65

Анонимен

преди 2 години

на тази с потника и е хладничко нещо

64

Анонимен

преди 2 години

Това е пореден етап в преразпределянето на световната собственост и концентрирането й в едни ръце.

63

Анонимен

преди 2 години

Добре,ама да вземем България,колко са лицата със спестявания над 100 хиляди лева които могат да се сдобият със собствено жилище?

62

Анонимен

преди 2 години

Както растат, така и ще почнат да падат, като не се продават... От 10 години един приятел продава 4 апартамента по 120 квадрата... Вече е свалил цената с 1/3 и никой не ги купува...

61

Анонимен

преди 2 години

Продадохте на дедовците си нивите и къщята или просто ги харизахте на ц и *** ит е, за да си довлечете задниците и с ел ск ия манталитет в големия град, а сега ривете, че почнало да ви става скъпо. Ама, явно, не е само в България тая работа. Което значи, че всичко е наред.

60

Анонимен

преди 2 години

Търся малка къща с дворче (ако може и кладенец ) , слагам оранжерия и солари и живея пълноценно

59

Мен

преди 2 години

Лека полека нещата отиват към много по-високи данъци за всяко 2+ жилище, което е и логично. Имаш нужда от място за живеене и това няма как да го отмениш. Всяко следващо било то бизнес или вила си е лукс и е редно да се облага повече.

58

Анонимен

преди 2 години

До Дако от Сокако 50Еми малко ли се самоубиха, едно е да теглиш пари от банката, друго е да имаш възможност да го изплащаш този кредит :)))

57

Анонимен

преди 2 години

В Европа може и да растат, но в България ще намаляват, защото сега на преброяването ще си проличи че има много повече жилища, отколкото домакинства в страната ни.

56

Анонимен

преди 2 години

За България това категорично не е вярно. От три години оглеждам за къща в определени райони. Нищо не "расте". Обяви седят с години. Някои намалят цената, понеже наистина продават. Ще стане като в презастроена Испания - цените в момента падат.

55

Алекс

преди 2 години

В София спад на цените в близките години няма да има.Този,който пише за 30% спад, иска да си купи жилище,но няма пари.Така че,който има възможност,изобщо да не се помотва и да купува.

54

Анонимен

преди 2 години

До сметкаджия - Работат е, че половиата от тоя ръст се случи за 1 година. Не живем по 500 години, че да може да смятаме 10-11 годии за нищо. Повечето хора са способни да си купят жилище между 27 до 40 годишан възраст. Преди това нямаш работа, след това банката с е притеснява, че ако умреш, няма да си вземе парите.

53

хмм

преди 2 години

Сутиени мутиени..

52

Анонимен

преди 2 години

При средна възвращаемост от 10% при индексите, на годишна база, а в псоледната година сме 22% нагоре, при 1.5% дивиденти, всеки с 200-300 000 лева, трябва да е тотално луд, за д аги сложи в жилище, при този балон ... Ясно е, че бичнеса няма да му е проблем, но много хора ще се опарят и ще има множество ниезплатени заеми.

51

сметкаджия

преди 2 години

По данни на Евростат, цените на жилищата в страните от ЕС от 2010 г. насам са се увеличили с 30,9%.Аз както го смятам за 11 години това е средно 2,7% сложна лихва. Дето си е барабар колкото инфлацията в Европата. Някъде повече, някъде по малко. Но дистанционната работа ще промени това. Защо да живея в Лондон, като мога от Рединг да правя същото и ако се наложи на 1-2 седмици да ходя до офиса. Има достатъчно градчета на 1-2 часа път от административните центрове които предлагат по добри условия

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 - Само *** се смеят в коемнтари. Или тея, дето се базикат. Да кажем, че си второто. Че в България не е ли? В смисъл - имаш едно жилище и две сестри и брат, а родителите ти са на по 50 години ... Кога ще видиш "собствено жилще", особено св София?

49

Анонимен

преди 2 години

Дъжавата трябва да работи за по-ниски наеми. Високите наеми облагодетеслтват 2-3% от обществото, дето имтони милиаардери и допринасят за икономиката, като съсипват положението за всички останали, включително и бизнеса и след 10 години, съсипват положението и за себе си. Ако в гореизборените страни нямаха закони, които да държат наемите ниско, сега щяха да са с тройни наеми ... не с 5-10% разлика.

48

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

47

Анонимен

преди 2 години

До Gorskio 39 - Е ноговите очи, бе "преди чцели 5 години". А тогава предсказваха "голямата криза от 2015/16Ю".

46

Дако от Сокако

преди 2 години

Един познат работи в банка, каза че народа дърпа кредити за по 150-200 хил евро без да му мигне окото. Докъде ще стигне това не само бъдещето знае.