......От както започна масовата ваксинация в България ......броя на заразените се вдигна рязко и броя на починалите ......Не трябва ли да е обратното ? Нещо логиката се губи по пътя на "истината" ? Тия проценти хич не ги пишете ....може да напишете всичко което ви се заповяда !

112

аууууу

преди 2 години

днеска всички *** са на амбразурата е баси агитацията ай спрете се вече и оставете хората сами да решават въпроса със здравето си

111

Анонимен

преди 2 години

До 151 Минко 48г. ерген - И тебе като малко моченце много са те боцкали

110

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 161 "В двата квадрата всеки случай няма да се озова заради коронката" В момента всеки ден в България около 100-120 човека си казват тази фраза преди да стане точно това.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Мерси че ме информира. Само по обръщението ти разбрах, че си от руската колония Варна. А това какво имаш ни най-малко не ме интересува. Нито пък как ще се озовеш в дървеното пардесю. - Струва ми се, че повечето игленици ще ме преварят, защото го изкарах на крака. Дори и на работа си ходех ;)

108

Анонимен

преди 2 години

Последните 2 години всичко е лъжа и измама. Не вярвам на никой и на нищо което идва от държавата и всички свързани с нея. Не вярвам и на лекарите освен на единици специалисти които са се доказали през годините.

107

Много любопитен

преди 2 години

До любопитенА кой е доказал че ваксинираните не разпространяват вируса?

106

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Мерси че ме информира. Само по обръщението ти разбрах, че си от руската колония Варна. А това какво имаш ни най-малко не ме интересува. Нито пък как ще се озовеш в дървеното пардесю.

105

Антиваксър

преди 2 години

До Анонимен - "В момента в България 23,5 % от населението е вече напълно ваксинирано." Чудесно! С нетърпение чакам да стане 70 %. Бърза работа нямам. Взех един кашон "Smirnoff" ot Kaufland на промоция и хич не ми дреме за зелените ви билетчета!

104

Анонимен

преди 2 години

До любопитен "но общественият интерес изисква"..........Няма нищо любопитно. Под "обществен интерес" повечето хора разбират единствено накърняване на личната им свобода. Хората не вярват в обществения интерес. За тях той винаги е личен. Затова търсят нечия изгода във всичко, което се случва и не разбират, че съдят за другите по себе си.

103

Анонимен

преди 2 години

В Кауфланд житото било на промоция, само за ваксинираните

102

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "И защо се налага да си правя тестове, МОЙ? Я ми разясни, ако обичаш!" Нищо не се налаг да си правиш. В Орландовци пускат и без тест.

101

любопитен

преди 2 години

Не мога да си обясня защо е цялата врява.Нещата са простички:1. Ваксиниран - нямаш никакви ограничения2. Неваксиниран - ок, уважава се личния избор на всеки, но общественият интерес изисква от неваксинираните да докзват, че не разпространяват вируса и затова се налага периодично през 2-3 дни да си правят тестове.

100

Анонимен

преди 2 години

Добре че си изкарах сертификата миналия месец. Сега са по 600лв. Сега и аз съм от богопомазаните. Малко съм болнав в момента, ама нищо. Ще ходя по моловете днес, предполагам няма да заразя хората там. Нали са ваксинирани все пак.

99

Анонимен

преди 2 години

кризите са времето на умните и находчивите! Докато бал ъците се чудят дали да се ваксинират, ако си адекватен правиш пари! И когато дадена криза мине ще се чудите защо батко ви отново е напред!

98

Анонимен

преди 2 години

В момента в България 23,5 % от населението е вече напълно ваксинирано.

97

Добро утро

преди 2 години

Добро утро, реших и тук да се допитам понеже знам, че доста експерти коментират в сайта:Дайте съвет какво да правим при двустранна бронхова пневмония за да мине по-бързо. Моля без ваксини и посещения по лекари в болници. Не искам да ме вкарват в тяхната матрица

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Само бавноразвиващите се не са разбрали, че всичко е конспирация." Мисля, че това изречение обобщава интелектуалното ниво на антиваксърите.

95

Анонимен

преди 2 години

До sostin: В момента ревеш само ти. И пишеш от различни никове. Ама много много си прозрачен.