138

Хамлет

преди 2 години

Промяната може да бъде извършена само от неваксинирани чужденци с офшорки, с предимство са руските шпиони

137

анонимен

преди 2 години

Днес по бензиностанциите Дизел и А95 по 2.38!Зимата с дебелите тояги пред Дондуков2!

136

Анонимен

преди 2 години

Мошеникът Асенчо и лъжецът Кирчо с помощта на Радев ще се опитат да откраднат кода от машините !

135

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е единственият човек, който е заемал незаконно писта министър в България. Не само за нас това е проблем, но и за Канада. Защото канадски граждани не могат да участват в управлението на други държави. И наказанията са много сериозни.

134

ОДЗ "Радост&quo

преди 2 години

Вчера в детската градина децата се усъмниха в честните намерения на Киро и Асен при поредния коментар по БНР за офшорката на Асен и дипломата на Киро

133

Анонимен

преди 2 години

Единствено с манипулиране на машините за гласуване !

132

Хунтата

преди 2 години

Падение: Николай Ненчев, който с помощта на мутрите завзе БЗНС, сега помага на Бойко (като министър усвои 22 бона, за да си присади коса)

131

Новият морал

преди 2 години

Промяната може да бъде извършена само от неваксинирани чужденци с офшорки

130

Анонимен

преди 2 години

НСО мълчи: Докога ще пази и вози Бойко Борисов? (*** Цвета Караянчева се отказа от държавните гардове) Националната служба за охрана (НСО) не отговори на въпросите на Сега докога бившият премиер Бойко Борисов ще ползва специализиран транспорт.

129

Асан

преди 2 години

Давайте суджук и бира да гласуваме за Харвард :)))

128

Кирчо и Асенчо

преди 2 години

трябва да знаят поговорката,,ПРЕКАЛЕНИЯТ СВЕТЕЦ и на БОГА не е ДРАГ,,или ако не я знаят някой да им каже да спират плащания на продажните медии да им показват МАЗНИТЕ ЛЪЖЛИВИ физиономии по 24 саса 7 дни в седмицата,започна да ми се повръща от ТЯХ.

127

Суджук гейт

преди 2 години

Следват и други заплахи: Нали знаеш, че ми струваш един телефон да те вкарам в ареста. Ще трябва да даваш, докато реша аз. Иначе си пътник. Нали си знаеш урока.Иначе мачът е свирен за тебе. Гледай да не стане грешка със суджука, защото ако не му хареса, си свършил".Според събраните по делото доказателства Мартинов дори показвал на Проданов съобщения на телефона си от рекетьора от СИК Бойко Борисов, като в едно от тях Баце питал: Какво стана?

126

Реалист

преди 2 години

Ха-ха-ха! Тия от К.С. трябва да ме извикат да си дам мнението. Наглост без граници. Това ли искаш българино?

125

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви се, КС не са

124

Случаен минувач

преди 2 години

Кирчо, признай си: Колко пари даде, за да ти изработят това фалшименто? И вярваш ли, че с него ще заблудиш цял Конституционен съд?

123

Суджук гейт

преди 2 години

Правосъдието отдавна е мъртво в територията България бившият депутат от ГЕРБ рекетьорът Живко Мартинов Суджука, бе осъден на смехотворна условна присъда 2 години затвор и на втора инстанция за това, че е изнудвал бизнесмен да му достави един тон суджук, предназначен за бившия премиер Бойко Борисов,Това реши бухалката на хунтата Апелативният специализиран наказателен съд (АСНС), като отхвърли искането на прокуратурата да увеличи наказанието на Мартинов заради множество отегчаващи вината му обстоятелства, показа проверка на Лекс.От решението на съда става ясно, че държавн

122

Анонимен

преди 2 години

А със задължителната ваксинация, какво?

121

Истукан

преди 2 години

Ще вземе 30% друг път. Точат си зъбите всички, ама няма да получат нищо.

120

Анонимен

преди 2 години

Бегеъо ше са уотай само га нялоя батка змее власта, изтрпе политуците у вкара лакейите им за по 100 години от затовра и поче да опраа рабутата. Требва ни нов Крум!

119

Случаен минувач

преди 2 години

Документът на Кирил Петков от Букурещ е фалшив! В брейкинг.бг са го поместили с коментар. Няма печат, неясен подпис и още други неща. Ха, ха, ха!