274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 324 Сигурно ли е? Да не отиде ИТ и да установи, че редовно им е плащано :)

273

Анонимен

преди 2 години

Парите са раздадени предварително от Мутрата на ортаците му - собственици на частни фирми, захранвани с държавни пари. Разбира се срещу връщането на една част е Чекмеджето. Това е крещящ пример за корупция, ама Гешев спи. Защото и той е назначен от Мафията ГЕРБ-ДПС да й пази гърба.

272

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден изкарват някакви Борисовчета да клатят държавата. Не могат да се примирят че вече не могат да я източват.

271

Анонимен

преди 2 години

Парите са дадени предварително оът мутрите и присвоени от собсвениците на фирмите. Сега какви пари искат? Да си ги искат от собствениците на фирмите.

270

Анонимен

преди 2 години

Хората са работили и не им е платено. Искат си парите! Нещо неясно?

269

Анонимен

преди 2 години

ШИШИ вече е Ивайло Мирчев от вече останалата в миналото не Демоккратична България и не го казвам аз, а доскорощният водач на демократите Методи Лалов

268

Анонимен

преди 2 години

До 314 А мин година като замерваха с домати и риба сгради на културата беше ок, нали *** ? Ако не си разбрал фигуранта и калинките му направиха такава чистка, че няма гербаджия в управлението в момента. То и затова нещата са в безтегловност.

267

Анонимен

преди 2 години

Камиони! Толкова ли ви е бедна фантазията? Да бяхте докарали стотина верижни багера на жълтите павета! Да се види, че позиция имате.Крайно време е танкистите да излязат на протест.

266

къде е фуражката ?

преди 2 години

Абе Радев с Кирето да на са на спявка при ГЕШЕВ ? Отдавна му беше времето.

265

соц. Тарикат

преди 2 години

Собствениците на тия фирми са МЕНТОС. Камионите са стари не са в съвременния стандарт на ЕС. На робите от болшевизма им е разрешено да крадат гориво, работни часове и какво падне. За да покриват семейния дефицит. Кражбата при тия е нещо нормално и прието От опит при работа в СОЦА в тоя бранш се перат много пари

264

Анонимен

преди 2 години

ШИШИ, ТИ ЗАЩО НЕ СИ ЗНАМЕНОСЕЦ НА ПРОТЕСТА, НАЛИ ФИРМИТЕ СА ТВОИ?

263

Анонимен

преди 2 години

кокорчо ви спря крана и даде парите на болните деца!

262

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо 315 Нормални сме, гербав. На 14.11 ще го разберете :)

261

Кънчо

преди 2 години

Абе вие нормални ли сте бе ?!? къв ГЕРБ в гони ? Тая неадекватница комито и целия служебен кабинет отдавна трябваше да са в историята ! Хората не са си взели парите, лекарите не са взимали пари от юли, тока в космоса, ковид мерките са бутафорни и не се изпълняват, заседналия кораб - пълно безхаберие и откровена простоти на управляващите. ако бяхме общество сега всички трябваше да сме на площада, ама не... това не са платените протести от мин год, а реални хора които си искат дължимото за работат

260

Анонимен

преди 2 години

Такъв цирк не бях виждал от години, кметицата от ГЕРБ и полицейските началници всичките от ГЕРБ не искат да арестуват и накажат партийните фирми на ГЕРБ, които рушат буквално безценни паметници на културата на най-емблематичния булевард в цялата страна, българския Шанзелизе. Отидете с тия камиони в центъра на Париж и вижте какво ще се случи с вас, трябваше и валяк да докаратате палячовци. Ако фирмите не бяха спонсори на ГЕРБ всичките нарушители щеше отдавна да са арестувани.

259

поука за в бъдеще

преди 2 години

Никога повече власт на гламави овенни като Р.Р. !!!!!

258

Анонимен

преди 2 години

Ето на това му викам Промяна.Вместо черните палатки,които първата буря направи на миш-маш, вече се стачкува с тежка техника. Промяната не струва,когато стомаха започне да бушува! Защото гладен човек страшно гледа..

257

Анонимен

преди 2 години

Няма да ви дам стотинка от данъците си! Фалирайте мутри!

256

Анонимен

преди 2 години

Защо собствениците на тези фирми продължават да се крият?Или са на инструктаж в Банкя?

255

Реално

преди 2 години

В момента имаме метежници и полицията може да изкупи вината си като им натроши *** кратуни. Тези провокации от страна на едноклетъчния от Банкя ще продължат до изборите. Жалките им опити да се върнат във власта още повече кара хората да ги намразят. ОПГ ГЕРБ е в състояние на свободно падане и самите те знаят, че краят за някои от тях ще цъде трагичен най вече за некадърния комунист Борисов.