47

Анонимен

преди 2 години

До ПравилноТи природно ли си пpocт или ходиш на курсове???България е била на три морета.Искаме да ни върнат земите...дали ще стане,а???

46

Анонимен

преди 2 години

Бай Киро ментата се върна, за да... си върне имотите. Толкова за "новият морал в политиката" (лозунгът, с който дойде на власт) и "ще оправя България за 800 дни" (още си ходим оправени).

45

Помним

преди 2 години

как Станишев ни казваше че ако БСП дойдат на власт ще му вземат имотите. Дойдоха на власт и направиха коалиция с най-големия крадец в историята на България. Помним също огромна част от Национален парк Рила (парковете са изключително държавна собственост) беше изключена и направена на Природен парк Рилски манастир за да им се подари на бедните авери цар и поп. Гласувайте за БСП, те имат още планове да ви окрадат.

44

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

До пияница мистикКато си толкова вътре в нещата със "зверските цени" кажи колко е вземал от Тато да му масажира ушаците.

43

Анонимен

преди 2 години

Все едно Росенец да е на Доган. Резиденции направени с парите на българските данъкоплатци, а принадлежат на Симеон. Все едно Тодор Славков да си поиска всички резиденции на бай Тошо. Ама на него няма да ги дадат, заюото тато бил соц. диктатор, а виж - царят е друго нещо, защото произлиза от Кобургите. Там в съда яко са натисканли определни лобита и резултатът е налице. Накрая пак ние ще плащаме сметката.

42

Анонимен

преди 2 години

Още берем плодовете от последното оправяне. Ще има да гледаме след Радев, колко плодове ще има да берем.

41

Правилно

преди 2 години

България многократно е била осъждана по въпроси, свързани с човешките права в Страсбург. Той е наследник и цар, и имотите са на неговото семейство.

40

Анонимен

преди 2 години

Ето го екс Спасителят. Продължавайте да гласувате за такива месии. Наивни до глупост.

39

гешев значи радост

преди 2 години

да пук нат и бойче и този комарджия прокапал <3

38

пияница мистик

преди 2 години

До ЕЛЕКТОРАТ === Борисов и фирмата му "Ипон" на никой не е слугувал, ами си е взимал зверски цени за охрана и на двамата :)))) Царят видя, че има потенциал и затова го вкара в политиката. Като главсек на МВР и после си стана и кмет на София. Ама откъде мозък в комунист като теб, да може да мисли и помни историческите събития

37

Анонимен

преди 2 години

Достоен наследник на дядо си и срам за баща си !Този подлец да отиде и да си търси имотите в Кобург ,какво е донесъл тук Фердинанд ? Имотите са му ги дали същите като днешните продажни подлизурковци в тогавашният парламент !

36

Борисчо

преди 2 години

Тоя цербер още ли е жив? Ще ни цица до гроб. Сега гласувайте за Киро Канадеца. Той ще е новия Сакс. С Асен Василев ще ни оправят за 800 дни

35

пияница мистик

преди 2 години

Само така! Тарикат човек излезе царя. Дойде, видя, победи! Veni, vidi, vici! На този *** народ само така трябва да му се случва. Да повярва някой, че може да го направи европеец, с европейска заплата за 900 дни това заслужава. Докараха го комунистите, за да елиминират Иван Костов, който спаси България след Жан Виденов и ни вкара във валутния борд. Допреди 2009 Костов беше виновен за всичко за 80 процентните, сега е ГЕРБ и Борисов

34

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

До тъй деТой Баце от всички баровци, на които е слугувал / Тато, Дедо и др./ е попил само лошото.

33

Анонимен

преди 2 години

Мани имоти,царят докара БОйко,това му е най-големият грях.Мадриския измамник.

32

Тошо

преди 2 години

Български цар осъди България!Абе няма ли да се промени това мислене, абе хора идете пред НС , вдигнете очи и прочетете там какво пише, после стойте там, ако трябва 24 ч. докато го разберете!А сега какво, двама се карат, трети печели 160 хил . лв. от едни доста неразумни юроде!А как би звучало това, българския цар осъди някой си, в полза на България, а!?Кога ще стане това , ...не знам !?!?

31

Анонимен

преди 2 години

Още помня интервю дето казваше,че никакви имоти не иска!Гласувайте за царе,воеводи и секва ***,чалгари и пожарникари и после що сме най-бедни!!!

30

Стефан

преди 2 години

А дали читателите си спомнят КОЙ докара този крадец в България, извървяваха се една сюрия ченгета, ДОНОСНИКА Кеворкян, пишман синдакалиста Тренчев, тук масрафа му го плати Мултигруп и крадците на прехода, накрая се оказа че всички от тях са от една секта, на комунистите днешни капиталисти, ей го вчера се споминал още един доносник Борислав Дионисиев, бил журналист, бизнесмен, дялове в една дузина фирми и накрая пак сме последни по доходи и здравеопазване, по смъртност, глупост и простотия.

29

Боб

преди 2 години

Законите са си закони. Народа да не се ядосва на Симеон. Виновен е че си е търсил правата и съда е доказъл, че са му нарушени? Ако държавния апарат си позволява да нарушава правата на бивш министър председател, ако се наложи, какво ли би правил на човек от Провадия например? Но не ни е виновна държавата дето ни нарушава правилата, а този дето я осъжда, че са му нарушени...

28

...

преди 2 години

Наследник на крадци и ***. Не е научил и един урок от баща си. Сигурно е от коняра.