29

:)

преди 2 години

До Асан - едно е да имаш книги, друго е да си ги прочел и трето, най-важното, ДА СИ ГИ РАЗБРАЛ.

28

Стефан

преди 2 години

Спрете пенсиите на пенсионерите ,за да намалите данъците. На тоя пишнан финансист кой му даде пак трибуна?Свидетели сме на упрвлението на всички от 32 години и нищо ново.Костов се изгаври с пенсионерите и сега искат да ги довършат.От време на време такива като Дянков,И.Костов.М.Велчев,Дянков ,Н.Василев се опитват да дават акъл,който поначално не е употребен при тяхното управление.Бог да ни е на помощ.

27

Анонимен

преди 2 години

Искам да се изсветли сивият сектор и Бай *** да спре да се осигурява уж на минимална, а под масата да взима 3-4к.. Тогава всичко ще е наред и пари ще има за всичко. Няма как тези 200к души, които сме с честен деклариран доход над 10к месечно и всички тези квалифицирани служители със заплати 2-3 пъти над прага да издържаме цяла държава с огромните си данъци. Просто няма как.

26

Анонимен

преди 2 години

За да живееш с 300 лева пенсия, означава , че си се осигурявал на минимална заплата или си криел осигуровки. Осигурявай се на максимална заплата и ще взимаш 1400 лева пенсия. Всеки може да се осигурява на по-висока заплата като си довнася осигуровки.

25

Асан

преди 2 години

Че и за 2-ра пенция искат да им плащам айде де :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Добре,че Дянков не е министър.Щяхме да останем и без постната пица.

23

Мдаа

преди 2 години

Не знам кой го е казал това , но 100%са думи на крадец!?

22

преди 2 години

Чисто стимулиране на емиграцията. Работодателя от 3 години не ми е вдигал заплатата. Която е под средната. Плащам всеки месец непосилни данъци на държавата. Сега ако ми ги вдигнат? На къде бих се запътил? Пак към Терминал заминаващи.. щото като няма пари за децата ми, за кредита и за храна, тук работа нямат младите. Веднъж плащаш данък, че взимаш заплата, плащаш данък, на бензиностанцията, в магазина за хляб, за колата, за сметта, за жилището, за всичко плащаш данък..

21

:)

преди 2 години

До АсанАсане, Асане май малко си чел или нищо не знаеш какво е това пенсионно осигиряваме. как се формира и как се разпределя. Попрочети малко.

20

Анонимен

преди 2 години

Тези северни държави никога не са управлявани от комунисти, които са целували задните части на Русия и СССР. Финладия дори се е борила срещу СССр за да не бъде под комунистически ботуш

19

Анонимен

преди 2 години

Прокопиев бе председател на КРИБ доста време, дянков трайков и христо иванов че и крадан са от същата клика. Заради тях и еднокнижника дал им постове, заплатите дълго време не мръднаха, а пенсиите никой не ги считаше за нужни даже ги изкрадоха с прехвърлянето им във валутии после се оправдаха със създаване на сребърни фондове, от които пак крадат.

18

Марко

преди 2 години

А нещо за това което казва Мика Заркова? Че инфлацията в България не е на вратата а вече е влязла и,че ще става страшно.

17

Анонимен

преди 2 години

На Дянков му пожелавам до края на живота да живее с 300 лв.на месец и тогава да се изказва по въпроса.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако ти си финансов министър, не се съмняваме, че ще вдигнеш данъците. Но не си! И няма да станеш никога! Така, че не давай съвети и не прави някакви изводи!

15

Пффф

преди 2 години

Тоя дудньо по добре да се скрие някъде и да не се излага. Не съществува нормална държава с плосък данък. В Норвегия данък печалба теоретично може да стигне и 90%. В Дания, Швеция, Швейцария, Финландия данъците обичайно са 50 ... 60% от доходите. Как пък никой от тези държави не напира на емигрира ?!

14

Счетоводител

преди 2 години

Има много сектори, в които хората не се осигуряват на реалните си доходи: строителство, хотелиерство и ресторантьорство. За да вървим напред трябва те да излязат на светло - докога ще товарим тези, които си плащат? Стига с тези социални плащания и фалшиви телкове, с които се стимулират едни маргинализирани обществени групи да лежат - оставете само тези, които наистина са реални. Проверете всички мутри и мутреси откъде са им парите, колите и къщите. Ето ви поне няколко милиарда още в хазната

13

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ КОЙТО ИЗЦЕДИ ДЪРЖАВАТА Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!! 60 МИЛИАРДА ЗАГУБА ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ!!! 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ! 10 МИЛИАРДА ПРОФУКАНИ РЕЗЕРВИ ОЩЕ ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ ГИ ПРОФУКА ВСИЧКИТЕ ФИСКАЛЕН, НА ЗДРАВНАТА КАСА И НА БУЛГАРГАЗ ОБЩО 10 МИЛИАРДА, ЧЕ ВЗЕ И 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО! 10 МИЛИАРДА БЕЛЕНЕ Е ВЕЧЕ ПО-СКЪП ПЛЮС 10 ГОДИНИ ИЗГУБЕНИ И СИГУРНО 10-КИ МИЛИАРДИ ОТПИСАНИ ВЗЕМАНИЯ ОТ НАП! ЕЙ ТОВА БЕШЕ ГЕРБ ЛИЧНАТА ГРУПИРОВКА НА БОРИСОВ

12

Асан

преди 2 години

Който е плащал за пенция му се пазят у Сребърния фонд... Защо аз да му плащам от заплатата ? :)))

11

Анонимен

преди 2 години

При тая инфлация, всичко се вдига, ако актуализират пенсиите с инфлацията, пенсиите даже трябва да са по-високи. Заради инфлацията се и налага актуализацията на бюджета.

10

Анонимен

преди 2 години

парите за пенсии трябва да идват САМО от осигуровките за пенсия. А сега комунистите направиха така , че взимат от данъците за да плащат пенсиите. Хората, които се осигуряват 'задължително" за втора пенсия, нямат никаква полза от нея , само хранят някакви новобогаташи, които "работят" с техните пари. При Жан виденов по същия начин увеличиха пенсиите и след година пенсиите станаха 2 долара.