47

Анонимен

преди 2 години

До 57. Айде и ти пусна една втръснала плоча. Тези 1.5 млрд нито са изчезнали, нито са откраднати, а са дадени за материали, които са купени на доста по-висок цени от сегашните. Разбиращите хора го обясниха, че е било далновидно решение, но профаните кютуци като теб си го лангъркат.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Колкото ти знаеш че е, толкова аз знам, че не е. И двамата нищо не знаем, но си спорим да се забавляваме." Ц. За моите знания има експертни доказателства. За твоите знания има оспорване на въпросните. Разликата е от земята до небето и не е в твоя полза. Ако се забавляваш като лъжеш си е твой проблем.

45

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ПЪЛНА КАТАСТРОФА...ТЕЗИ 8 МЛН.ЗА КАПКА В МОРЕТО В СРАВНЕНИЕ С ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ,КОИТО ПОТЪВАТ ГОДИШНО В ТАЗИ АБСОЛЮТНО НЕРЕФОРМИРАНА СИСТЕМА.АЗ ЖИВЕЯ СРЕЩУ ЕДНА ГИМНАЗИЯ В ЕДИН СРЕДНО ГОЛЯМ ГРАД...АНАРХИЯ В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.ПЕРСОНАЛЪТ Е ПОВЕЧЕ ОТ УЧЕНИЦИТЕ,ЗАНЯТИЯТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ОКОЛНИТЕ КАФЕНЕТА НА ПО ЦИГАРКА И КАФЕ,А КЛАСНИТЕ СТАИ СТОЯТ ПРАЗНИ.ДЕЛЕГИРАН БЮДЖЕТ,ФИКТИВНИ УЧЕНИЦИ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД,КОИТО ДОРИ НЕ ЖИВЕЯТ В ГРАДА...ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?

44

Анонимен

преди 2 години

До Гербер "Борисов сниман ли е до тях?" Няма да ти отговорят. :))) Знаят, че лъжат, затова. :)))

43

Закон и наказание

преди 2 години

Твърдо прилагане и много строг контрол!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "И ко и са тия "експерти" ? От "вашите" ли ?" От тези на МВР. Ще ме извиниш, ако разчитаме на тях, а не на твоята "екпертиза".

41

Гербер

преди 2 години

До 53. А ти откъде разбра, че не е? Пак да зададем елементарните въпроси. Ти къде си държиш парите и златото? Борисов сниман ли е до тях?

40

Анонимен

преди 2 години

Затвор за някой ще има ли? Питам за един приятел. Или по неработеща съдебна система пак няма нищо, няма виновни но и парите ги няма.

39

Анонимен

преди 2 години

ПРАНЕ НА ПАРИ

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ти откъде разбра че е компромат ?" От заключенията на експертите, които доказаха, че снимките са били манипулирани, с еднаква аранжировка на две снимки правени с една година и половина разлика и т.н. Как точно радевите *** все не са "разбрали" когато нещо не пасва на компроматите на ДС?

37

Анонимен

преди 2 години

До 42. А сега как е, как е с прокопсването на държавата при управлението на фигуранта? По-добре ли е в този хаос а, глу.пак?

36

Анонимен

преди 2 години

Това не е по програмата "Отново заедно", която беше това лято. Тия далавери са отделно и са дело на герберастията.

35

Гербер

преди 2 години

До 40. Плочата е не само стара, но и невярна и глу.пава, защото е компромат. Пък ти си я дрънкате колкото искаш, те нормалните и разумни хора знаят за какво става дума. Следиш ли социологическите проучвания?

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "шкафчета с кюлчета" Всеки, който продължава да пробутва тази скалъпена от ДС фотоисторийка, е ДОКАЗАН *** от фабриките на Радев.

33

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже и министърът Денков се превърна в разследващ орган на предишните управляващи, странно е че след разкритията на чашкоФ, кацата, минекоФ, денкоФ и СиЕ, все още няма нито един осъден от българският съд, явно компроматите и фейковете на радевите подвластници не си кореспондират добре с българското правосъдие и затова то трябва да бъде променено така, че да се нагоди към нуждите им... В момента държавата ни е като Вера Су оставена на милостта на стихиите, а "виновен" за това както винаги е Бойко

32

Анонимен

преди 2 години

До това водят "безплатните" радеви почивки. Когато нещо е уж безплатно винаги се търсят начини за да се източат средства.

31

999

преди 2 години

Не знам кой пази докементи за нощувка от 2005 година?!??? Я да си проверят от ТОВА ЛЯТО!!

30

Анонимен

преди 2 години

ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е ФИКТИВНА...НЕЗАВИСИМО ЗА КОЕ НИВО АДМИНИСТРАЦИЯ СТАВА НА ВЪПРОС ЕДНИ ОГРОМНИ СРЕДСТВА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА ПОТЪВАТ ВЪВ ФИКТИВНИ И КУХИ ДЕЙНОСТИ НА ОБЩИНСКО И ДЪРЖАВНО НИВО ОТ ЕДНА НЕКАДЪРНА И ПАРАЗИТИРАЩА АДМИНИСТРАЦИЯ.

29

Изнервен

преди 2 години

До 33. Стига с тия шкафчета бе, олигоффрен, не ви ли омръзна тази стара плоча за жълтите тенекии и ксерокопията на еврата.

28

Реалист

преди 2 години

Това ще го има винаги, независимо кой е на власт, защото винаги ще има някой алчен корумпиран ***. Не сте ли го разбрали отдавна?