141

Анонимен

преди 2 години

Милиционер.

140

Аха

преди 2 години

Според Буци, Света ще загине без него. Така мислят всички диктатори, но за разлика от истинските диктатори, на които Буци не отстъпва по психопатия, нашата карикатура е некъдърник, който не е построил и къщичка за птиченце през живота си. Цял живот е бил на държавна хранилка и не му се е налагало да прави нищо. За това той е карикатура и Цар Тиква. Той сам си го каза един път: (Даже не знам какво ще правя, ако изляза от политиката) -- МИ СТАНИ ОВЧАР ВЕ БУЦИ, ето ти една идея от едно IT

139

Анонимен

преди 2 години

Специално ти, и да гласуваш за Радев, ще си останеш крадец.

138

:):)

преди 2 години

На връх съединението Борисов обвинява Радев И Петков за световната Инфлация в цените на суровините.Евала.

137

Анонимен

преди 2 години

До ЖивковЦитат от "Снайпер" - "Кирил Петков заяви, че новият проект може да работи с ГЕРБ, ако си признаят за корупцията, дори няма условие Бойко Борисов да не е лидер.Офертата всъщност е за корпоративно пренареждане. Делян Пеевски и Валентин Златев вече излязоха от бизнеса с ГЕРБ.Цветелина Бориславова пое ролята на Пеевски и Златев в корпоративните схеми на ГЕРБ, а според източници в службите тя е офшорния "портфейл" на ББ.Бившата приятелка на Бойко Борисов държи и финансовите мрежи на кръга "Сорос" в "партия" с Иво Прокопиев"Прокопиев и Бориславова редят управленска коалиция на П

136

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от София. Веднага се вижда "промяната" на гербиджа - като се почне с едни безобразни безкрайни и некачествени ремонти и се стигне до "новите" детски градини (които се оказаха едни ремонтирани стари). Като сте направили 140 нови градини - защо от 10 години има все един и същи недостиг на 6000 места? Тя че София расте - расте, ама чак толкова?

135

Анонимен

преди 2 години

Боко е фърст!Паметник ще му издигнем!На пук на юмруците!

134

Анонимен

преди 2 години

Защо пак ни занимавате с вонящи политически трупове :)

133

Анонимен

преди 2 години

UK с нула цяло и малко процента решиха да излязат от ЕС и желанието им се удовлетвори. България с 20% на референдум гласува за АЕЦ Белене и желанието им не се удовлетвори ОТ БОРИСОВ! ДПМ на тоя народ, дето си го преизбира тоя TиКBуH!

132

Анонимен

преди 2 години

Баце въртеше държавата и съумяваше да бъде добре за хората!Шап..каря ни докара до гражданска война и апокалипсис!

131

българин

преди 2 години

Към затвора,към затвора си тръгнал.

130

Анонимен

преди 2 години

Бойко, много отговорно заявявам, че до момента много хора от твоите кръгове те коментираха, че за друго освен за Румен Радев, каквато и да е темата, ти не говориш. Но най-интересното е, че скоро чух съвсем професионално мнение относно този въпрос. Диагнозата беше Бойко е вманиачен по Румен Радев и това е видимо и налудничаво.Иначе другото си е избори, кой каквото си е направил, ще си го сърба и това е..Да сме живи и здрави!

129

Анонимен

преди 2 години

Излиза че много хора вече не те одобряват друго не излиза ,като си ербап пробвай се ДПС ше те подкрепят със сигурност....айде освободи ни от "лошия"

128

ще разберете късно

преди 2 години

Мутрите от "Капитал" Прокоп завзеха нелегитимно власта и денонощно тръбят за промяна и просперитет докато ненадминато крадят.

127

християнин

преди 2 години

Господи,прибери и скрий някъде шебеците,за да не вдигат нервите на нормалните хора.Герберастка шлака!

126

Живков

преди 2 години

Борисов винаги ми е бил дълбоко антипатичен заради хъшлашкия си стил, дебелоочието и нарцистичната си природа. На следващите избори обаче ще гласувам за него, единствено за да допринеса макар и малко креатурите на Козяк Кирчу и Радефф да бъдат лишени от власт! Не на слугите на Херо Мустафа и на Сорос в България! Борисов е цвете в сравнение с тях!

125

До Чудя се

преди 2 години

Баце си е стратег отвсякъде - крадеше и оставяше и трохи за останалите. Затова и беше удобен. Който се опитваше да протестира смачкваше с проверки от администрацията, полицията и прокуратурата. Ако пък народът или някоя прослойка запротестираше - веднага им се подхвърляше нещо. Само дето за 15 години прекали и почна да дразни и свои и чужди. Затова е целият вой, иска му се обратно да захапе колала.

124

Народът

преди 2 години

До 140: Борисов, отговаряй!

123

Анонимен

преди 2 години

Вчера даваха по БНТ1 какви безумия е подписвал Борисов за енергетиката...

122

Развалена Тиква

преди 2 години

Стига с тия магистрали бе! Магистрали та магистрали... това да строиш пътища е най-нормалното нещо, което всеки кабинет трябва да прави. Не е повод за гордост. Но явно Тиквата не е правила нищо друго 3 мандата, за да се хвали само с едни магистрали. А какви магистрали по-точно е построил.. това е друга тема, защото всичките са ЛЕШ!