20

Анонимен

преди 2 години

Евреите, понеже са глупави, са първи по ваксинация... А ние с гайдите сме умни. Нали?

19

Случаен

преди 2 години

Лошо Кашаров лошо!

18

Анонимен

преди 2 години

Световната революция вероятно ще започне в България, защото са налице всички предпоставки: 1.Слаба влас; 2.Население преживяло ужасът на комунизма; 3.Добре образовано възрастно население. Въпросът е: Кога?

17

Анонимен

преди 2 години

Ние сме първи по смъртност защото все много знаем.------------------------------------------------------------------------------------------А може би защото имаме най-некадърните и корумпирани лекари в света, търсещи предимно как да точат здравната система?

16

ДА

преди 2 години

Значи да се бутам в кварталното магазинче мога,но да отида в мола ,където пространството е в пъти по-голямо,никой не ме бута и не ми се вре-не мога!Що за малоумие!?!

15

Анонимен

преди 2 години

Мале, мале... Човек дава за пример успелите, богатите, развитите нации и *** балкански седнал да му говори, че го правел заради пари. Потъвам в Земята от срам как само България и Румъния от ЕС е мъкнат на опашката. Защо ли? Защото са много умни?! Баш берачите на малини и болногледачите са най-успелите и най-умните в ЕС, то е ясно.

14

Стига ревахте

преди 2 години

Кой спазва здравните мерки? Заведенията ли, където всички сервитьори и готвачи са без маска. Училищата ли, където и деца и учители не носят маски. За магазини, молове, нощни клубове да не говорим. Има населени места, където като сложиш маска те гледат като извънземен. Зелен сертификат за всички. Като не искаш да се ваксинираш се тестваш. Ние най-болната и проста нация е Европа все ние сме най-хитрите. Сертификат за всички и това е !!!

13

Дедо

преди 2 години

Кога ще разберете , че всичко е без значение , освен ваксинацията ??? Трябват 70% ваксинирани , за да има пари от Брюксел по програмата за възтановяване от вируса !!! Никой нема да ти даде пари , защото за Брюксел неваксинирани означава рискови ! Миналия ден внесоха плана , от утре въвеждат зеления сертификат . Там им казаха условието ! Иглата !!!

12

някой си

преди 2 години

До автора на статията: Вие сте добре ..... поне са Ви лекували по телефона..... Моето семейство не пожелаха ..... изобщо не вдигаха телефоните си личните лекари!!!

11

МП

преди 2 години

Заради тези права българите сме на този хал.Другите нации се ваксинираха, затваряха ,отваряха и всички дружно се спасяваха.Ние сме първи по смъртност защото все много знаем. Един ден някой егоист надъхан, че има права ще поиска да опита човешко месо.И друг такъв "човеколюбец" ще каже ,че виждаш ли това е негово право да иска. Е! Къде остават правата на този от когото ще се вземе пържолата?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Пий си хапчетата,и ни обясни кой си ти ***,че ще ни пишеш с такъв ултимативен тон? Това за пари ли? За много ли? И как ще те спасят тези пари и теб? Ти също си в нашата лодка,но във втора класа,и твоят ред ще дойде.

9

Анонимен

преди 2 години

Здрави хора трябва насила да бъдат разболявани, като си сложат ваксина???? Досега спазвах всички мерки и не разбирам, защо насила трябва да си вкарам вирус в тялото???

8

Анонимен

преди 2 години

Антителата от прекаран Ковид не важи,защото трябва да ти сложат ваксина която е създадена за съвсем друга цел,не да те пази от вируса!!Толкова е просто!!

7

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересуват някакви си преболедували преди година и мислейки си, че имат имунитет. Зелен сертификат САМО за ваксинирани и преболедували преди не повече от 6 месеца. Толкова по темата. Не ви харесва, изнасяте се да живеете на друга планета, защото по цял свят това е положението. Именно поради стриктните мерки развитите държави приключиха с пандемията и там смъртността е нула. Още няколко месеца мерки и окончателно край. На мен не ми пречи да си нося един QR код като лична карта.

6

Анонимен

преди 2 години

Няма как да станем единствените в ЕС, които да признават тест за антитела като валиден "зелен паспорт". Просто няма начин... ще ни смажат Началниците! Иначе съм "за".

5

Не се кахъри

преди 2 години

То от март вече нямаше да ти важи и да ви имаше в системата, отивай за боц-боц и успех.Същия човек ще си после не се притеснявай.

4

не само това

преди 2 години

Преболедувалите със сертификат 6 месеца, докато ваксинираните безсрочно. Логика няма, защото има проучвания, които показват, че естественият имунитет е по - силен от ваксината.

3

Анонимен

преди 2 години

Напишете статия как спазвайки законите на тази страна,и плащайки си данъците те обявават за престъпник, и ти отнемат гражданските и човешките права. Нищо не може да бъде причина за това ако ще земята да се разпадне гражданските и човешките права трябва винаги да се спазват. Човешката история през много периоди е доказатлество за това,че без права си в Ада.

2

Дядо Фаши

преди 2 години

Тоя вирус още не можете да докажете че представлява опасност. Всичко живо го пишете Ковид само с някакъв хвърчащ тест, който връща + на всички коронавируси. Не само на Ковид.

1

Анонимен

преди 2 години

И тогавашният здравен министър проф. Костадин Ангелов заяви, че пациентите-------=====----------Тоя и неговия собственик - Бойко Борисов са основните виновници за хаоса и за процъфтяващото антиваксърство. Каквото можаха го омазаха и оплексаха!