126

Нищо ново

преди 2 години

До Определено: "Вижда се че народа иска ГЕРБ-СДС" Това ли било определено? Не разсмивай четящите тук. Бойко и гербаджиите вече Министерският съвет само отвън ще го гледат. Мина им времето.

125

И

преди 2 години

Най важното е че ДБ се изчегъртаха сами

124

Прекрасно

преди 2 години

Края на Радев е след по малко от два месеца, а Гешев смазва ключалките на ЦСЗ

123

АнонимеН

преди 2 години

КАНДИДАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ КОИТО МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ РАДЕВ СА МНОГО МАЛКО УВИ! ВИНОВЕН Е СТАНИСЛАВ КОЙТО ГО ПОБЕЖДАВАШЕ ВСЯЧЕСКИ СЪС КАКЪВТО И ДА БИЛО КАНДИДАТ, НО РЕШИ ДА ПОДКРЕПИ ЧЕРВЕН РАДЕВ!

122

Алекс

преди 2 години

Платено "изследване" по поръчка.ГЕРБ ще са много по-надолу от 24%.

121

МНЕНИЕ

преди 2 години

Радев , Петков и Василев се опитаха да провеждат Политика без Мафия .Актуализацията на Бюджета предложен от Служебното Правителство беше Перфектен .Но се намесиха КНСБ , Подкрепа , Мая и Татяна - така се стигна до раздаване на Пари от нашите Данъци на Роми и Безработни и Престъпници . Това е недопустимо - тази политика е присъща в глутница вълци - кой как може да се нахрани с плячката Народ .

120

АнонимеН

преди 2 години

КАНДИДАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ КОИТО МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ РАДЕВ СА МНОГО МАЛКО УВИ! ВИНОВЕН Е СТАНИСЛАВ КОЙТО ГО ПОБЕЖДАВАШЕ ВСЯЧЕСКИ СЪС КАКЪВТО И ДА БИЛО КАНДИДАТ, НО РЕШИ ДА ПОДКРЕПИ *** РАДЕВ!

119

Определено

преди 2 години

Вижда се че народа иска ГЕРБ-СДС

118

Стига глупости

преди 2 години

До Края на Радев: Радев не е казал нищо срещу мюсюлманите. Мустафа Карадайъ каквото си е търсил, това си и намери. Поканен на консултативен съвет при президента, става и излиза, защото ще присъства Кирил Петков, който бил, по това време и канадски гражданин . Нека да направи тоя номер в майката си родина на Ердоган, та да видим какво ще му се случи. Сега, за да оправдае себе си, говори срещу президента Радев. Но Радев ще го преизберат и без подкрепа от ДПС. И ще е по-добре да е така.

117

ха

преди 2 години

При мажоритарни избори ГЕРБ взема джакпота

116

весел гербер

преди 2 години

До Припкам, припкам Нямаме нужда от такива като теб!Тичай при бесепето,да разправяш колко хубаво е било при бай тошо!:))

115

Края на Радев

преди 2 години

Президента 46% одобрение, което носи 40% гласове

114

АнонимеН

преди 2 години

АКО ПРОЕКТА ПЕТКОВ-ВАСИЛЕВ НЕ ХВАНЕ И 1%, ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ ВСИЧКИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ ЩОТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ СА ПЛАТЕНИ НА 100% И СА САМО ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪКА НА ХОРАТА И НИЩО ДРУГО! АБСОЛЮТНИ ЛЪЖЦИ ПЛАТЕНИ!

113

поправка

преди 2 години

Бъркате за ИТН,не 17.5,а 7.5.А на бас.И великата Мика Зайкова от тяхната група не одобри Никито Василев за премиер и го нарече корумпиран.Взел навремето едни пари за електронно правителство,но някъде изчезнали.

112

Анонимен

преди 2 години

До До 96 Жал ми е за вас, наистина!!! Когато фактите говорят 15% срещу 68%, не виждам смисъл да влизам някаква полемика с хора като вас......

111

радев е пътник

преди 2 години

До Края на РадевАма още не го знае!

110

Прекрасно

преди 2 години

ГЕРБ-СДС 25% - Браво

109

до 104

преди 2 години

До До 96Ами съсипва комунистите,че са бесни за власт,ама не им се получава!Най-големия проблем на червените е Герб!

108

Припкам, припкам

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа, аз много харесвам ГЕРБ, искам да си купя нещо, но нямам пари и съм готов да пиша платени коментари във Ваша полза, моля Ви, умолявам Ви, моля Ви, напишете ми номер, имейл адрес или саит с номер за връзка.

107

Края на Радев

преди 2 години

ДПС, БСП, ИТН, ДБ, ОХВ по 10%- Радев 40%. Ако Радев си беше затвори голямата уста за мюсюлманите и тяхната Родина имаше шанс да направи дубъл