97

Анонимен

преди 2 години

А през пролетта,когато ДБ и Мая ти дадоха подкрепа ???Или тогава не състави правителство,защото и Борисов и Нинова ти обещаха такава ?!Знаеш ли изобщо какво искаш ?

96

Не е така

преди 2 години

Слави не направи коалиция и с партиите на протеста.Той провали две правителства и реанимира Тиквуня.Откри война срещу всички протестни партии и техните лидери,дума не обели срещу Гешев и герб.Сега видя какво го очаква и върти опашка ама трети път стомна за вода няма!

95

WTF???

преди 2 години

Славчо да си види хората - Тошко Африкански Неадекватния Грозник, Пацо Шнорхела Господин Никой и Ултра Наглия Барбадоски Плагиат. Кой ще гласува за тези мишки?

94

До 99

преди 2 години

А на баце физиономията каква е, а? Гласувай си за него щом те кефи и си мислиш, че имаш акъл!

93

Анонимен

преди 2 години

Кой беше този? Някакъв спомен от миналото, нещо като г-жа Федосиева, само дето е безкрайно сърдит на целият свят.

92

Анонимен

преди 2 години

Aприл месец всички те подкрепиха !!!ХахахахаТи за диментирали ли ни мислиш бе,пъпеш ???

91

Анонимен

преди 2 години

До Да, така еЕдно е а отстояваш принципи, друго е да си гъвкав и отново да ги отстояваш, схващаш ли въобще....хахахаха :)) В политиката не е като кабеларката, требва да си "змия", разбираш ли изобщо какво ти казвам....хахахаха :)))

90

Читател

преди 2 години

Слави Диванов няма капацитет за нищо, освен да дрънка популистки приказки. Той дори не може да пее, камо ли да управлява държава. Пълен смешка е от всякъде.

89

Диана

преди 2 години

До ЛЕЙДИ МИТЕВА Не гледайте до носа си, Митева! Тук все пак си говорим за нещо по-пространно, като политика, например..Към нея всеки подхожда от личния си опит, без съмнение, но е важно оформеното на негова база мнение да не е егоистично, а да касае състоянието на обществото...т.е. защо му се е случило това? кое в обществото е позволило това да му се случи? Не можем да обвиняваме жертви, които са жертви също като нас...

88

Невинен

преди 2 години

Слави е НЕВИНЕН! ИТН е НЕВИНЕН и той! Защо не го проумеете бе хора. Те нищо не са ви обещавали. Провалът беше единствено заради Христо Ивано, който предаде Слави по най- предателски начин. Също така предателска беше ролята и на Манолова и другите около нея. Нинова нямаше избор - нямаше как да се съгласи да гласува кабинет с Петър Илиев. И без това нямаше смисъл вече. Слави обаче си удържа на думата - Не на ГЕРБ и ДПС.

87

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

До Диана:Добре, уважавам Вашето мнение, Уважаема Г - жо Диана !!!

86

Диана

преди 2 години

До ЛЕЙДИ МИТЕВА А какво можеха да направят те, според теб? Да им предложат работа в фабрика ли?! Виновни за това положение са БСП с нейния преход към пазарна икономика, който разби цялата ни икономика и индустрия...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

85

Анонимен

преди 2 години

Баааси отвратителната физиономия,тя същността му изписана на лицето,природата я е показала ясно...който има ум в главата не би гласувал за тоя лошото е,че у Бг хора без акъл колкото искаш.

84

Анонимен

преди 2 години

Вече стават 2 месеца, откакто спрях абонамента си за телевизия 7/8.

83

А

преди 2 години

Диван войвовода се събудил и той, ахахах няма такъв цирк

82

Анонимен

преди 2 години

Аз бях в Америка като бех млад, та Славчо ни зарадва с ориенталски кючеци......хахахаха :)) Тоз е болен не само психически, болен е отвсвякъде :) Немам нищо против турските народни танци (кючеци), обаче имам против, челяк да ги лансира в БГ, все пак е френд на Доган :))

81

aa1830

преди 2 години

Слави, добре че си ти да ни казваш каква е истината. И да принципен и последователен си. С БСП се бяхте прегърнали, ама банановата обелка Пешо Илиев ви метна по гръб.

80

Койчо

преди 2 години

И му изпя песента калугер ми намига.А за виновен славуца каза че бил орешарски

79

Диана

преди 2 години

До Анонимен69 Герб не могат да подкрепят нещо, което не знаят какво е - Слави не е разисквал с тях по въпроса...Освен това, Слави дори не представи правителството си в Парламента, направо се отказа при Радев..защото "неговите" партии-приятели му били отказали подкрепа...Аз не съм сигурна тези "приятелчета" дали изобщо са видяли предложените министри от Слави-те бурно отстояваха позициите на БСП /без да се съгласуват и с нея, явно! - БСП не беше схванала интригата с Мая да вземе третия мандат/

78

-

преди 2 години

Сботом тъпчо! Похаби устрема на младежите и ги предаде! Не се случи подмяната планирана от менторите ти! Сбогом и си гледай ТВ то- другото остави на можещи и знаещи!