118

Анонимен

преди 2 години

До ШашиДано ! Прав си, требва най-накрая да се сложи край на феминизма......хахахахаха :)))

117

Очевидно дърт

преди 2 години

Ей сега се замислих, че не съм стъпвал в заведение от 10 години вероятно. Просто не ми е кеф да се забавлявам сред непознати. Къща ли си нямам, градина с барбекю ли си нямам, механа в мазата ли си нямам. Сметка в заведение за 6-*** ще ми струва вероятно толкова, колкото парите за продукти 2 седмици да си хапваме и пийваме в моята механичка.

116

Шаши

преди 2 години

Все още се надяваме, че ще има достатъчно умни хора по света, за да се сложи край на фашизма.

115

Анонимен

преди 2 години

Чак Мао ли замесихте :)) Жената се опитва да обясни, че вместо мерките по барчетата, тоест да им облекчи бизнеса, предлага некакъв измислен зелен сертификат, все едно получаваш диплома......хахахахахаха :))) Естествено, това е глупаво от нейна страна, ама нали е жена, требва да и ръкопляскаме.......хахахахаха :))

114

USA

преди 2 години

ДО ХРИСТОВА......МНО СИ ДУПЧЕНА И ЗАТУВА ЛЕТИШ НА ЕДНА СТРАНА !

113

Анонимен

преди 2 години

Нужен е масов отказ от посещения на сертифицирани обекти. Да видим колко дълго ще оцелеят без хора.

112

Анонимен

преди 2 години

"Проф" Христова да прочете Конституцията. АКо не цялата, то поне чл. 6 и чл. 4. Така ще спести на себе си и на нас много мъки и терзания покрай когнитивния й дисонанс.

111

Анонимен

преди 2 години

Чорапът да целува гвардейците за сбогом.

110

Анонимен

преди 2 години

Има толкова хора за всякакви поръчки, ако един от тия загине мисля че и Европа ще се замисли, ще сме единствени ликвидирали този, който пробва да ни зароби. 5 века не успяха

109

Demonaz

преди 2 години

Който няма сертификат в Гулаг нали другарко? Ах,че маотистчета.

108

Анонимен

преди 2 години

Нито сме малки, нито сме незначителни, просто така са ни го втълпили в главата.......хахахаха :)) Иначе момето има нужда от здрав ч еп, то друго не им оправя настроението на женичките......хахахахаха :)))

107

мислете

преди 2 години

Въведете сертификата и ще ви свалим както Тодор Живков свалихме 1989. За този умерен вирус 2 години ще се лъжем, че преди икономическа криза трябва да затваряме цялата държава ли ??? На практика никой не говори за идващата 2 по инфлация, баламосвате ни с години за вируса с 99.97% оцеляемост.

106

Корона

преди 2 години

"зелен сертификат"ще спаси съответните заведения от фалитХи-хи.Значи всички 20% ваксани,начело с Професорката,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всяка вечер под строй на кръчма,да осигурят посещаемост,че да не фалират заведенията.Няма не искам, няма недей!

105

АнонимеН

преди 2 години

ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ СЕ НАРИЧА ЛОКДАУН ЗА ХОРАТА И Е ПОЧТИ СЪЩОТО КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ КОЯТО НЕМОГАТ ДА ВЪВЕДАТ , ЗАЩОТО ЧЛЕН 29 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ЗАБРАНЯВА ЕКСПЕРИМЕНТИ С ХОРА БЕЗ ТЯХНО СЪГЛАСИЕ!

104

Въведете сертификата

преди 2 години

Който покаже, че е ваксиниран да живее нормално - заведения, работа, детска и училище за децата му. Останалите - пълен локдаун. На другия ден ще да пред ваксинационните центрове. Ако ли не, провинцията е достатъчно обезлюдена. Да се групират на кибуци и да живеят в комуна, без никакви удобства на цивилизацията. Нещо като амишите в САЩ. Без ток, без медикаменти. Ще експериментираме с тях за след зелената сделка.

103

Анонимен

преди 2 години

Помнете им имената на такива за да може след революцията да ги изчистим! За такива деяния срещу хуманоста и човечеството не трябва затвор, а изкореняване до 9-то коляно! Да живее свободата!

102

Анонимен

преди 2 години

До: номер 104 Не е нужно човек да е лекар да му е ясно. На един средно интелигентен гражданин, още повече ако е с висше образование и обща култура ще му "светне лампичката", че ни качиха горе на черешата! Сигурен съм че ваксините помагат в някаква степен. Но още не е напълно ясно на никой в каква. Както виждаме и напълно ваксинирани се заразяват, разболяват и умират. Тогава смисълът на т.нар. "сертификати" се губи, логика няма, но парите са сигурни!Честито на печелившите!

101

Анонимен

преди 2 години

Няма ли няколко здрави момчета да свършат нещо полезно за народа?

100

Анонимен

преди 2 години

Професорке, жална ти майка, скрий се, че не те чакат весели дни, че и нощи

99

Анонимен

преди 2 години

Да, както някои вече казаха, ще съдя държавата и съм сигурен че няма да съм единствен. Даже не ми трябва адвокат! Ще се ваксинирам тогава и само тогава (но първо ще помисля), когато от ЕМА одобрят ваксините за употреба при нормални условия, премахнат подписването на формуляр за информирано съгласие, и ги направят задължителни!!!Не ми е за пръв път да подписвам информирано съгласие - и винаги чета информацията. Сега не ти дават нищо да четеш, а само да подпишеш един "празен чек"!!!