201

Анонимен

преди 2 години

Май сам си пишеш големите плюсуи

200

до 228

преди 2 години

Историята, вече показва! Ние сме най-бедната и де билна нация в Европа. Работим най-нискоквалифицираните работи, окрадохме се един друг, въпреки че получихме милярди и вечно даваме акъл(ти си пример). Хората продължават напред, тук *** още вярва, че някой го боли за него и иска да го чипира.

199

Кал-Ел

преди 2 години

24,526 умрели и 2,317,495 осакатени от ковид "ваксините" в ЕС до този момент. Забележете, че това е далеч от реалния процент, защото "ваксиниран" се води този който е набоден и са минали 2 седмици от втората игла. Който е умрял през тези 2 седмици или е на първа игла, не се води умрял или осакатен от инжекциите. Страхотна победа ха-ха

198

Анонимен

преди 2 години

"В годините на упадък на една империя е по-добре да си от страната на варварите...:)"___________ ехеее, рядко човек може да прочете по форумите на сайтове като този нещо наистина умно, но в случая е така - от мен един хубав плюс

197

Анонимен

преди 2 години

Ей не спряха да лъжат хората

196

Леша

преди 2 години

Във Флорида и в България си го преместихме за тази "новина"

195

Анонимен

преди 2 години

Личната свобода завършва там,където зашпочва свободата на другия?Точно така.Личната свобода на ваксиниранитезавършва точно там,където свършва тяхното тялои започва моето.Нещо неясно?

194

Канибал

преди 2 години

Каакво става тука бии ?Дочувах, чи тука имало е ногу месце за хапвани !

193

ДртПрч

преди 2 години

Който се страхува - да си набие ако ще и две ваксини! Който се страхува още повече, нека си набие и три. Само нека вашите страхове не стават наше неудобство! Няма да се ваксинираме и няма да ви обяснявам защо. Не е нужно. Просто изразяваме свободната си воля. Точка по въпроса!

192

Анонимен

преди 2 години

А в Занзибар как е ме интересува? Без ваксинации и със свободен достъп на неваксинирани от цял свят. За там Общата медийна пропаганда мълчи ли, мълчи.

191

Леша

преди 2 години

До 229 Не си разказвай фантазиите които си споделяте на гей парада. Знаеш за обвързаноста, нали? Има си психологически профил. За да си ваксър се изисква да си гей (поне латентен), чалгар, метис, либерал и педофил.

190

ДртПрч

преди 2 години

Който се страхува - да си набие две ваксини! Който се страхува още повече, нека си набие и три. Само нека вашите страхове не стават наше неудобство! Няма да се ваксинираме и няма да ви обяснявам защо. Не е нужно. Просто изразяваме свободната си воля. Точка по въпроса!

189

ЛЪЖА

преди 2 години

Швеция и преди си живееше свободно. Нидерландия въведоха ковид сертификат, там свободата е в рамките на кошарата.

188

До 100йко

преди 2 години

Как се пазиш от дъжда.Спираш да излизаш от вкъщи ли?Можеш и да се понамокриш малко, но да излизаш с лодка, щото имало шанс да се удавиш не го разбирам.

187

Леша

преди 2 години

Двете дебелани на снимката вдигат наздравица по случай края на лъжливата им цивилизация. Това няма нищо общо с край на пландемията.

186

Анонимен

преди 2 години

Е те се оправиха. Ваксинираха се, защото имат доверие в правителствата си. Същите дето ги напълниха с мигранти. Те ди им вярват до смърт.Ние пък не вярваме на нашите ни на грам. Историята ще покаже кой народ е бил по умен. Ще видим

185

xaxsasб

преди 2 години

До 219 - Помня, че когато тук пишеше, че не може да се влиза излиза в страната без тестове повечено ми приятели си пътуваха напълно необезпокоявано. Даже се връщаха със самолети без да им искат тестове на летището.

184

До вожда

преди 2 години

В годините на упадък на една империя е по-добре да си от страната на варварите...:)

183

Вярно бе!?

преди 2 години

Ко стана с креватите дето бате ви Бо Слънцето редеше в оная спортната зала за полева болница. Още ги чакаме стотиците хиляди болни и гътнали се от недоказаният вирус. А сега ко праят? Правят Кови отделение от пет легла, набутат 3ма хремави които са ги излъгали, че за да избегнат карантина трябва да лежат седмица и викат 70% от леглата заети. Ужас и страх! И да знаете, НЕ ЛЪЖАТ! 3 от 5 си е толкоз в проценти хахаха!

182

Анонимен

преди 2 години

До оня от племето: Я шамане сподели колко години още ще трябват, за да натръшка тая пандемия 85 % от бг племето? Щото две години нищо не се случва. Живи и здрави сме си.