109

Анонимен

преди 2 години

Здров, млад, спортуващ , но умрял от ковид. Ако беше се ваксинирал , щеше да е жив.

108

Анонимен

преди 2 години

До До 123 Аха, значи казваш вируса не е опасен при младите? А в същото време казваш, да се ваксинират младите. Объркан съм.

107

Помощ!

преди 2 години

Хора, ангел имаше едно шоу с проф. Вучков, някок сеща ли се как да го намеря, голямо шоу беше!

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 Аха значи, когато казвахме колко много умрели в Индия статистиката е точна, ама сега като няма нови вълни статистиката няма как да е точна, защото блабла. Ах тази стъкмистика, както ни е удобно, а?

105

До 123

преди 2 години

Във Африка има огромна раждаемост и съответно огромен дял на младите хора, при които вируса минава леко. Затова там е различно.

104

1

преди 2 години

108 Еми спомням си, че преди година един бизнесмен беше предложил да купи такива машини за държавна болница, но условието беше ако на него му се наложи да ползва или на някой от служителите му, те да са с предимство. Всички скочиха как е възможно да поставя такива условия. Е в крайна сметка нищо не стана и всички го издухах.а. А човека сигурно си е купил, но си ги държи сега само за себе си в някоя частна болница.

103

999

преди 2 години

Ковид прави Директно Пневмонии, дори Без кашлица и Без никакви болки в гърлото! Познава се само по температурата, която не пада и по силната отпадналост и недостиг на въздух! Лично аз нямах никакъв апетит и въобще не можех да ям, дори вода не можех да пия, само насила.

102

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен/ АКО БЕШЕ ПРОЧЕЛ КАКВО Е ИБУПРОФЕН ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ НЕ Е САМО ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО, А Е И ИМУНОСТИМУЛАТОР КОЙТО ПОВИШАВА ЕОЗИНОФИЛИТЕ-ВИД БЕЛИ КРЪВНИ ТЕЛЦА!

101

Анонимен

преди 2 години

Засега по-възрастните се опазиха още преди ваксините, а при тях починалите са най-много. От хората над 80 години умираше един на всеки пет заразили се. Сега като са ваксинирани, много по-малко хора умират. Затова сега започнаха да умират все по-млади хора, които не са се ваксинирали.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Остави Индия, цяла Африка са чудо на науката. Вируса много избирателен, цели континенти пропуска. Може и да е защото нямат CNN, знае ли човек.

99

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя е ..не съм чувал нищо за подобни певци

98

Анонимен

преди 2 години

Тоя е бил от мъжкарите, които не биха се ваксинирали за нищо на света. Да им е вкусно на червеите в такъв случай лмао.

97

Слави

преди 2 години

не влизайте в болница така имате поне минимален шанс да оживеете там имат заповед за бройки и ви тровят

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112, в Индия има няколкостотин милиона, които документално не съществуват, не са регистрирани като са се родили, нямат документи, не могат да четат и пишат. Нещо друго интересува ли те, мисля че информацията която давам е достатъчна сами да си направите изводите.

95

Бррр

преди 2 години

Моите подозрения са , че Неподходящата МАЗНА храна е довела до тромбоза и внезапна смърт. Жалко за момчето и семейството му! Яжте Немазна храна, може пилешка пържола, но НЕ свинско!!!

94

Лечението

преди 2 години

Срещу ковид е ефективно, ако стартира в първите три до пет дена след заразяването.

93

Анонимен

преди 2 години

явно чалгаджиите го карат по тежко...

92

До всички маргинали

преди 2 години

Вижте, човек от вашите чалгета гушна букета заради Ковид. Сега повярвахте ли?

91

Евгеника

преди 2 години

Колкото и да мрънкате статистиката сочи, че ще умрат 4% от ваксинираните, 0.1% от неваксинираните и няколко десетки при ваксиниране. *** от 80% ще станат 76%.

90

Анонимен

преди 2 години

Абе Индия от където тръгна този смъртноносен делта вариант как са? За един приятел питам.