97

Анонимен

преди 2 години

Малко са пунктовете, функциониращи извън работно време и през уикендите---------------==========--------------Стигат и толкова. Да са се ваксинирали навреме през лятото.

96

Анонимен

преди 2 години

Защо не напишат материал за Англия, която отказа въвеждането на ковид паспорта и заяви че няма да го иска никъде, защото не го признава за документ даващ привилегия? Хайде, преведете нещо с чичко гугъл.

95

Анонимен

преди 2 години

Ако отворите worldometer за България има две предвиждания за починалите до края на годината: оптимистичен вариант (с мерки) - 24 К, песимистичен - 28 К. Значи от нас зависи: Така или иначе починали ще има. Но ако сме съпричастни, можем да спасим 4 000 човешки живота. И обратното - да допринесем за 4 хиляди загубени човешки живота. Всичко може да се възстанови, човешкиятживот - никога. Това е.

94

Павел

преди 2 години

Малко са пунктовете, функциониращи извън работно време и през уикендите. Винаги има огромна опашка. А не всеки може да излезе от работа, че да ходи ДжиПи-то.

93

По дяволите,

преди 2 години

някой знае ли защо псевдо математик Витанов се скри в миша дупка?

92

Анонимен

преди 2 години

докторицата няма ли да коментира в Афганистан са забранени ковид ваксините .По логиката на докторицата досега всички да са се заразили и да има планини от трупове .Ама няма ,талибаните се разхождат без маски и нищо не става .Обяснение чакам от ваксъри.

91

Анонимен

преди 2 години

Няма значение какви сте - с ваксина или не! Не се ли усещате, че ви клатят яко бе хора?! От ден първи беше ясно!! Колко време ви трябва да се събудите?!! Играят си с вас, а вие блеете пред tv-тата!!! Събудете се и направете нещо за психичното си здраве!! Може да стане късно!!! Това не е игра, това не е шега!! Да си заравяте робските главици в пясъка, няма да ви помогне!!! Осъзнайте се бе ***!!!

90

Таня

преди 2 години

В нашата фирма възнагражденията се определят от твърда заплата + процент от сключените сделки. Естествено хубавите клиенти ги дават на ваксинираните, а другите лапат мухи. Дано да не се ваксинира никой, че съм си харесала едно имотче на Свети Влас :)

89

Шаши

преди 2 години

Само да ви кажа пак. Петата колона работи активно. Някои от тях даже пишат постове против ,,ваксината". Опитват се лекичко да ни обработват.

88

хахахахха

преди 2 години

Вече пуснаха на пангара и адвокатки-пропагандисти. Скоро да очакваме готвачките в стола на МЗ, шофьори на линейки и пр. да получат 5-минутна трибуна/500 лева в сметката.

87

Анонимен

преди 2 години

Кога ще реформирате цялото здравеопазване? Системата ви не работи

86

Анонимен

преди 2 години

Някой нещо да каже ,че в Израел вече се обсъжда четвърта доза в следващите месеци.Ваксъри коментирайте новината?

85

Шаши

преди 2 години

На живеещите в България се струпаха много проблеми. Създават се от други българи, които се самозабравят и искат да се харесат на чуждите господари. И за смъртността ни заблуждават.

84

Иванко

преди 2 години

На работа задължително с ваксина, няма мърдане!

83

96

преди 2 години

Ако говориш за Витанов, днес се връща от командировка. За да бъдем точни, предвиждането му беше от 1500 до 3000 и след това плато за септемврри до две седмици след отваряне на училищата присъствено. Нека да бъдем точни.

82

Анонимен

преди 2 години

На мен пък ми е много интересно защо французите, които са най-добрите в света по съцдаване на ваксини, за тая дори не правят разработки. Защо? Да не би да не искат да си унищожат бизнеса? Е, друго си е да си фирма варила сап&ун до вчера... странно, този израз защо ми навява на нацизъм?

81

78,

преди 2 години

Има точна статистика за САЩ и Канада сумарно. 240 милиона напълно ваксинирани за 8 месеца - 14 500 смъртни слачаи. Не се уточнва дали ваксината е първо причина. Иначе жертвите на Ковид са около 700 000 жертви. Това май е около 2%

80

Анонимен

преди 2 години

Танче, думата *** не е типична за интелектуалка, а за проста руска ***. А денга в Африка е показателна как се спасява население с ваксина в процес на изпитания. Там ваксината беше със същите разрешителни както е сега от СЗО, временни, за използване в период на пандемия, при които се смята че ползите са повече от вредите. Ей за това денга. Като направиш съпоставка на обстановката и разрешителните и ще разбереш. Но за това се изисква да си малко "***".

79

Анонимен

преди 2 години

До: номер 84 Така е, самата истина казваш. Елементарна аритметика, не е нужно да си професор да сметнеш две числа. Обаче оня, професора се покри вдън земя никъде не се види!Прогнозите му за 3000 на ден болни от КОВИД-19 нещо издишат та затова може би.Дори покойният Люмиер (мир на праха му) щеше да направи по-точно предсказание!

78

Иванко

преди 2 години

Представителите на бизнеса държим робите ни да са ваксинирани. Ако някой се разболее, излиза в болничен, а държавата и бизнеса му плаща заплатата. И това е станало поради негово решение да не се ваксинира. Освен това, работодателите се чудим дали ще се върне или ще гушне букета. Медиците не могат да отговорят с точност и така бавим насрочването на интервюта за заместници. Щом решението е негово, редно е да носи и всички последствия от това решение.