192

Чебурашка

преди 2 години

До Гиб МелсънТи са знаеш пък една моя позната какви ги разправя! За Славчо, за Корни, за фигуранта, за Мая и всички останали.,направо ще се хванеш за главата. Фигуранта бил фен на лизинга, Мая обичала да бъде в група., Корни дъритоло към садо-мазото, Славчо бил импотент..... Такива ми ти работи. Ама не съм седнал като теб да ги разправям.

191

Гиб Мелсън

преди 2 години

Преди няколко дни моя позната беше на среща при кмета. Кмета е от партията на Винету. Каза ми, че е отвратена. Тя била с още трима души в кабинета му. Вирнал крак върху бюрото и пушел цигара докато ги изслушвал. Явно копира вожда си от Банкя. мафиотска организация. Слушал съм как протича и среща при Винету. Един поп ми разказа. Искали помощ за строеж на църква. Винету опънат в някакъв стол, пушел пура все едно бос на мафията. Звъннал и наредил на някакъв бизнесмен да кара бетон към църквата

190

Диана

преди 2 години

До Анонимен205 И какво по-точно си видял Петърчо? Без общи приказки, БСП или СИЕ! Говори конкретно как с телата си Герб са защитили закона, може би са мръднали някое рамо, или са въздъхнали с досада от повтарящите се простотии в парламента?!...Общи приказки на пазара, БСП! Не се научиха някои хора да говорят, а претендират за политика...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

189

:)

преди 2 години

Тошко е пълен ЗЪГ, но за ГЕРБ не е излъгал. Те са българското ДПС. Партия фирма с едноличен собственик и създадена с цел кражби и престъпления. В момента има два огромни опасности за БГ - ДПС и ГЕРБ. Това е всичко. Просто и ясно.

188

Анонимен

преди 2 години

Мафиотската фигура и децата знаят вече коя е. Подвизава се в президентството.

187

Ха-ха

преди 2 години

Необолшевиките от Позитано и ДС-сектата зад Радев ще се видят в чудо, че са набутали Чалгата в Парламента! ГЕРБ си имат електорат, а тези цинични популисти ще оберат гласовете на БСП, Отровните и махалите!

186

ренесанс на мутрите

преди 2 години

Затова мъкнага бухалките ,за да могат един ден да си напълнят шкафчетата .

185

Диана

преди 2 години

И ИТН плагиатстват като БСП - нищо ново под слънцето! Мафията в нашата страна е БСП и никой не се съмнява в това - всички отличителни характеристики на една мафия са й не само присъщи, но и я характеризират като организация, като тук кръстникът се замества от нещо като задкулисие, най-вероятно /крие се, нормално!/..Безсилно злобните ИТН, защитаващи нещо като нищо, се чувстват явно виновни към БСП за поведението си и се балансират с лошо поведение към Герб - първичните им реакции стигат до тук!.

184

Българин

преди 2 години

А представяте ли си , това Жуже да назначава премиери или министри? Тези до каквото са се докоснали ,са го превръщали в евтино порно!

183

Krom

преди 2 години

До Виена - като ти гледам "правописа" по добре не се връщай никога от Виена. За теб промяната е "станала". Станала е безнадеждна!

182

До Виена

преди 2 години

"сички" и "депотата" говорят всичко за теб от Виена. Лек ден!

181

плячката ги обединяв

преди 2 години

Лошото е че плячката са повечето българи ! Като хиени са опоскаха държавата .

180

Виена

преди 2 години

Гласувах за ИТН и пак ше гласувам за тях. Требва да осигорим поне 120 депотата за ИТН за да могт да направят стабилно правителство без да имат нужда от подкрепа.Трябва сички Балгари да гласъват за ИТН за да се случи промяната!

179

Joko

преди 2 години

Тошко, твоите съграждани от Ямбол се срамуваме от теб. То бива, бива простотия ама ти нямаш мярка !

178

Анонимен

преди 2 години

Петър Бояджиев: ГЕРБ е талибанска ***, организирана на криминален принцип."Това бяха хуни в нападение на парламентарната трибуна"Тази сутрин видях с очите си как талибаните на ГЕРБ с телата си защитаваха привилегиите си и тези на началниците им в Закона за НСО.Не е само Тошко, други хора също ги виждат така.

177

ПЕНЮ

преди 2 години

До Анонимен тошко е уличен ГАМЕН дано неговите избиратели се разграничат защото този връх висок е /ПАРЛАМЕНТ/ и тя ще го съзре /ЕС/

176

Ам чи то

преди 2 години

Дали бълваш глупостти от телевизиония екран седейки в кожено кресло "изтупан", или го правиш на АМ по "ханцуг", разлика няма!

175

понти

преди 2 години

Заради ниския стил на изказ на Тошко, ИТН ще намалее с около 40-50% на следващите избори. Доста хора отблъсна това злобно момченце. А Слави не може да го дръпне назад, тъй като Тошко е водещия в политиката. Ако го нямаше той нещата щяха да се развият в друга посока - дразнител е. Аз лично гласувах за ИТН с една единствена цел - да изгоним буцата от банкя. Постигнахме целта си. Сега обаче целта ми е друга - да има успешен кабинет и управление. В Тошко не виждам това, обаче!

174

Тошко Хаджитодоров

преди 2 години

Ако взема един сатър....

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 195 "Сега е времето на измамниците и тарикатите. Образованието няма нищо общо." Явно си неграмотен. Друго обяснение за това изказване няма.