111

Иванко

преди 2 години

Да задаваш подобни въпроси, значи си много далече от нещата. Питай всеки земеделски предприемач в малките областни градове. Първия който ти попадне случайно. Питай го два въпроса директно. 1. Колко снася на Делтагард и 2. колко му е процента за субсидията. Ако играе и по европроекти - 3. Колко му е процента за тези проекти.

110

Диана

преди 2 години

До Иванко Кога те рекетираха, Иванко? Когато крадеше с пълни шепи от народното имущество? Но тогава нямаше още Герб, значи? Тогава кога и как тъочно те рекетираше много години Герб, БСП?! Давай конкретно, без общи приказки! Общи приказки на пазара!...Не че не мисля, че е възможно да са рекетирали някого, корупцията у нас е непробиваема дори сега, а камо ли преди, но това не означава, че точно ГЕРБ са те рекетирали - БСПарските рекетьори не си поплюват, особено чиновниците...

109

Анонимен

преди 2 години

'' Всичко е подчинено на областния координатор на герб '' .......................... ами ти на кого искаш да е подчинено, бе неудачник ?? ... Ако не е Герб ще е Тошко или Мая или ДПС, и с нищо няма да са по-добри, напротив ... така че стига плака като булка за xxx, ами се стягай да БАЧКАШ !!!

108

Осем Седми....

преди 2 години

Чухме господин Тошко ... а дали и че чуем или прочетем във фейсбук и мнението на "лидера" господин Славчо ? Или то няма смисъл ...... Упс, имах предвид - Или тоЙ няма Мисъл. Щом аутокюто не работи и "лидера" няма какво да каже поради липса на мисловна дейност. Дано чалга тролчетата спрат неистовото цъкане на минуси и разяснят на суверена какво аджеба са намислили плешивците от ИТН ...

107

Анонимен

преди 2 години

До Иванко Не разбрах, кое е това "всичко", което лично на теб ти е попречило да правиш каквото си искал да правиш. Сподели, не се стеснявай. Каза, че са те "рекетирали". Кой, защо такива неща?

106

Анонимен

преди 2 години

117 айде седераста се обади. Алоу, на спас гърневски бадчеда, вземеш да спреш да се оправдаш с Путин като крадеш, а ? Никой не ви вярва. Хората от 30 години се мъчат да ви махнат от властта седерастки хамелеонски кърлежи, а вие се пръснахте по всички партии са само за да крадете и лъжете!

105

Иванко

преди 2 години

Какъв Гешев бе, ти у дупе ли си правен ? Аз съм земеделец от малък град. Ако не знаеш как става по тези места - да ти обясня. Всичко е подчинено на областния координатор на герб. Сиреч началника на герб и пряко подчинен на банкянския *** миризлив. Тоя назначава шеф на полиция, на КАТ, реди съдии и прокурори, всичко от - до. Без него нищо не става. Кмета е по-долу от него. Всичко дето изплячкоса, процент остава за него, другото в на дебелия чекмеджетата.

104

Димо

преди 2 години

Какво можеш да чуеш от устата на един Пр-ос-Так,освен уличен език.От 30 години такива като този и толкова мошеници не е имало в Народното събрание.Тотално опростачаването. Това е вкуса,, младите и красивите"

103

Диана

преди 2 години

До Анонимен99 Ако кажеш конкретно къде точно съм казало нещо, противоречащо на мнението ти, БСП, бух могла и да ти светна колко много лъжеш дори и за такива неща - стига общи приказки! Но по отношение на това твое мнение тук ето СЕГА ще ти светна колко много се лъжеш сам..НЕ е нужно един достоен и заслужил човек да притежава кола-колата не е символ на достйство или заслуги! Може някои достойни и заслужили хора да не харесват,да не искат или по свои причини някакви да не могат да шофират

102

жужу

преди 2 години

Обичам да виждам тулупа да се гърчи като настъпен червей. Мачкай долния ***. Всички гербаджийчета по реда си

101

Анонимен

преди 2 години

До Иванко Ами, бягай при Гешев. Той само чака да се появи някой като теб за да подхване офанзивата! Какво чакаш?

100

Иванко

преди 2 години

Рекетираха ме в продължение на години тяхната мама герберстка да пукнат дано.

99

Анонимен

преди 2 години

До О хо хо Тошко Йорднов е буквално *** с малко поизлъскан речник (не изказ, изказа му е по-зле от на Алековия герой).

98

Анонимен

преди 2 години

Ей, много го е яд на Борисов това психопатче ... не разбира, че лично за Борисов са гласували стотици хиляди, докато лично за Тошко са гласували НУЛА

97

Анонимен

преди 2 години

До Иванко На теб лично какво са ти запорирали и бил ли си в кауша. Пишеш, че да видели какво им е на "хората". Явно имаш предвид себе си.

96

Кънчо

преди 2 години

г-н Тошко що не спомена Деса ?!? Така усложливо премълча и наблегна на Баце. Ами Тоше, Баце поне го разкарват за някаква работа, а Деса, за да си вземе роклята от бутика. И то накарала шофьора да извърши пътно нарушение, за да я спре макс близо тази толкова важна за страната първа дама. Айде да се прибирате вече по дупките откъдето изпълзяхте..

95

Анонимен

преди 2 години

До Обективно Ами, те са неграмотни, а също и мутри, нямат представа, че законопроект трябва да се приема от най-малко половината от всички депутати. Те си мислят, че е достатъчно да кажат "в името на народа" и могат да правят каквото си поискат. Техните предшественици от БКП така правеха.

94

Иванко

преди 2 години

Всички до един в кауша. Отнемане на имужества, запори. Да видят какво им беше на хората 12 години с калинките им и спец-копелдаците. ВСИЧКИ - от горе, до долу. Имал ли си нещо общо с герберастите - кауш.

93

123

преди 2 години

Този с такъв просташки изказ да си ходи на село, не в парламента

92

Диана

преди 2 години

До Точно и ясно Съгласна съм, че не са много красиви, доринякои там са доста нелицеприятни, но работата им не е да са манекени, където това са важни фактори...Разбирам как този факт се отразява на хора на изкуството, но за хора на политиката не бих го приела като основание за подобно изказване...ИТН не са политици и явно не могат да са такива, поне не се стараят...