38

Анонимен

преди 2 години

В Бергкамен, федерална република Нордрайн-Вестфалия спря топлоелекроцентралата поради изчерпване на наличните запаси от въглища и невъзможност да се закупят нови поради увеличената цена на въглищата в Германия.

37

482 лв. квтч

преди 2 години

Промяната продължава

36

Анонимен

преди 2 години

нали уж държавата бяха се разбрали с протестиращите и затуй нямаше да има протести??

35

Анонимен

преди 2 години

Ако ще и 10 АЕЦа да построим, само ще си хвърлим парите на вятъра. България е подписала Зелената сделка, и от 2025 година започва да плаща убийствен зелен данък за всеки kw/час енергия от ТЕЦ или АЕЦ - така наречени зелени квоти, и тези пари отиват за строителство на вятърни мелници и соларни панели. Това ще направи ТЕЦ и АЕЦ толкова неефективни, че моментално ще фалират, никой няма да може да си позволи цената - нито бизнеса нито потребителите. Няма смисъл да се дават пари напразно за нови АЕЦ.

34

Идеята

преди 2 години

Да се напълни партийната каса с парите на хората. Скъп ток, скъпо парно.

33

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ХА ХА ХА ТОКА БИЛ СКЪП. НЕ Е СКЪП А ДОХОДИТЕ ВИ СА НИСКИ КАТО САМОЧУСТВИЕТО, А СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ 5-6000 лв. ЗАПЛАТА ДА ЛИ ЩЕ ВИ Е СКЪП

32

Анонимен

преди 2 години

Да ходят в Брюксел пред Европейската комисия да протестират, няма полза от протести в София.

31

Анонимен

преди 2 години

Тока е песен. Вчера на борсата петрола направи рекорд от 2014г насам. Ще видим до месец от по +2,60лв на лт

30

Асан

преди 2 години

Ния Христова от училище на работа в международна компания.... Разнася салам народен у Lidl голям кеф за 500 лв заплата :)))

29

Дан

преди 2 години

Има към 150 - 200 човека и само музика дъни като концерт....само на платното за Домдуков са се събрали...ианче е много яко по паветата сега, шодиш спокойно по тях :)

28

Анонимен

преди 2 години

Ще ми се да видя тия мерки, бас ловя, че пак ще клатят данъкоплатците през бюджета.

27

Решение

преди 2 години

Има решение за пари за помощи, един месец само на минимална заплата всички който се хранят от бюджета и ще видите колко пари ще има. Не може само народа да ги храни тези търтей и те трябва нещо да дадът.

26

Нане

преди 2 години

Кой, кой, кой искаше свободен пазар... Те ви го сега...))) рашку изкарай водните оръдия да ги изкъпеш, тез герверастки смръдливци...

25

Зозо

преди 2 години

Абе къде са рундювите пдлоги Мая, Хаджито, Дионисий-зарята? :))))))))))) Хахахаха, ама от 01.01.2021г. и до техния ГЗ ще дойде скъпия ток, да си знаят :)))))))))))))))))))))))))

24

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 2 години

СКЪП СКЪП АМА ГО ИМА ПРИ МОЙТО УПРАВЛЕНИЕ В КРАЯ НА 80-те И ТОК НЯМАШЕ БЯХТЕ НА РЕЖИМ ДВА ЧАСА ИМА ДВА ЧАСА НЯМА.

23

Nobody:

преди 2 години

Екзалтиран Гербаджия: БОЙКО! БОЙКО! БОЙКО! БОЙКО!

22

Пегас

преди 2 години

Интересно кога ще се сетят да протестират битовите потребители, защото увеличението ще го платят те с повишението на всичко от потребителската кошница.

21

Грабеж

преди 2 години

Източват парите чрез сметките ток и парно.

20

Анонимен

преди 2 години

България със толкова много енергини централи трябва да имаме ток без пари. Даже имаме спрени 2 реактора заради слаба консумация. Защо не казваме колко ток българия от АЕЦ продава на Гърците

19

Анонимен

преди 2 години

Служебните смешници не можаха да се справят с един кораб и той потъна, а наивниците вярват, че ще се справят с икономическата криза.