40

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли не вдянахте, че тук не става въпрос за някъв хилав коронавирус, а за нещо много по-голямо? Мислите,че се грижите за здравето си, но се грижите всъщност за новия световен ред. Нека да е конспирация, нека! Поне не гледате ли холивудски филми? Все отнякъде ви подават истината, но я подминавате. Вие първи ще дадете фира. Много хитър план , признавам. И безотказен за дълги години.

39

Анонимен

преди 2 години

А бе кацарче , вчера- 60 хиляди на стадиона в Киев , пълна зала в белград на волея, пълни кортове на ЮС опън тези хора ,не четат ли прогнозите на ботоск, витанчо, кантара?По прости ли са от нас- "лошия матрял"?

38

Кацаров е лъж.ец

преди 2 години

Стойчо Кацаров е лъж.ец. Да си поеме отговорността за спряната ваксиноционна кампания. Докато проф. Ангелов беше министър, ваксинираните стигнаха за едно денонощие стигнаха до 30 000 души. Дойде антиваксера Кацаров и забатачи работата. сети се сега, когато започнаха да умират хора. Пуска по телевизиите баба Мира да бръштолеви едни небивалици като развалена грамофонна плоча. Голяма връзка направи между неваксинираните и заболелите. Добър ден, Кацаров! Как никой не се е сетил за това.

37

Анонимен

преди 2 години

Който иска спутник може да прескочи до Сърбия или унгария-никого не връщат. Ако това ще е разковничето .....Аз лично пътувах до друга държава през февруари за файзер.

36

Батко

преди 2 години

Ей, гнусен продажник и манипулатор! Всеки ден ли ще си по медиите? Кажи за кражбите и далаверите , които въртиш!! Недей да плашиш хората с мерките, защото идва моментът да не ти ги спазва никой!

35

Анонимен

преди 2 години

Дааа, ама... спрете да ги ваксинирате и ще спрат да умират. Това са вашите родители. Баби, дядовци, майки, бащи... Ваксината защитава на 100% и не позволява следващо заразяване. А това, което инжектират в момента е експериментален препарат, който е разрешен за употреба във фаза 3. Виждате че ваксинирани се заразяват отново и са преносители. Значи това не е ваксина, няма и как да е. Това е експериментален препарат бе хора, как не разбрахте? Когато се създава лекарство, се тества.

34

11

преди 2 години

Факт е, че една голяма част от българите искат именно руска вакса, напук на някви хамерикански зaдници.

33

Анонимен

преди 2 години

До РеалистПознавам само двама лекари, които наистина разбират в БГ, не е само до "Радев", въпроса е на разбиране и манталитет, щото има хора дето зубрят и в последствие нищо не научават, също липсва желание и практика, все малки нещица които имат значение в реалния живот.......хахахахаха :))) Разбира се не обвинявам никой, все пак родителите им цял живот са им млатили на главите - "много е престижно, стани лекар мама", същото като с адвокатчетата :)))

32

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против да внасят и спутник и китайските, и испанската, само се ваксинирайте ! Ама като гледам 4 вида имаме в България, пък интерес никакъв.

31

Анонимен

преди 2 години

След като здравеопазването ни е калпаво, лекарите в пенсионна възраст, държавата ни бедна, на какво точно се надявате без ваксина? Ваксинирай се за да не се налага да те лекуват.

30

11

преди 2 години

До Анонимен 31 ---- Че малко ли е разлика друг аденовирус, ве? То да не го зачекнеш за нещо руско. Аман от aнтируски ***.

29

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани, толкова по-малко хоспитализирани и умрели. Не са ви виновни докторите, вие сте си виновни, че не сте ваксинирани. Сърбайте си сега попарата!

28

Евроатлантик

преди 2 години

Поне 5 ваксини на калпак да се бият и Короната ще изчезне.

27

Анонимен

преди 2 години

Ваксините имат слаба ефективност при респираторни вируси и това отдавна е емпирично доказано.А смъртността е функция на лечението.Високата смъртност у нас е комплексно причинена от една страна от лошия здравословен статус на населението и от неадекватното лечение от друга.

26

Анонимен

преди 2 години

Спутник е като АЗ. Само векторът е друг вид аденовирус. Ако си тук като проруски ***, изчезвай!

25

Анонимен

преди 2 години

Този път кацаров е прав!

24

Анонимен

преди 2 години

Пуснете и руската ваксина Спутник , може би ще има хора които да се ваксинират с нея. Зящо Унгария я ползват нали и те са в ЕС., или ние сме по големи богомолци от папата?

23

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да тероризирате хората с неадекватни мерки, опитайте да посегнете и на българските деца! Много скоро на нормалните хора ще им се изчерпят и търпението и разбирането и тогава да видим къде ще се скриете от народната любов!

22

11

преди 2 години

Глупости, смъртността е пряко свързана с безхаберието и алчността на докторите, болниците са го обърнали на търговия и не на последно място - вследствие на политиката през последните 30 години. И без вирус, щяхме да си имаме същата смъртност.

21

Анонимен

преди 2 години

И какви мерки са ви нужни? Явно не са ваксините.